Last news in Fakti

11 Януари, 2017 08:59 1 353 8

Компроматна война преди инагурацията на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • компромати-
  • война-
  • президент

Тръмп ще встъпи в длъжност на 20 януари

Компроматна война преди инагурацията на Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

„УикиЛийкс“ постави под съмнение достоверността на доказателствата за връзки на новоизбрания американски президент Доналд Тръмп с Москва. Такова съобщение пусна „УикиЛийкс“ на страницата си в Туитър.

„Документ от 35 страници в pdf за Тръмп (и за неговите връзки с Русия), публикуван от портала BuzzFeed, не е разузнавателен доклад. Стилът, фактите и данните не предизвикват доверие“, се казва в съобщението.

Освен това съветничката на Тръмп Келиан Конуей заяви, че избраният президент не е бил уведомен за приложението от две страници към доклада на американското разузнаване, в което се съдържа компрометираща информация на „руски агенти“ за милиардера.

Конуей също така обърна внимание, че всички източници в медийните съобщения не са назовани и от части записите се позовават на руски източници. Тя подчерта, че нищо не е доказано.

В мрежата беше публикуван документ, който стана повод за изявление на разузнаването, че Москва притежава компромат за Доналд Тръмп. Документът, публикуван от BuzzFeed, е пълен с неточности и грешки. Авторът на записките твърди, че Федералната служба за сигурност (ФСБ) е подслушвала президентския апартамент в хотел, където Тръмп бил канил проститутки.

Тръмп вече коментира информацията за компромата. Той направи изявление чрез един от своите адвокати с опровержение на публикуваните материали. Майкъл Коен заяви, че никога през живота си не е бил в Прага и никога не е разговарял там с някакви руски посредници, предава ТАСС.

Си Ен Ен съобщи, че Русия разполага с компрометираща лична и финансова информация за Доналд Тръмп, но не я използвала по време на изборите, за да удари по Хилъри Клинтън.

Компроматна война преди инагурацията на Тръмп


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    5 2 Отговор
    Баауу, краварите станаха за смях. Това ли е изключителната нация?
    Не признават собствените си закони и не уважават вота на собствения си народ. Тоа ли е така наречената демокрация? Такива ли са действията на демократическата партия при изключителната нация? Май е време за иключване на изключителни.
  • 2 Диди

    0 1 Отговор
    Става въпрос за 2013 г.в Москва,когато Тръмп е бил там.Руснаците са му организирали прститутките.Може да се говори за ,,изнудване,,.

    Коментиран от #5

  • 3 Бай хой

    3 1 Отговор
    Дитке, много компетентно се изказваш по въросите относно проститутките. Респект.
  • 4 Диди

    1 0 Отговор
    Хой,ако искаш да ми кажеш нещо,моля.
  • 5 палавият Доналд

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Дори и да е плющял руски проститутки в Москва голяма работа, човека е пич и не му пука. Това си е част от личния му живот, единствения дето има право да му държи няква сметка за това е жена му, ама тя сигурно тактично ще си затрае.
  • 6 Все пак

    4 0 Отговор
    Правят всичко възможно да накарат Тръмп да се разграничи от Русия и да продължи досегашният курс. Ще стане интересно ако Тръмп покаже характер.
  • 7 НЯКОЙ

    0 0 Отговор
    Някой много се страхува,че Големите ще спрат дрънкането на оръжие.Че ще спрат войните и парите.
  • 8 Иво

    0 0 Отговор
    https://fakti.bg/world/218455-tramp-samo-glupak-bi-pomislil-che-e-losho-da-sme-priateli-s-rusia
    Нищо лошо няма да сме приятели с Русия.