Last news in Fakti

22 Юни, 2016 23:29 1 149 1

Уроци от Путин по джудо и други идеи за телевизията на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • джудо-
  • тв-
  • телевизия

Доналд Тръмп би се разбирал чудесно с Владимир Путин

Уроци от Путин по джудо и други идеи за телевизията на Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Според неназовани източници Доналд Тръмп иска да се влезе и в телевизионния бизнес. Най-вероятният кандидат на републиканците за президентския вот има богат опит в различни бизнес начинания, но дали ще може да запълни 24-часов ефир?

Изданието „Foreign Policy“ даде няколко забавни съвета на Тръмп по какъв начин може да запълни програмата си, взимайки под внимание негови изказвания и възгледи за външната политика.

Ако някога се появи ТВ канал на Доналд Тръмп, то без съмнение един час да бъде отделен на сближаване позициите с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун. Републиканецът е споделял, че би водил преговори с Пхенян – позиция, която е в пълен противовес с настоящия дипломатически климат между двете страни.

Няма как да се размине и предаване с участието на Владимир Путин – може би нагледен урок по джудо от страна на руския президент. Тръмп нееднократно е заявявал, че би се разбирал прекрасно с Путин, ако стане президент на САЩ.

Не може и без „Мис Вселена“ - все пак Тръмп „се отнася с огромно уважение“ към жените, посочва изданието.

Как ще се запълнят останалите часове от програмата, обаче? С Тръмп никога не е скучно, идеи много...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 останалите часове от програмата

    0 0 Отговор
    Аз бих го посъветвал да изкара мръсните чорапи на Ватикана и другите църкви. Нека хората узнаят колко гнусна и кръвожадна машина за пари и влияние са всички религиозни секти, начело с Ватикана! Тогава ще балансира позицията си срещи радикалния ислям, като уличи и християнската мафия!