26 Октомври, 2016 19:15 2 145 0

26 октомври: Светът в снимки

  • снимки-
  • светът-
  • светът в снимки
26 октомври: Светът в снимки - 1
Снимки АП и Синхуа /БТА

Сезонът за събиране на реколтата от оризищата в Китай вече настъпи. Погледнати отгоре, оризовите ниви изглеждат като мек килим, обагрен във всички нюанси на зеленото и жълтото.

26 октомври: Светът в снимки

Звездата на Републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп бе поругана. В сряда сутринта, полицията на Лос Анджелис била извикана на холивудската Алея на славата, където звездата на Тръмп била разбита с чук.

26 октомври: Светът в снимки

Тази седмица китайската столица Пекин е завладяна от модна треска заради седмицата на модата.

26 октомври: Светът в снимки

Венецуела изпадна в още по-голяма безизходица, след като Конгресът гласува да започне политически процес срещу президента на страната Николас Мадуро за нарушаване на конституционния ред. В сряда опозиционните лидери призоваха за масови демонстрации в подкрепа на отстраняването му от власт.

26 октомври: Светът в снимки

Краят на „Джунглата“, импровизираният бежански лагер във френския град Кале, който стана един от символите на тежката бежанска криза в Европа, дойде днес. Френските власти обявиха официално, че на територията на опустошения лагер не е останал нито един бежанец или мигрант.

26 октомври: Светът в снимки

Министрите на отбраната в НАТО се срещнаха в Брюксел, за да обсъдят напрегнатите отношения с Русия, ситуацията в Близкия Изток и как алиансът да продължи борбата срещу екстремизма и сътрудничество си с Европейския съюз.

26 октомври: Светът в снимки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА