10 Ноември, 2016 13:18 2 270 2

Сандърс с мощно послание към Тръмп

  • бърни сандърс-
  • доналд тръмп-
  • сащ

Той е готов да го подкрепи за доброто на Америка

Сандърс с мощно послание към Тръмп - 1
Снимка: БТА/AP

Сенаторът на Върмонт Бърни Сандърс заяви, че е готов да работи с Доналд Тръмп за доброто на Америка, съобщи „Хъфингтън Поуст“.

Сандърс беше кандидат за кандидатурата за президент на Демократическата партия, но изгуби първичните избори от Хилари Клинтън. Въпреки това той все още има огромен обем от симпатизанти в партията.

Той посети Тръмп в успешното вслушване на „в гнева на намаляващата средна класа, която е болна и уморена от политиката на статуквото.“

Сандърс заяви, че е готов да съдейства на Тръмп, ако той приеме политики, които са позитивни за американците, а не само за хората около него.

„Хората са уморени да работят повече часове за по-ниски заплати. Те не искат да виждат добре платени работни места да заминават за Китай и други страни с ниски нива на заплащане. Хората са уморени да виждат как милиардерите не плащат федерални данъци, докато те не могат да дадат образование на децата си. От всичко това богатите просто стават по-богати. Нека Тръмп докаже намерението си да подобри живота на работниците и хората от средната класа“, се казва в изявление на Сандърс.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Евреите казват:Не искам да съм добре,искам съседите ми да са добре!САЩ не са ни съседи,но все пак.Дано!
  • 2 Картър

    1 0 Отговор
    Бокич да покани някой израелски отбор за среща с бистришките тигри, та белким Мосад хванат и някой тукашен терорист, защото те си ги познават терористите, нали са им водили подготовката.)))