Last news in Fakti
  Тема: Украйна

4 Януари, 2017 16:41 2 331 8

Украйна изригна срещу Марин льо Пен

  • марин льо пен-
  • изригна-
  • украйна

Отказват й влизане в страната

Украинското външно министерство изрази възмущение от изявлението на Марин льо Пен, която заяви, че руската анексия над Крим е законна, съобщи РБК - Украйна.

Това лидерът на френския „Национален фронт“ заяви по време на интервю за френска телевизия. Тя е вторият кандидат за президент на Франция след Франсоа Фийон, който демонстрира симпатия към руската страна.

„Такива изявление, противоречащи на украинското законодателство, ще имат последствия, като на някои френски политици ще им бъде отказан достъп до Украйна“ се казва в изявлението на външно министерство.

Украинската служба за безопасност вече е изпратила писмо до външното министерство за забрана за влизане в страната за г-жа Льо Пен. Това решение може да се вземе още днес. Льо Пен все още не е направила коментар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаа

    35 3 Отговор
    Хохлите вече започнаха да си го получават и от посоката, откъдето най-малко им се иска и го очакват. А за Марин льо Пен ще кажа само, жалко, че е жена, иначе би могла да си премести нещо от единия крачол в другия във връзка с наложената забрана.
  • 2 срррр

    31 3 Отговор
    Г-жа Льо Пен знае много добе какво говори и едва ли е имала намерение да посещава Украйна.
  • 3 Пиночет

    19 3 Отговор
    И на мен да ми забранят.................
    Тия направо изпращяха. Какво общо имат с Европа?
    Подлъгаха ги американците.....
  • 4 Пешо

    13 2 Отговор
    Украйна не е суверенна държава откакто Киев беше окупиран преди няколко години.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Диди

    3 7 Отговор
    Украйна е суверенна държава.Молете се в България да няма такава като Марин льо Пен.Тя иска Франция да излезе от ЕС.А не мислете,че нейната политика ще ви се хареса,начина на живот ще бъде ограничен.
    Престанете да говорите лошо за украинците,на тях им е достатъчно зле,нямат нужда от вашата омраза.

    Коментиран от #7

  • 7 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    Дидке ма, не прочете ли във верена че не само усрайна е суверенна стрна? Не пише ли в бурда че всеки човек има право на самоопределение? Още не прочете ли че Крим бе и е автономна област?

    Не ти ли е жал за Европейския съюз? Не ти ли е мъчно че страна която уж се натиска за член на ЕС налага санкции срещу същия този ЕС?

    И последно но не и по значение, можеш ли да мислиш и разсъждаваш със собствената си глава?
  • 8 Диди

    0 0 Отговор
    Хой,аз мога мисля.Не ти ли омръзна постянно да пишеш,,лошо,,за мен?На каквато и тема да е,когато видиш че съм писала,ти просто се уси..ш с тъпите си изрази.Това е знак на слаб характер.А и нещо друго...как може да пишеш,,беше писано в друга статия,,,че съм живеела на гърба на българите. Хайде сега СУПЕР УМНИКО да ми отговориш...как живея на гърба на българите?
Новини по държави: