18 Ноември, 2016 09:04 1 272 0

Поддръжник на Тръмп може да оглави ЦРУ

  • пит хоекстра-
  • цру-
  • доналд тръмп-
  • пост

Кой ще бъде новият директор на ЦРУ?

Поддръжник на Тръмп може да оглави ЦРУ - 1
Снимка: БТА/ AP

Бивш конгресмен може да оглави ЦРУ, съобщи „Детройт фрий прес“. Според слуховете Пит Хоекстра е в списъка с имена за поста.

Хоекстра е бивш член на Камарата на представителите на САЩ. Той бе един от поддръжниците на Тръмп по време на цялата президентска кампания.

В момента работи за тинк-танк компания във Вашингтон, фокусирала дейността си в борбата срещу тероризма и външните и вътрешни заплахи.

„Аз смятах, че Тръмп е най-добрият кандидат за президент. Ако в администрацията му има място за мен, ще бъде чест да му служа“, заяви Пит Хоекстра.

Междувременно стана ясно, че Доналд Тръмп е предложил поста съветник по националната сигурност на генерала в оставка Майкъл Флин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА