Last news in Fakti

22 Юли, 2016 22:17 976 0

Българин: Има уплаха, но не и паника

  • българин-
  • "олимпия"-
  • паника-
  • уплаха-
  • стрелба
Българин: Има уплаха, но не и паника - 1
Снимка: БТА

Има уплаха, но не и паника. Това заяви пред БНТ българинът Попов, който се намира близо до Източната гара в Мюнхен.

Той допълни, че метрото е затворено. Определено има чувство, че полицията владее положението, заяви българинът.

Друга българка Десислава Георгиева заяви пред bTV, че в последните седмици са съобщавали за бдителност, но не е имало сериозна тревога. До преди половин час е имало много полицейски автомобили по улиците, сега е по-спокойно. Тя също потвърди, че евакуират жп гарата.

Факти.бг припомня, че стрелбата в търговския център "Олимпия" в Мюнхен предизвика паника сред посетителите. Трима са стрелците, има противоречива информация за загинали и ранени. Не се съобщават мотивите на нападението.

Има подозрения за "терористична атака", е заявила пресслужбата на полицията. Един от престъпниците се е самоубил с изстрел в главата, съобщава в. „Билд“.

Според новинарския телевизионен канал NTV, който се позовава на очевидци, e имало стрелба и в бирарията "Францисканер". Баварското радио съобщава за трето място, на което е имало стрелба. Мястото е до голямо кино на площад "Исарторплац".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: