Last news in Fakti

22 Декември, 2016 11:12 4 810 9

Ръкува ли се Ердоган с убиеца на руския посланик?

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • посланик-
  • ръкостискане-
  • полицай-
  • убийство-
  • снимка

Ердоган се ръкува с този полицай дни преди покушението срещу руския посланик

Ръкува ли се Ердоган с убиеца на руския посланик? - 1
Снимка: Туитър, Бетюл Кайа

Една снимка, заснета на 12 декември, разбуни духовете в Турция. Турските президент Реджеп Ердоган се ръкува с полицейски служител, който прилича на убиеца на руския посланик Мевлют Алтънташ.

Държавният глава се срещна с полицаи от Истанбул, изразявайки подкрепа към тях след терористичния атентат близо до стадиона на Бешикташ. Събитието е отразено и от Анадолската агенция, която публикува снимки от него.

„Зад вашия гръб стои държавата. Не се притеснявайте да използвате правата, които са ви дадени за борбата срещу тероризма“, заяви Реджеп Ердоган.

Дали полицаят, обаче, с когото се ръкува, е убиецът на Андрей Карлов. Покушението е извършено няколко дни след това.

Мевлют Алтънташ е допуснат до изложбата в Центъра за съвременно изкуство, след като показва полицейска значка. Отказва да премине през скенерите. Малко по-късно убива руския посланик.

След покушението Реджеп Ердоган заяви, че Мевлют Алтънташ е бил гюленист. Нападателят е убит от силите за сигурност минути след покушението.

Снимката с ръкостискането бе разпространена в няколко сайта, но Факти.бг не може да потвърди дали Ердоган се ръкува с убиеца на руския посланик.

Ръкува ли се Ердоган с убиеца на руския посланик?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    10 9 Отговор
    Ей опасни сте!! Как се опитват да развалят отношенията между Русия и Турция.. Какви журналисти само!Тия руснаци дадоха жертви за българската свобода а едни съболезнования няма

    Коментиран от #7

  • 2 VMORO

    11 1 Отговор
    Ами да! Хич няма!
    Хасане, България приюти стотици белогвардейци, бягаща от еврейската чума наречена комунизъм. Във всеки български град има улици и жилищни квартали, кръстени на руските герои. Има издигнати стотици паметници в знак на признателност. Не лъжи, грехота е. Имай страх от Бога!
    България е признателна на своите освободители - власи, руси, украинци, поляци, финландци, осетинци...
  • 3 VMORO

    8 3 Отговор
    Патриаршеската ни катедрала дори се казва Александър Невски (което според мен лично е нередно)... Говори ли това име нещо?
  • 4 Хасан

    6 6 Отговор
    А Турция приюти българския цар и царските офицери бягащи от Червената армия
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хасан

    4 2 Отговор
    Малееее, тоя пощуря.. Прави като мене.. Всяка вечер бутилка червено вино..помага на нервите,на сърцето.. И не ги взимай присърце тия работи.. Това са само новини, драсканици
  • 7 тука е така

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Да и предлагаш ние,децата ни,правнуците ни,всички поколения напред българи да се кланят и да плащат данък помощ на руснаците така ли?
    Аз искам българите да живеят свободно,а не от оковите на очакванията.
  • 8 Хасан

    3 2 Отговор
    Аз и това казвам.. Иранския лидер Хомейни и Георги Димитров не са ли един и същ тип лидери.. С помощта на чужда държава установяват диктаторски режим!! Ако Хомейни е брадясал а Димитров гладко обръснат то не го прави по демократичен или европеец..Гюлен е същия... Ако ти стиска влез на избори и спечели както правят в Турция, и България, Германия, Русия и САЩ...
  • 9 Патето Яки

    2 0 Отговор
    Измислица ня журналятя, човека въобще не прилича.
Новини по държави: