Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 10:09 2 488 0

Тръмп и Путин ще смажат тероризма

  • доналд тръмп-
  • тероризма-
  • владимир путин

Очаква се САЩ да се сближат с Русия

На 20-ти юли лидерите на двете страни потвърдиха нормализирането на обстановката. Това стана на среща в Русия.

Доналд Тръмп ще направи точно това, което казва, че ще направи. Това заяви Арън Банкс, британецът, който беше един от първите, които се срещнаха с Тръмп след победата му на президентските избори в САЩ, съобщи Sunday Express.

50-годишният Банкс е един от основните дарители в кампанията за излизане на Великобритания от ЕС и спонсор на Британската партия за независимост. Той посети Тръмп заедно с лидера на националистите Найджъл Фараж.

„В международен план той ще работи с Путин. Британското правителство ще трябва да промени своята насока, защо САЩ ще бъдат съюзници на Русия. Тръмп ще си сътрудничи с Путин, за да унищожи радикалния терор и ще опита да реконструира американската армия.

Казвам ви, той ще построи онази стена по границата и Мексико ще плати за нея“, заяви Банкс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: