Last news in Fakti

9 Декември, 2016 08:13 9 744 61

Русия: Не кроим планове за нахлуване в Швеция

  • швеция-
  • армия-
  • русия-
  • нахлуване-
  • виктор татаринчев

В последно време, опасенията за агресивни действия, от страна на Русия, се увеличиха значително

Русия: Не кроим планове за нахлуване в Швеция - 1

Русия "няма каквито и да е планове да нахлуе в Швеция". Този коментар направи руският посланик в Стокхолм, по време на интервю за шведската обществена телевизия SVT в сряда вечерта.

Отношенията между двете страни в последно време доста охладняха, след като Швеция обвини Русия, че показва агресивната си страна, а Русия отхвърли шведските опасения, описвайки ги като "теории на Джеймс Бонд", пише изданието The Local.

"Нелепо да има каквито и да е съмнения, че Русия има специални военни планове да атакуват Швеция, Готланд, Карлсхамн, Слите ... нелепо е", заяви Виктор Татаринчев, изреждайки имената на редица стратегически места на територията на европейската страна.

"Ние уважаваме неприкосновеността на Швеция и не планираме инвазия, така че населението на Швеция може да спи спокойно, допълни посланикът.

По-рано тази година Швеция за първи път от десетилетие насам, разположи свой постоянен контингент на остров Готланд, смятан за ключово стратегическо място в Прибалтика, който все по-често започна да се разглежда като потенциална цел на руската армия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DADA

    21 14 Отговор
    Тук в Русия, като кажат по телевизията, че рублата няма да девалвира, всички хукват към обменните бюра...
  • 2 ГОСТ

    1 1 Отговор
    Виктор Татаринцев
  • 3 сербез путин

    26 49 Отговор
    Те и за Крим така говореха но после друго направиха!!!

    Русия ако не се готви за военна агресия защо си превъоръжава ??? Те си мислят че само те са умници а ние европейците пасем трева.

    Трябва да са наясно че сме готови да се защитаваме от руската чума!!!

    Коментиран от #4, #5, #33

  • 4 ТОПОЛ

    47 15 Отговор

    До коментар #3 от "сербез путин":

    Ти не си европеец. А относно как ще се защитаваш е ясно-приведен напред хванат за палците на краката с широко отворен заден двор.
  • 5 ти си куку бе

    42 13 Отговор

    До коментар #3 от "сербез путин":

    Със какво ще се защитаваш бе смехуране...че нали затова НАТО ни унищожи армията-та да се защитаваме с гол г.з.....

    Коментиран от #10

  • 6 гост

    10 21 Отговор
    Кой вярва на джуджето с големия нос?
  • 7 Пеньо

    10 25 Отговор
    Руският диктатор е уверен, че не лъже. Те няма да нападат Швеция, а само ще превземат остров Готланд, който е в центъра на Балтийско море и има сттратегическо значение за корабоплаването.Неведнъж в руските медии е имало заплахи за десант. Историята на района изобилства с битки между двете държави. Диктатора иска реванш.
  • 8 Хохи

    21 17 Отговор
    Руската чума колко пъти те е освобождавала БЕ.....???
    Какво прави У Сирия БЕ....???
    Глупавата ЗАПАДНА политика беше до ТУК
    Хирата започнаха да се СЪБУЖДАТ!!!
    Вие който мислите че разбирате какво става по света СПЕТЕ ДЪЛБКОКО
    Ииии най вероятно пасете САМО ТРЕВА!!!

    Коментиран от #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    21 26 Отговор

    До коментар #5 от "ти си куку бе":

    България нямаше армия!!! Тя, армията ни беше директно подчинена на Русия !!! Всички офицери бяха партийци и половината от тях бяха полит- офицери които се занимаваха с промиване на мозъци на наборната войска !

    Българската армия приключи съществуването си 1945 година след обезглавяването и от руснаците с помощта на народния съд!!!

    Коментиран от #11, #23

  • 11 релито е такова

    35 12 Отговор

    До коментар #10 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Абе,незнам ама при Бай Тошо имахме 2 300 танка-повече от Гърция и Турция взети заедно-та не пиши глупости тук-а от ракетите ни които нарязахме по настояване на САЩ,трепереше Турция като пеленаче--а сега и граница с тях нямаме...--затова и се напълнихме с талибани у нас---та това ли е интереса Български бе шмат..о???

    Коментиран от #22

  • 12 ГОГО

    16 29 Отговор
    Стига с тая тъпа русофилщина!Били на освободили!45 години съветска репресия не ви ли стигат?Партийните ръководители избиваха собствения си народ в името на чужда идеология.Като ви е толко мила Русия ходете там,що бягате назапад

    Коментиран от #13, #19

  • 13 еххх подлгииии

    31 10 Отговор

    До коментар #12 от "ГОГО":

    Ти май си недоволен че руснаците са свалили чалмата от главата ти??? Нищо ....скоро пак ще я сложиш благодарение на Брюксел и Вашингтон--натам отива работата.Ама тоя път ще е завинаги-защото не заслужавате свободата си-факт!!!

    Коментиран от #16

  • 14 трололюбец

    12 10 Отговор

    До коментар #8 от "Хохи":

    Ако тебе те е "освобождавала" руската чума , все едно интелектуално или сексуално , не приписвай такива извращения на нормалните хора в тази държава
  • 15 КИРО

    22 2 Отговор
    До ГОГО а сегашните кво правят не изгониха ли половината БГ навън
    ГАДОВЕ

    Коментиран от #18

  • 16 ГОГО

    12 20 Отговор

    До коментар #13 от "еххх подлгииии":

    Ква свобода?Нали комунистите искаха да ни правят съветска република.И ми говорите за свобода!Чудовищно лицемерие?
  • 17 Хсср

    7 16 Отговор
    Нямаме намерение да нахлуеме в швеция . Целта ни е цяла хевропа бе . Ше ни подценявате так. Рублата ще замести еврото , спакойна тиварищи. Няма не искам нема..... .
  • 18 ГОГО

    9 12 Отговор

    До коментар #15 от "КИРО":

    Сегашните са от същото болшевишко люпило,като и тези които ни управляваха преди 89г.
  • 19 Лупи

    33 12 Отговор

    До коментар #12 от "ГОГО":

    Ей смешко, как може да подставяш по въпрос Освобождението от 500 годишна тирания с безчет издевателства над обикновенния човек? Как може да ти хрумне в амебната тиква, че Русия не е основния виновник за това да имаме държава сега или не трябва да сме и благодарни? Ти заслужаваш да живееш в анадола докато ти уври главата и после, след като ти уври още 100 години да си там, да видиш що за "хора" са комшиите ти.
    Относно комунизма, няма строй в новата история на България, дето да е развил повече икономиката й, армията, здравеопазването и образованието й за толкова кратко време! Въпреки големите престъпления на комунизма и откровенната глупост за липса на дребен и среден частен бизнес, ползите са в пъти повече от вредите. Трябва да си доста ограничен умствено да не го видиш това. Имахме идеална основа 1990-та да доразвием държавата, като само с точни промени на места да се доразвие още повече, но разбира се сами я сринахме под външно въздействие. Сега в момента сме, разграден двор от курортен тип- т.е. който иска да дойде идва, ака, цапа, руши и си ходи когато и където си поиска. Нямаме армия, образование и здравеопазване. Само по тия 3 неща ти става ясно колко е добре държавата сега.
    Сегашното ни положение е пълното доказателство, че свободата ни е дар, който не ценим, като ти си доказателството за това, а следствието ще го видим скоро, като се самозакрием.

    Коментиран от #20

  • 20 ГОГО

    15 12 Отговор

    До коментар #19 от "Лупи":

    Освобождението на България е през 1878 с помощта на царска Русия.Но това няма нищо общо с болшевишколенинския СССР,в който се превръща Русия след октомврийската революция през 1917г.

    Коментиран от #21

  • 21 еххх подлгииии

    23 7 Отговор

    До коментар #20 от "ГОГО":

    То и сегашна Русия няма нищо общо със болшевиците-ама кратунделите от НПО-тата само това си пищите..Затова слагай чалмата и бягай в Анадола-да ти чистят дивана постоянно...

    Коментиран от #24

  • 22 гост

    6 7 Отговор

    До коментар #11 от "релито е такова":

    Определено не си бил в армията, за да пишеш тези измислици.
  • 23 НикиД

    9 14 Отговор

    До коментар #10 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    ЕВАЛАТА за изразеното мнение!!! нямам почти какво да добавя! комунистическите тикви още въздишат по времето когато притежавахме стотици архаични танкове Т-54-55 и един куп съветски самолети и си въобразяват , че сме били някаква голяма военна сила. както казваш , Българската армия приключва след девети септември, след което се напълва със селяндури и некомпетентни комунистичеки подлоги, които преди девети септември са били в най-добрия случай ратаи. служил съм година и половина и знам за каква грандиозна простотия става въпрос. най-големите тъпаци и некадърници ставаха военни. това което мнозина русофили не могат да проумеят е, че днес макар руснаците да са голяма военна сила, не са онова което бяха по време на студената война. днес Украйна, Беларус и пр. вече са независими държави, Русия има население около140 мил. и методите с които е спечелена втората световна са неприложими.

    Коментиран от #25

  • 24 ГОГО

    9 15 Отговор

    До коментар #21 от "еххх подлгииии":

    Къде ме пращаш при мюсюлманите,аз ти говоря за европейски ценности за свобода за проспeритет.20 милионна Холандия има БВП колкото този на 150 милионна Русия.

    Коментиран от #27, #28

  • 25 релито е такова

    22 4 Отговор

    До коментар #23 от "НикиД":

    Охииии.Българската армия при Бай Тошо беше оцнявана от НАТО като 17-тата по сила в света-това го има и на документите на TYVN/.А стига с тези пуберски драсканици тук.
  • 26 путлер

    8 21 Отговор
    русия 4-ти свят държава.Няма потенцяла да нападне никой.Само санкций ще унищожат северната кочина руССия
  • 27 еххх подлгииии

    18 7 Отговор

    До коментар #24 от "ГОГО":

    Аз не те пращам-пращат те покровителите ти от САЩ и Е.С....а за евро-ценностите не ми говори-видяхме ги--че като синът ти доведе зед в къщи--тогава и ти ще ги видиш....

    Коментиран от #30

  • 28 Гери

    19 5 Отговор

    До коментар #24 от "ГОГО":

    Свободата,достойнството и честта не са само в салама Гого-ама ти едва ли ще го разбереш...а Холандия е на първо място по гей-бракове--и това ли ти е идола? Язък че Левски и Ботев са умирали за такива като теб....

    Коментиран от #31

  • 29 Грую

    8 9 Отговор
    Крим е друга бира. С оглед на обстановката и стандартът на живот в Русия си мисля обаче, че самите шведи едва ли биха имали нещо против нашествие на рускини, които да не са прехвърлили с много 18-те години.
  • 30 ГОГО

    9 8 Отговор

    До коментар #27 от "еххх подлгииии":

    Да не дава господ!Но хомосексуалисти имаше и по комунизма.Тогава репресивния апарат на партията ги смазваше и отричаше.Всъщност той смазваше всички различни,комунистическата система е един от големите грехове на човечеството,не по малък от нацизма.

    Коментиран от #35

  • 31 ГОГО

    4 9 Отговор

    До коментар #28 от "Гери":

    Свободата,достойнството и честта бяха в салама точно през комунизма!

    Коментиран от #45

  • 32 до: ГОГО и путлер

    12 4 Отговор
    Не притежавате никакво съзнание! "Логиката" ви е само от следствия, без причини! Пълни маймуняци! Знаете ли "що е трезвен"? Пояснявам: реален, умен, мъдър, разсъдлив, разумен, ясен, уравновесен, информиран, знаещ, зрял...
  • 33 00000000000000

    11 6 Отговор

    До коментар #3 от "сербез путин":

    Дай един пример кого са нападнали бе

    Коментиран от #34

  • 34 ГОГО

    5 9 Отговор

    До коментар #33 от "00000000000000":

    Полша1939 Грузия2008 Украйна2013

    Коментиран от #36, #37, #38, #39

  • 35 справедлив

    13 5 Отговор

    До коментар #30 от "ГОГО":

    Гого,гейове има навсякъде..НО..политиката на Е.С. и САЩ в момента налагат културата на гей-обществата--там е проблема.Че това е офицялна политика-замаскирана като мулти-кулит толерасия,която ако не ти харесва те обявяват за диктатор и расист--схващаш ли сега разликата?А при комунягите нямаше това извращение-иаше други проблеми-безспорно-но не убиваха бъдещето на хората със сегашните глупости...
  • 36 релито е такова

    13 3 Отговор

    До коментар #34 от "ГОГО":

    Гого...я чети бе пич...24. 1954 Виетнам Намеса на страната на Френските колоноални окупационни сили

    25. 1954 Гватемала ЦРУ сваля правителството на президента Джакобо Арбенз Гузман (Jacobo Arbenz Guzman)
    26. 1958 Ливан Дебакира 14 000на войска.
    27. 1958 Панама Сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното население.
    28. 1959 Хаити Намеса на морски пехотинци
    29. 1960 Конго ЦРУ подпомага свалянето и убийството на премиер министъра Патрис Лумумба.

    30. 1969-1964 Виетнам Постепенно разполагане на военни съветници и специални части.
    31. 1961 Куба ЦРУ организира диверсията в Залива на Прасетата
    32. 1962 Куба Морска блокада и заплаха с употреба на ядрено оръжие.
    33. 1962 Лаос Преврат организиран от ЦРУ.
    34. 1963 Еквадор ЦРУ подкрепя военен преврат срещу президента Хосе Мария Валеско Ибара (Jose Maria Valesco Ibarra).
  • 37 релито е такова

    13 3 Отговор

    До коментар #34 от "ГОГО":

    35. 1964 Панама Отново сблъсъци между войските на САЩ в зоната на Панамския канал и местното население.
    36. 1964 Бразилия ЦРУ участвува във военен преврат който сваля правителството на Жуао Гоулард (Joao Goulart ) и качва на власт ген. Кастело Бранко (Castello Branco)
    37. 1965-1975 Виетнам Виетнамската война. Участие на повече от 500 000на войска. Около 6 милиона жертви.
    38. 1965 Индонезия ЦРУ участва в преврат срещу президента Сукарно и поставя на власт ген. Сухарто
    39. 1965 Конго ЦРУ подпомага военен преврат който сваля президента Жозеф Касавубу (Joseph Kasavubu) и поставя на власт Жосеф Мобуту (Joseph Mobutu)

    40. 1965 Доминиканска република Разполагане на 23 000на войска
    41. 1965-1973 Лаос Начало на бомбардировки траещи 8 години.
    42. 1966 Гана ЦРУ подпомага преврат за свалянето на президента Куаме Нкрума (Kwame Nkrumah)
    43. 1966-1967 Гватемала Масивни антивъстаннически операции
    44. 1966-1975 Камбоджа ЦРУ подкрепя военния преврат на ген, Лон Нол срещу принц Нородом Сианук. Интензивни 7 годишни бомбардировки на районите в близост до границата с Виетнам.
  • 38 релито е такова

    16 3 Отговор

    До коментар #34 от "ГОГО":

    45. 1970 Оман (Аман) Противовъстанически операции съвместно с иранската морска пехота.
    46. 1971-1973 Лаос Наглуване на американски и южновиетнамски войски
    47. 1973 Чили ЦРУ учасва в преврата свалил президента Салвадор Алиенде (Salvador Allende) и качил на власт ген. Аугусто Пиночет (Augusto Pinochet )
    48. 1975 Камбоджа Морската пехота влиза в сражения с правителствените сили на Камбоджа.
    49. 1976-1992 Ангола Операции на ЦРУ и военни операции.

    50. 1980 Иран Специални части кацат в Иранската пустиня. Атаката се осуетява от повреда в хеликоптер(и).
    51. 1981 Либия Американските ВВС свалят два Либийски военни смолета над Средиземно море.
    52. 1981-1992 Салвадор ЦРУ и специални части (диверсанти) извършват антивъстаннически операции в продължение на 11 години
    53. 1981-1990 Никарагуа ЦРУ ръководи операциите на никарагуанските конри. Окупация на пристанищата от американски войски.
    54. 1982-1984 Ливан Участие на морски пехотинци и обстрел на местни военни части от американския флот.
    55. 1983 Гренада Военна инвазия в Гренада.
  • 39 релито е такова

    18 2 Отговор

    До коментар #34 от "ГОГО":

    ОЩЕ примери да ти давам ли бе...списъка е още 3 пъти по-дълъг.........................ИЛИ викаш от бомбите на САЩ се умира по-демократично--направо щастливо.....ааааа и наивниците имало още на тая земя бе....

    Коментиран от #40

  • 40 стоян георгиев

    7 17 Отговор

    До коментар #39 от "релито е такова":

    шуши що на гого ги разправяш тия истории ,а не на мен?американците шуши не са некви херовими и ако си забелязал основните операции са срещу тирани и износители на комунистическа революция ,което води и до много сериозни шутове в мутрата на ссср то и компанията износители,та се стигна до заветната 1989 година когато на коленца и лакти ссср то молеше за някои и друг долар да не умрат от глад ,а децата на лидерите му се изнасяха в гадния сащ със скороста на светлината:)!та ква е разликата между руските и американските бомби?разликата е много видима в северна и южна корея в гдр и гфр в гърция и българия в япония и беларус.там където стъпи руския крак идват ла.ната и калта ,а американския просперитета.тва е основната разлика и затова дори трепаните от американците са днес техни наи-големи фенове като японци ,китаици или виетнамци виж справка за търговските им салда на последните.та тва е шуши по списъка ти с американските инвазии.

    Коментиран от #41

  • 41 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    14 2 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Оооо господин "ТО" ...по твойта логика цял свят са тирани бе ....абе голям смехурко си!!!...

    Коментиран от #42

  • 42 стоян георгиев

    5 11 Отговор

    До коментар #41 от "РЕАЛНО ми писна от спама тук":

    така те искам.само да мълчиш ,а не да нападаш децата с купешките лафчета от саитовете на атака.пробваи срещу мен да опонираш ,да усетиш тежката артилерия по гърба си :))))!

    Коментиран от #43, #44

  • 43 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    11 2 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    Стояне-толко си тежка артилерия,че не разбра предишният ми коментар--за теб ще повторя--всичките държави нападнати от САЩ ли са диктаторски??? отговори ми кратко "артилеристе" ....

    Коментиран от #46

  • 44 РЕАЛНО ми писна от спама тук

    12 1 Отговор

    До коментар #42 от "стоян георгиев":

    Господин ТО...а за това какво ще кажеш--справедливите и демократични американци защо направиха така---Публикувано във факти.бг: 1973 Чили ЦРУ учасва в преврата свалил президента Салвадор Алиенде (Salvador Allende) и качил на власт ген. Аугусто Пиночет (Augusto Pinochet )..........като цял свят знае какъв главорез и кръвопиец е бил Пиночет--защо така направиха твойте демократи от САЩ???? ....даже и отговор не искам-той се съдържа във въпроса ми....

    Коментиран от #47

  • 45 Гост

    9 4 Отговор

    До коментар #31 от "ГОГО":

    Значи признаваш ,че по времето на комунизма хората са били сити ,и са се размножавали, а сега умират от недояждане,кофти храна, и не се плодят. Ей ти пример от днес. Умряло от недояждане 3 годишно дете.
  • 46 стоян георгиев

    5 12 Отговор

    До коментар #43 от "РЕАЛНО ми писна от спама тук":

    да всичките .напднати бяха страни реално от другата страна на желязната завеса както и групи свързани с тях или разни кръвопиици като садам.ако се сещаш за някоя воина дето е била против нормална страна пиши за нея готов съм да опонирам.иначе гледам много си загрижен за никарагуанските комунистически измъдяци или за тези в гватемала,а забрави кво правиха руснаците у нас по същото време,колко народ изтрепаха те и техните лакеи тук в европа и на къв хал ни докараха,да сме на постоянни купони и недоимък в мирно време в центъра на европа.

    Коментиран от #49

  • 47 стоян георгиев

    5 12 Отговор

    До коментар #44 от "РЕАЛНО ми писна от спама тук":

    и къв главорез е бил пиночет?утрепал 3000 човека за 10 години уаууу много голям главорез еи,не като че гевара дето лично на година правеше по повече :).след идването на пиночет чили се оправи икономически и днес още берат плодовете на кървавия пиночет.след като обаче нуждата от пиночет премина същите лоши сащ го свалиха и сега адмирират наказанието както на него така и на тези дeто са клали .та вярно е сащ на много места потдържаха режими на диктатори като този в чили и турция ,но алтернативата на тези режими бе комунизма и огромната мизерия квато и до сега властва в куба или северна корея и налазва и путинова русия.та казано обобщено пиночет си е направо герои,успял само с толкова малко жертви да парира износа на революция от мирния ссср дето беше заразил южна америка през средата на 20 ти век.

    Коментиран от #48, #50, #52

  • 48 Тито

    10 2 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    Със последните си два поста показа че си тотален хухав..ела.Дано да пишеш това за пари-бих те разбрал...но ако е по убеждение-направо ми е жал за теб....Как пък всички държави са криви-само САЩ са прави бре Стоянчо...--такова нещо няма в природата...

    Коментиран от #51

  • 49 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #46 от "стоян георгиев":

    То ,знаеш ли какво е казал еди ам конгресмен-Какво правят тези араби върху нашият петрол.
  • 50 Съни

    9 3 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    Ти наистина ли вярваш в написаното от теб?Не съм очаквал че при толкова инфо в днешно време,ще има такива заблудени като теб.

    Коментиран от #61

  • 51 Бай Хой

    3 5 Отговор

    До коментар #48 от "Тито":

    Викаш напрао не ти се верва , че може да е верно а ? .... ха х ха..... Толкова години са ти промивали мозъка с руска пропаганда и ...са ....истината..... ха ха ха..... Е нама такова животно а? .... ха хаха....
    Аз просто се учудвам колко трее да е тъп човек... малоумен - да не напрай разликата ГДР - ФРГ, Южна - Севрна Корея.... само това, без други работи!... хаха ха.... източна - западна Европа.....
  • 52 на Деса шушито

    9 0 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    "престъпления против човечеството, геноцид, мъчения, убийства и отвличане на повече от 3000 чужди граждани при режима му от 1973 до 1990 г”. Искане за екстрадиция предяви и Франция заради нахлуване на чилийската полиция във френското посолство в Сантяго и похищение на политически емигранти."
    Само чуждите граждани са 3000, жалко, че не си между тях!

    Коментиран от #60

  • 53 iko

    9 3 Отговор
    Стоянчо,незнам колко тежка ти е артилерията,ама в ерата на информатиката можеш да попиташ чичко Google, най-малкото за да не се излагаш толкова елементарно и за да не те затруднявам с трудната работа на компютъра,просто виж тоя линк...
    http://www.bgspomen.com/2016/05/1944-1989.html
    А колкото до сравнението между България и Гърция...айде моля ти се...това поне не го споменавай (ако прочетеш това в тоя линк, сам ще си отговориш)...Ай със здраве!

    Коментиран от #54, #55, #59

  • 54 Бай Хой

    2 5 Отговор

    До коментар #53 от "iko":

    Ама ти си у ерата на соца още.... ай ноу та мола.... ха ха ха...
  • 55 Бай Хой

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "iko":

    Земи тоа линк .....
    https://www.youtube.com/watch?v=ubTlTKLas_o
    да видиш тука ко пиши..... ха ха ха
  • 56 LPG

    11 5 Отговор
    КАК ВСЕ РУСИЯ ИМ ПРЕЧИ?
    КАК ВСЕ РУСИЯ ИМ Е ВИНОВНА?
    ЗАЩО ЕДИН ПЪТ РУСИЯ НЕ КАЗА ПРЯКА ДУМА ЗА ДРУГ?
    ТЪПИ АМЕРИКАНИЗИРАНИ К...ЛЕТА!
  • 57 ГОГО

    4 8 Отговор
    Дааа виждам,че съветско-болшевишката пропаганда си е свършила работата и е промила мозъците на повечето от вас.В България няма гражданско общество,всички са научени да бъдат овце,водени от някой партиен функционер.И която овца кривне от пътя предначертан от мръсната болшевишка идеология-бой докато и бъде съдран кожуха и не поеме по този път.Така ви се живее на вас -с унижения,репресия и гърч,залъгвани с някво измислено равенство между хората.Но равни хора няма и дори злокобния комунизъм не постигна това.А накрая се провали икономически и технологично.
  • 58 ИНН

    7 5 Отговор
    Мисля че когато се отправят обиди към дадена държава най малкото трябва този който сипе обидите да е живял в съответната държава.Аз живях четири години в Русия.Не съм нито русофил нито русофоб,но ако се наложи да се бия с уръжие в ръка предпочитам до мен да стои руснак а не кекав западняк,по добре да сме около тях защото повечето от вас които не са били в тази държава си нямат никаква идея с какви чудовищни ресурси разполага тя.Като прочетох коментарите на повечето от вас се погнусих от злъчта ви,както и при нас така и при тях има добри и лоши хора.Нямате право заради некомпетентните действия на върхушката да заклеймявате цял народ,защото там живеят много достойни и добри хора.
  • 59 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "iko":

    тва всичкото е лъжа жалко е да вярваш на такива пасквили.увеличили сме толкова през соца че само като падна стената и милион българи избягаха.не един не двама ,а милион,може да провериш преброяването.голяма икономика имахме на ла.на и боклуци.лесно може да разбереш кво е строено през соца.отиваш в даден град и гледаш наи-грозните съборетини и веднага знаеш кога са построени.ще мериш германия с българия ,ох мамоо,та ние 1986 година нямахме ток по 12 часа на ден бе смехурко соцялистически.една лека кола на 10 човека и то лада или москвич дето за нищо не стават ,заплати по 30-40 долара и население пазено с картечници по границата да не избяга.щом ти харесва такава ситуация бегаи в северна корея там и сега е едно към едно с българия през соца,същата мизерия и диктатура!
  • 60 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "на Деса шушито":

    шуши не спори с мен ,а се учи.значи не за 10 години е утрепал 3000 човека ,а за 17 .тва го прави сериозен хуманист.рекордиор по малко убииства при борба с комунизма и постигнати резултати.справка руското вики .може да видиш обаче кво е предизвикал в икономиката на чили .ето руснаците са го казали не аз:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0_%D0%B2_%D0%A7%D0%B8%D0%BB%D0%B8
  • 61 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Съни":

    ами след толкова много инфо в днешно време що не пробваш да ме обориш?
Новини по държави: