Last news in Fakti

14 Декември, 2016 12:23 2 237 1

Подземният експрес за наркотрафик

  • мексико-
  • наркотрафик-
  • тунели

Откриха два тунела, през които се внасят наркотици в САЩ от Мексико

Подземният експрес за наркотрафик - 1
Снимка: БТА/AP

Полицията в Мексико откри два подземни тунела, за които смята, че се използват за наркотрафик, съобщи Fox.

Смята се, че тунелите са били използвани за трафик на наркотици от граничния град Тихуана до САЩ. Тунелите са били открити в район на складове край градчето Отай Меса. Единият от тунелите достига Сан Диего, а другият е незавършен.

В тунелите има оборудване с релси и колички. Все още не е ясно колко дълги точно са тунелите. Подобен подход се използва най-често от картела Синалоа. Чрез тунелите се вкарват наркотици в САЩ.

През тази година бяха открити и други подобни тунели. В това число и един, намерен край къща в Тихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Супер качество на тунелите,със барчета и джакузи по трасето,проститутки и БЕЗМИТНИ МАГАЗИНЧЕТА/КОРЕКОМИ/...Точно това ни трябва на границата с Гърция-отгоре блокират границата,отдолу трафика -безгрижно весел!
Новини по държави: