Last news in Fakti

2 Юни, 2016 14:47 1 474 1

Хилари Клинтън спасила педофил

  • хилари клинтън-
  • спасила-
  • педофил

Тя защитавала мъж, обвинен в изнасилване на 12-годишно момиче през 1975 г.

С напредъка на президентската кампания в САЩ, мръсните ризи на кандидатите започват да излизат една след друга, съобщи Live Journal.

CNN разпространи история, за това как през 1975 г. кандидатът за номинацията на Демократичната партия Хилари Клинтън е била адвокат на мъж, обвинен в изнасилване на 12-годишно момиченце. 41-годишният Томас Тейлър е изнасилил момичето в своя пикап, като престъплението е станало в щата Арканзас.

Обвиняемият отказва да се признае за виновен и съдията възлага случая на 27-годишната Хилари Родъм, която тогава оглавява правния съвет на Университета в Арканзас.

Свидетели си спомнят, колко агресивно е водила делото Клинтън. Тя е представила момичето като емоционално нестабилно и фантазиращо си за по-възрастни мъже. Клинтън искала психологическа експертиза на жертвата и тестове с детектор на лъжата. Така Тейлър не бил осъден за блудство, а за непристойно поведение. По този начин, вместо да получи доживотна присъда, той бил осъден на 1 година затвор.

През 80-те години Клинтън с насмешка разказва за случая и теста с детектора на лъжата на нейния клиент.

„Той премина през детектора на лъжата. Аз го накарах да премине през теста и той го направи. Това завинаги разруши доверието ми в полиграфа. Най-тъжното в цялата история беше това, че обвинението разполагаше с всички възможно доказателства“, заяви Клинтън.

Жертвата на престъплението твърди, че Хилари я е оклеветила, за да защити клиента си.

„Когато слушах този запис, аз бях в шок. Мен просто ме наклеветиха, а тя твърди, че защитава жените.“

„Природата на наказателното право е такава, че вашите клиенти не винаги са такива, каквито ви харесват. Има адвокатски задължения, които аз просто приех, когато ме назначиха“, заявява днешната г-жа Клинтън.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марио Ангелов

    3 0 Отговор
    Тя си е зомби ,то се вижда промит мозък!Сега остава да стане президент на промитите мозъци.