Last news in Fakti

18 Декември, 2016 09:29 1 487 3

Касапница в Йемен

  • йемен-
  • касапница-
  • атентат

Десетки загинали военни

30 военни са загинали при бомбен атентат в Йемен, съобщи „Гардиън“.

Атентатор се е самовзривил в южния град Аден. Военните са имали събиране в локална база, където е трябвало да получат заплати. Атентаторът е успял да се слее с тълпата от военни. Има множество ранени.

Това става дни, след като друг атентат уби 48 души в Аден. Тогава отговорността бе поета от групировката Ислямска държава. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 0 Отговор
    Какви мозъци, ако изобщо имат, тези камикадзета? Това е някакво психотропно въздействие, което гледаме по американските филми. Явно се прилага и на практика.
  • 2 шшш

    1 0 Отговор
    изроди в действие ... и камикадзето викаше - алах акбар , какво може да привнесе за човечество ислям ,като гледаме тези изпълнения .Разбира се ,ако ги питаш те в един глас ще кажат Исляма е мир -без глава...
  • 3 елит

    0 0 Отговор
    Саудитска Арабия-Световен тероризъм