Last news in Fakti

22 Октомври, 2011 13:16 1 043 0

Наши осъдени в САЩ за точене на банкови карти

  • скиминг
Наши осъдени в САЩ за точене на банкови карти - 1
Архив

Тежки присъди получиха двама българи в САЩ за кражба на повече от 135 хиляди долара чрез скимиране на данни от банкомати, съобщава в. „Рипъблик“.

Ивайло Христов, който живее в Торонто, Канада, и Владислав Владев от София се признаха за виновни в използване на фалшифицирани дебитни карти, банкова измама, кражба на лични данни и по други обвинения.

29-годишният Христов е осъден на 5 години, а 37-годишният Владев - на над 6 години затвор. Двамата ще трябва да възстановят също повече от 135 хиляди долара, които са откраднали от клиенти на „Ситизънс банк“ и „Банк ъв Америка“.

Третият заподозрян, 41-годишният Антон Венков, очаква присъда по същите обвинения. Юристи отбелязаха, че той не може да се надява на по-лека присъда от тези на своите съучастници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА