Last news in Fakti

23 Юли, 2016 01:02 1 047 0

Издирваме престъпниците, извършителите на стрелбата са до трима

  • "олимпия"-
  • стрелба-
  • мюнхен-
  • престъпници-
  • извършители на стрелбата
Издирваме престъпниците, извършителите на стрелбата са до трима - 1
Снимка: БТА

"Факт е, че издирваме престъпниците. Намерихме трупа на един мъж, на един километър от търговския център. Проучваме дали не е един от извършителите. Подозираме, че извършителите са до трима, но не повече". Това заяви преди минути говорител на полицията в Мюнхен пред телевизионния канал N24.

Според Баварското радио в болниците има около 20 ранени, някои от които в много тежко състояние. Полицията в момента снема показания от 100 очевидци. Полицията предостави специална платформа в интернет, на която могат да се качват снимки и видеоматериали, които биха помогнали на разследването. Ще бъде включен робот, който да провери раницата до намерения труп, за който се предполага, че е на един от престъпниците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: