Last news in Fakti

1 Януари, 2017 20:08 1 779 43

ПКК: Кюрдските сили не са замесени в атаката

  • пкк-
  • турция-
  • атентат-
  • истанбул-
  • терористична атака-
  • нова година-
  • мурат карайълан

Кюрдската борба за свобода е и борба за демокрация в Турция

ПКК: Кюрдските сили не са замесени в атаката - 1

Кюрдските сили не са замесени в кървавата атака в истанбулския клуб Рейна. Това заяви един от лидерите на забранената Кюрдска работническа партия (ПКК) Мурат Карайълан, цитиран от про-кюрдската новинарска агенция Фират (ANF), която е свързана с ПКК.

Кюрдските сили "никога не биха се прицелили в невинни цивилни", каза той

„Кюрдската борба за свобода е и борба за демокрация в Турция. За постигането на тази цел, нито ние, нито която и да е друга кюрдска групировка не би извършила атентат срещу невинни граждани. Ние искаме турските граждани да са на наша страна, защото ние не се борим срещу тях, а срещу турския колониализъм", каза още в изявлението си Карайълан.

Според Карайълан, малко вероятно е зад атаката да стоят и представители от групировка "Ястреби за свободата на Кюрдистан“ (ТАК) — военизирано крило на ПКК, отговорно за няколко скорошни атаки в Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 мнение

    14 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Хората се борят за свобода от турско робство.
    И ние сме страдали от това така че статията е на място.
    Ердоган е диктатор ислямист и трябва да го свалят от власт за да има мир.Преди да разбута Турция кюрдите не се биеха той ги нападна и почна гражданска война.
    Ненаситен алчен диктатор,който си мечтае за преразглеждане на Лозанския договор.Какво да очакваш от такъв гад.
  • 3 Хасан

    7 14 Отговор
    Моята теза се оказа права че Запада активно подкрепя ПКК тероризма.. И се чудя как се подкрепя" марксистко ленинска революционна организация която се бори за диктатура на кюрдския пролетариат ".Що се отнася до българите.. България е резултат на Руско -Османската война а не на българска борба за независимост! Това са историческите факти а не литература и поезия!!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    А пък Руско-турската война е в следствие на априлското въстание и борбата за независимост на българският народ!

    Коментиран от #6

  • 5 мнение

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Ердоган е ислямист алчен за власт и трябва да бъде свален.
    А за ПКК турската пропаганда може да си измисля ако ще и комунисти ако ще и фашисти.
    Хората искат права за кюрдите които са поне 30 милиона.
    А че руснаците са помогнали да се освободим от турско робство е вярно и сме им благодарни.И за това разбираме какво е да се бориш за свобода от турско робство.Много българи са загинали в тези борби и през 500 те години робство и после през войните за национално обединение.С много кръв сме защитили тази свобода въпреки че великите сили са защитавали турските интереси.
    И други народи са страдали от турците не сме само ние за това разбираме кюрдите които се борят срещу диктатора Ердоган.
  • 6 Лост

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Вие, сериозно ли мислите,че братушките седяли и чакали да спретнем едно възстанийце и да дойдат. Руско-Турската война е започнала много преди това. Освбодиха ни, платихме си. Не са имали порив на симпатии към славянските си братя и да свършат тая работа за добрата кауза. След време разбраха, че малко са си взели и ни покориха задълго.

    Коментиран от #9, #10

  • 7 Хасан

    5 8 Отговор
    освободи се от османлиите и си докара един пиян немец за цар.. И той "оправи "..А след 90 години докара и внука му за премиер . И той пак ни" оправи "за 500 дни.. Взема си бащините имоти и си ги харчи в Европа
  • 8 Хасан

    2 6 Отговор
    Извинявам се че така говоря но майка ми взима 210 лв за 39 трудов стаж ама царя щеше да се пенсионира като чиновник в Испания ама се пенсионира много добре благодарение на Доган,Бойко и се

    Коментиран от #11

  • 9 мнение

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "Лост":

    Не без помоща на Чърчил.
    Хайде да не отваряме тази тема че ако вземем да смятаме колко са ни ощетили Англия Франция и Русия през годините доста ще пишем.
    Факт е че България преди Втората световна е била най силната икономика на балканите.
    После идва Сталин и останалото го знаем и живеем днес с последиците.
    Важното е да помним кои сме и какви са нашите интереси.
    А в тях най малко влиза подкрепа на ислямисти като Ердоган и отглеждане на партии като ДОСТ и ДПС проводници на турски интереси.
  • 10 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Лост":

    А ти сериозно ли мислиш,че твойте западни "приятели" им дреме за теб?Точно те са върнали по-голямата част от освободената територия отново на османците и са запалили фитила на последвалите балкански войни.Даже англия е искала да ни разделят по вертикала за да нямаме излаз на черно море.
  • 11 мнение

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    И моята майка с 42 години стаж не взема много,но това е,ограбиха ни комунистите преоблечени днес като олигарси капиталисти.
    Те докараха и Симеончо този боклук продукт на брак между братовчеди.
    Все пак докато човек е жив не трябва да губи надежда и да се бори колкото може за един по добър живот утре.
    И както казах в моите представи за този живот не се вписва религиозно управление и диктатура такива каквито Ердоган налага в Турция.
  • 12 Хасан

    3 7 Отговор
    Тогава сме на едно мнение че не турците са виновни за окаяно ни ссъстояние а политиците които ни управляват.. И на тях им отърва да обвиняват остмснците,турците,марсианците но не и себе си

    Коментиран от #17

  • 13 ник

    0 1 Отговор
    Русите дебнат турците още от оня момент когато им отказват да имат по голям брой монаси в Йерусалим, някъде 17 век е било и от тогава те искат да сринат османската империя за да могат да си имат колкото искат монаси в свещения град, решават да действат със сърбите но тесе отмятат в последния момент и им оставаме като предтекс само ние, ако турците се бяха съгласили , никога нямаше да имат проблеми, но те се изживябали като справедливи управители на светите земи.
  • 14 Карађорђевић

    5 0 Отговор
    Един факт: В Руско-Турската война са загинали повече руси, отколкото българи за цялото петвековно робство. Друг факт при арестуването на Апостола Васил Кунчев (Левски) близо до Къкрина-Къкринското ханче.И през целия път от там София са го съпровождали трима заптиета, и Левски до последно се е надявал ,някой от хората да се осмели да ги нападне, за да може да се освободи, но НИКОЙ не го е направил. Показателен факт. Агата му казва: ''-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета? - Не знам, ага. -АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.''

    Коментиран от #16, #19

  • 15 Хасан

    5 9 Отговор
    Това е тежко.. Никой народ не трябва да бъде критикуван..Аз си уважавам българите.,българската култура.. . Имам много приятели,съседи..не сме имали избора да се родим бългсри,турци или арменци или немци .. Но имаме избора да живем заедно в добри отношения
  • 16 Наско

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Карађорђевић":

    Как броиш загинали за 500 години?Брой войници ми е ясно има списък брои се лесно.
    Като дойде турчин и изколи едно село или го потурчи къде го пише в тефтера?
    И за 500 години стриктно са си записвали кого са заклали,кого са отвлекли...
    То днес статистиката не може да се каже колко е точна ти ми говориш
    за преди 600 години.
    А за Левски теории много едната от които е че турците са сменили в последния момент прохода през който са минали.Имало е група която ги е чакала.Но това не е важно важното е че след 5 века системно изтребление и тормоз пак е имало българи които като Ботев,Левски,Капитан Петко Войвода и много още са дръзвали да се изправят срещу една империя.
  • 17 мнение

    8 3 Отговор

    До коментар #12 от "Хасан":

    Не бързай толкова.Първо не отклонявай въпроса.
    Ердоган е диктатор ислямист който иска чужди територии.
    Не ми говори за пенсии а ми кажи защо го покрепяш.

    И да българите сме толерантен народ не сме ви избили и изгонили така като сте направили с българите в Одринска и Беломорска Тракия например.
    Но това не значи че не помним историята и да харесваме чалми,забрадки и шалвари през 21 век.
    За съжаление в турците виждам тази тенденция и това няма как да го приема.
  • 18 Хасан

    2 9 Отговор
    Аз не подкрепям Ердоган ами просто ме кефи като се репчи на Запада и не превива глава като някои наши.. Запада е свикнал да налага своя интерес -(пример Южен поток -беше добре за България) но се отказа заради чуждия интерес.. Сенатора Маккейн дойде в България и проекта отпадна, Обама отиде при Ердоган и той не го е.ава
  • 19 факти

    7 2 Отговор

    До коментар #14 от "Карађорђевић":

    - Турското робство не ни даде нищо. Напротив - изхвърли ни от списъка на големите европейски народи и държави. Българският народ линееше в сянката на султана в една феодална азиатска ислямска империя, в която българите, които в основната си част бяха християни, бяха дискриминирани всякак. По изчисление на наши демографи от ранга на проф. Христо Гандев например ние днес щяхме да бъдем толкова, колкото държави като Великобритания, Франция и Германия, т.е. между 60 и 80 милиона, ако не бяхме попаднали под османско владичество. То ни лиши и от класите естествени водачи на всеки народ през тази епоха - аристокрацията, буржоазията и висшия клир на собствена църква. Българският народ по социално положение беше сведен до “орачи, копачи и малко занаятчии в градовете”, както пише отец Паисий. Естествено, тази класа може да работи само за собственото си физическо оцеляване, при това не винаги успешно. Смазани от тежки данъци, които османските власти налагат, българите търсят пристан в други страни. А там се претопяват в народностите по дъгата от Италия до Русия включително. Колко от нас например знаят, че до 70 на сто от румънската нация днес е от романизирани българи? И ако по думите на нашите възрожденци преди Освобождението уж сме били между 5 и 7 милиона, като се преброихме за първи път след Освобождението, с ужас установихме, че дори заедно с неосвободените краища на България в Османската империя в Княжество Румелия, Македония и Тракия, българите сме били не пов
  • 20 факти

    7 2 Отговор
    - Турското робство не ни даде нищо. Напротив - изхвърли ни от списъка на големите европейски народи и държави. Българският народ линееше в сянката на султана в една феодална азиатска ислямска империя, в която българите, които в основната си част бяха християни, бяха дискриминирани всякак. По изчисление на наши демографи от ранга на проф. Христо Гандев например ние днес щяхме да бъдем толкова, колкото държави като Великобритания, Франция и Германия, т.е. между 60 и 80 милиона, ако не бяхме попаднали под османско владичество. То ни лиши и от класите естествени водачи на всеки народ през тази епоха - аристокрацията, буржоазията и висшия клир на собствена църква. Българският народ по социално положение беше сведен до “орачи, копачи и малко занаятчии в градовете”, както пише отец Паисий. Естествено, тази класа може да работи само за собственото си физическо оцеляване, при това не винаги успешно. Смазани от тежки данъци, които османските власти налагат, българите търсят пристан в други страни. А там се претопяват в народностите по дъгата от Италия до Русия включително. Колко от нас например знаят, че до 70 на сто от румънската нация днес е от романизирани българи? И ако по думите на нашите възрожденци преди Освобождението уж сме били между 5 и 7 милиона, като се преброихме за първи път след Освобождението, с ужас установихме, че дори заедно с неосвободените краища на България в Османската империя в Княжество Румелия, Македония и Тракия, българите сме били не пов
  • 21 Хасан

    3 9 Отговор
    до Наско.. Ами кога пък Одрин е било българско.. И добре че не е останало.. Иди в европейски Харманли и в турския Одрин и открий разликата.. Там нивите са изорани и посяти а тука не, имат живот на чаршията.. А тука мъртвило.. Там е пълно с деца а тука само стари хора

    Коментиран от #27

  • 22 факти

    9 1 Отговор
    , българите сме били не повече от 2,5 млн. души.
    При това с народностна снага от гъсто вклинени мюсюлмански маси от българи по произход, които обаче не се смятаха за такива
  • 23 Хасан

    3 9 Отговор
    Сега няма турско робство и всяка година намаля с един град.. 60 000... И вече 1,5 милиона вече живеят в чужбина и няма да се върнат..
  • 24 Хасан

    1 9 Отговор
    А и нямам нищо против българите защото са тюркски племена като турците,черкезите,

    Коментиран от #28

  • 25 Карађорђевић

    9 2 Отговор
    Защо сме изостанали от Европа?

    Чехия, Белгия и ние

    Докато сме под турско робство
    чехи и белгийци са под властта на Австрия.
    В какво е разликата между нас и тях?
    През 1534 г. в Антверпен е открита първата
    стокова борса в Европа, а пристанището приема
    по около 500 кораба на ден. Феликс Каниц нарича
    Габрово "една голяма работилница" в 1871 г.,
    а пристанището в Свищов след 314 години (в 1848 г.)
    приема само по около 400 кораба на година.
    В Чехия първата голяма манифактура е открита
    в 1679 г., а фабриката на Добри Желязков - 156
    години по-късно. Крепостното право в Чехия е
    отменено в 1781 г., а ние получаваме 58
    години по-късно право на собственост върху
    земята (1839 г.). Чехите от 1348 г. имат Пражки
    университет (12 години преди Виена), а ние 487
    години по-късно - първото светско класно училище
    в Габрово.
    В Белгия и Чехия имат печатници години след
    откритието на Гутенберг. През 1520 г. в Европа
    е имало 250 печатници. Първата печатница в
    Турция се открива през 1727 г. - повече от
    250 години след Гутенберг. Истината е пред очите ни.
    Австрия е от същата кръвна група на
    цивилизацията, от която са и Белгия
    и Чехия. България не е от една и съща кръвна група с
    империята на османските турци.
    Поради това не е било възможно да има преливане
    на кръв. Имало е проливане на кръв.
  • 26 Карађорђевић

    9 2 Отговор
    През 1971г. българският изобретател Петър Петров представя прототипа на първия електронен ръчен часовник, носещ името „Пулсар”.
    - Известен като “феномена на века”, шестият тон на сърцето е открит през 1955 г. от д-р Иван Митов. Това откритие променя развитието на съвременната кардиология.
    - Джон Атанасов е един от изобретателите на електронната сметачна машина “ABC”, разработена през 1937 година, която е първообраз на съвременния компютър.
    - Построяването на фотокопирната техника става възможно благодарение на откритието на фотоелектретното състояние на веществата, направено през 1937 от Академик Георги Наджаков.
    - Главният конструктор на първия в света траспортен пътнически самолет Douglas DC-3 (Дъглас ДС-3) е Асен Йорданов.Той е и създател на прадядото на днешния телефонен секретар и е един от създателите на въздушната възглавница
    - Откривателя на хапчетo AнтиБебе, което промени живота на мъжете и жените, е Карл Джераси, евреин с български произход.
    - Реактивните двигатели на лунния модул Орел, които правят възможно кацането на Луната на Армстронг и Олдрин, са изобретени от д-р. инж. Иван Ночев.
    - Екипът на акад. Цветан Цветков разработва биотехнологии за студено консервиране и изсушаване на биологични материали във вакуум и превръща България в третата страна, след САЩ и СССР, изпратила храни в космоса.
    - Лекарството Нивелин е създадено през 1956 от: проф. д-р Димитър Пасков.
    - Румен Антонов, създател на автоматичната скоростна кутия,
  • 27 мнение

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Хасан":

    Не си наясно с много неща.Българи са живели дори в днешна Мала Азия.
    Ако си чувал за Капитан Петко Войвода знаеш ли къде е роден и живял? Александрополис знаеш ли къде е?
    Е от това място е дошъл и част от моя род.Едвам са се спасили от турците.Взели са каквото могат в ръце и са побегнали.
    Оставили са къщи с много животни,ниви и покъщнина за да спасят живота си.
    Пра баба ми е била малко дете но помнеше "грозни черни озверели турци" които са ги преследвали.Доста хора не са се спасили моите са имали късмет.
    Имали са късмет и по големите братя на пра баба ми успели са да избягат от турската армия и да се доберат до България.Част от другия ми род е избягал от Мала Азия за да не ги потурчат.Изборът е бил или ставаш турчин или сатъра.
    Така че не ми говори глупости аз помня разказите на очевидци на събитията и няма как да се кефя на Ердоган който пак иска да прави такива работи.
    За това не ми говори кое на кого е било.
    А как е щял да изглежда Одрин или Константинопол без турци остава само да гадаем днес.Ако някога Сан Стефанска България беше се осъществила нямаше да има войни за обединение и комунизъм и България щеше да е поне 20 милионна държава с много силна икономика по силна от турската защото турците щяха да са наврени където им е мястото в Азия.Да не говорим ако им бшха дали и държава на кюрдите.
  • 28 мнение

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "Хасан":

    Не са дълбоко грешиш българите не са с тюркски произход.И освен това има една коренна разлика ....ИСЛЯМ.
    Той е причина за изоставане на каквато и да е нация,само виж нашите помаци и ще ти стане ясно.
    Не се ли откажат от исляма няма да стане работата.
  • 29 Карађорђевић

    9 2 Отговор
    1601 година, заповед на султан Мехмед III:

    Ако някой от неверниците родители или друг някой се противопостави да предаде за еничарин сина си, да се обеси веднага на прага на вратата му! Да те обесят веднага на прага на вратата ти, ако не пре­дадеш сина си за еничарин - по-неограничена власт от това, здраве му кажи! Като имаме предвид, че кръвният данък е бил въведен от султан Мурад I, сиреч около 1360 година, а еничарският кор­пус бил ликвидиран (както ще видим, по най-жесток начин) от султан Махмуд II чак през 1826 година[2] - след 4 века и поло­вина,
    независимо дали на всеки 5 години, дали на 3, или пък ежегодно са вземали всяко десето, всяко пето или по едно дете от всеки неверен рая (както заповядва Мехмед IV) -
    по най-пестеливи изчисления за 3 или 4 века са били отвлечени, потурчени и превърнати в еничари от 2 до 4 милиона български деца!
    Наред с тази страшна статистика пред нас се изправя един още по-трагичен факт:
    След като ги отнемат от родителите им и ги обучат в мохамеданството, те[отвлечените деца] не искат повече да признаят ни баща, ни майка и се обявяват с думи и дела .немски учен Ханс Дерншвам:

    Турчинът има обичай в християнските земи редовно да взема през 3 години най-избраните, красиви, сръчни и строй­ни момчета навсякъде по градове и села. От евреите не взе­ма детски десятък, от турските и мохамеданските земи също не взема.
    Тези момчета на около 8, 9, 10, 12 год
  • 30 Хасан

    3 8 Отговор
    България е свободна държава от 1878 година.. Това прави век и половина.. Сигурно след 200 години пак турците ще и са виновни.. Ако не бяха турците сигурно щяха да бъдат асимилирани от гърците.. Една религия,една кръв...а и в културно отношение те бяха по развити.. Сигурно целия Балкански полуостров щеше да бъде гръцки

    Коментиран от #32

  • 31 Suny

    2 7 Отговор
    Ne se boyte tova koeto go pochnal osman cho schte go dovirschi erdogancho3
  • 32 мнение

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "Хасан":

    Хасане много пропуски имаш в знанията.Аз ти говоря за събития не толкова стари и нчма как да не откриеш връзка с турците.Гърците са друга тема и те въобще не са онези елини от едно време.
    А траките чиито наследници сме ние са по стари от древните гърци.
    В България са открити артефакти на над 7000 години.Това са хилядолетия преди гърците.
    Ахил от Илиада е бил тракийски цар.Орфей също.
    Разбираш ли за какво ти говоря.
    Ако си погледнеш и ти родословието може да се изненадаш колко генетично си турчин и колко българин.Жалкото е че турците са ви промили мозъците и сега се кефиш на боклук като Ердоган.
    Ислям и прогрес са две противоположни неща.Разбери го.
    Жалко е че въобще водим този разговор.
  • 33 Карађорђевић

    7 1 Отговор
    Хасане, до 200 години няма да се стигне. Виж какво стана с Кипър, макар ,и че и турци и гърци са в НАТО.Това не попречи на турците да си вземат половината остров, че ако така вървят нещата към 2050 най-малко Кърджали (или повече територия),Турция, ще си ги вземе,без пушка да пукне.Тогава, вече ако няма убийства на депутати-толерасти, не знам кога.Още повече, че ако Великите държави решът да се създаде Кюрдска държава от територий на Ирак,Турция,Сирия,колко му е турците да погледнат насам, към прогнозируема 4 милионна България, с 50% циганско население,без армия, и със силно застаряло население.
  • 34 Хасан

    3 7 Отговор
    Добре де щом траките са си българи от кои е Аспарух.?! Нещо не се връзва.. И нещо друго как българите са изоставили земи и добитък и са бягали съм чувал и от турците.. Те също са изоставили земи и добитък и са бягали от Плевен,Родопите, Комотини..и помаците по Родопите са били подлагани на насилствена христианизация, смяна на имена.. И то не през средновековието а през 60 те, 70, 80 те
  • 35 Карађорђевић

    9 2 Отговор
    Хасане етническото прочистване е едно,изселването е съвсем друго.След 494 г робство,след вземане на деца от родители,след стотици обезглавени от всеки един български род,Плевенчани,Родопчани и др.да се правят, че нищо не е било някак не мога да си го представя. Освен това на по-късен етап в България, всеки е свободен да носи каквото име счете за необходимо. Освен това не забравяй, че при идването на комунизъма на власт в Бг,е имало доста национализирани фабрики, и въобще масова национализация дори на животните дето ги имаш. А по турско си е било геноцид, не са организирали, изселване ами прочистване и робство.На богатия турчин малки данъци, на бедния българин зверски, та дори и детето трябва да си даде,база за сравнение няма.
  • 36 Хасан

    1 9 Отговор
    Не е така както го казваш.. Не си обективен.. В османската империя е имало данъчна и съдебна система.. И не е имало произвол както ти опитваш.. И не е вярно че са убивали невинни хора.. Все пак говорим за 15-16 век и по това време в Европа те обявявали за вещица е имало Инквизиции
  • 37 Алекс

    0 7 Отговор
    Тия пещерняци кюрдски терористи и ислямска държава седят в основата на целия терор в турция но никога няма да получат това за което се борят
  • 38 Хасан

    0 8 Отговор
    Питаш ли се защо великите сили искат кюрдска държава?! Не защото обичат кюрдите а защото след Сирия наред е Иран.. Турция отказва да се бие срещу Иран и трябва други балами.. А Иран,Ирак и Сирия имаха един общ враг -Израел и Америка .. И един общ съюзник Русия.. Това означава че още сто години в тоя район ще има война.. И Турция не иска това.. Иска мир и стабилност..

    Коментиран от #39

  • 39 Иван

    9 0 Отговор

    До коментар #38 от "Хасан":

    Да бе за това Ердоган помагаше на ИДИЛ заедно със Саудитска Арабия защото искал мир.
    Стига си се въртял като пумпал.
    Нещата са ясни.Или си с Ердоган и подкрепяш диктатура и ислямизъм или си с европейски ХРИСТИЯНСКИ ценности.
    Знам че е трудно да признаеш престъпленията извършени от Турция но това е.
    Твоите предци също са били потурчени време е да се опомниш.
  • 40 Voz

    0 1 Отговор
    Ima6e atentat v stadiuma na besikts 45 uviti i pkk be6e teroristi si e terorist nqma dobri ili lo6i!!!

    Коментиран от #41

  • 41 някой

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Voz":

    Ердоган е терориста.Той започна война от която страдат всички.Когато изпратиш армията да убива хора не можеш да очакваш спокоен живот.
    Турския тероризъм роди кюрдски.
  • 42 Хасан

    0 0 Отговор
    Путин и Ердоган ще ти покажат едни европейски християнски ценности
  • 43 Хасан

    0 0 Отговор
    Иванеее, Левски го предаде /продаде поп Кръстьо.. Да не забравяме
Новини по държави: