Last news in Fakti

26 Юни, 2016 19:30 1 951 3

Съществуването на ЕС бе поставено по въпрос

  • федерика могерини-
  • въпрос-
  • ес

Според Федерика Могерини в момента светът има нужда от силен ЕС

Излизането на Великобритания от ЕС прави дори по-важно Съюзът да излезе с обединен фронт срещу глобалните предизвикателства. Това беше заявено от върховният представител по външните работи на ЕС Федерика Могерини, цитирана от News Asia Chanel.


“Целта и дори съществуването на ЕС беше поставено под въпрос. И все пак нашите граждани и светът се нуждаят от силна Европа, както никога преди. В трудни времена силен Съюз е този, който мисли стратегически, споделя една визия и действа обединено. Това е дори още по-вярно след резултатите от референдума във Великобритания“,заяви Могерини.


 


 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 2 Отговор
    Като гледам какво стратегическо мислене мислите,чак ви се чудя на акъла какво изобщо правите там.Вие не знаете за какво сте отишли там ,ограничавате само развитието на държавите които бяха в соц лагера,командувате без да имате ясна визия от какво се нуждае отделната държава.Спирате икономиките на тия държави със смешни доводи,вземахте пазарите им ,ограничихте производствата им селското стопанство,закрихте заводите,изобщо унищожихте всичко,защо се захващате да правите изкуствен съюз като много преди вас са правени такива съюзи/СССР,ЮГОСЛАВИЯ,ЧЕХОСЛОВАКИЯ,и нито един не издържа на изпитанието на времето,само връщате развитието на отделните държави с години назад,кой ви дава това право да си играете със съдбите на милиони заради вашите АМБИЦИИ,че сте голямата работа,кои сте вие какво сте правили преди да започнете да проваляте живото на толкова хора.Като искате да направите нещо добро на народите не ограничавай тяхното развитие,не се месете в националните интереси на отделните държави и не обезличавайте националната идентичност на отделните народи.ПРОСТО ОСТАВЕТЕ ВСЕКИ НАРОД САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ КАКВО ДА ПРАВИ В ДЪРЖАВАТА СИ.
  • 2 Yoda

    2 1 Отговор
    Ще e жалко ако милиардите рубли инвестирани в расистки течения и ксенофобски партии не успеят да постигнат рухването на ЕС. А недай си боже да стане по-силен, единен и информиран за този сценарий.

    Коментиран от #3

  • 3 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Yoda":

    На калпав грецдей вълната му пречи.

    Както виждаме нпо-тата не изменят на природата си да казват на бялото черно и да хулят и обвиняват без никакви доказателства и обосновки.

    Когато им е удобно говорят за фалити а когато пак им е удобно реват за милиардни субсидии. И после защо се получавало така и защо рейтинга на който си върши добре работата, не се занимава с интриги и прави коректни коментари достига върхове. Ами продължавайте да плюете, лъжете и крадете и ще видим докъде ще я докарате.
Новини по държави: