Last news in Fakti

13 Януари, 2017 00:46 1 826 9

С Русия само от позицията на силата

  • джон маккейн-
  • сила-
  • русия

Джон Маккейн отново атакува Кремъл

С Русия трябва да се говори само от позицията на силата. Това заяви американският сенатор Джон Маккейн пред „Дойче Веле“.

„Видях администрациите на трима президенти – Клинтън, Буш и Обама. И тримата смятаха, че могат да изградят нови отношения с Владимир Путин. Явно единственият начин е да се върнем към принципите на Роналд Рейгън. Тоест постигане на мир чрез сила“, заяви Маккейн.

Той допълни, че няма съмнения в участието на Русия в хакерските атаки срещу Демократическата партия. Все пак сенаторът признава нуждата от диалог с Кремъл. Според него обаче той трябва да се води само „от позицията на силата“.

Маккейн е един от върлите поддръжници на агресивната политика спрямо Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    21 9 Отговор
    Тоя руснаците са го били и са го е...ли след като самолета му е свален от Съвецки истребител по време на Виетнамсата война! Съвецкият пилот Юрий Трушечкин го вижда къде ктапултира и го пленяват. След няколко години в плен са го пуснали и са го пощадили! Има право да говори с Руснаците от името на пощаден военно пленник(мижитурка)!
  • 2 Сотир

    21 7 Отговор
    Историята показва,че който е говорил със руснаците чрез сила-никога не е постигал успех.Може успех да има-но за кратко време.Много велики владетели и управници са разбирали това на собствен гръб...А г-н Маккейн е известен със буйният си нрав и изключително глупавите си постъпки,които са го довеждали до собственото му унижение.Затова не е никак удачно,мнението на г-н Маккейн да бъде представяно на обществото като правилната гледна точка.Още повече,след като излезнаха доста материали за връзките на въпросният сенатор със радикалните главорези от ИД.За което поне трябва да му се потърси отговорност за пред обществото-поне от морална гледна точка.
  • 3 Хасан

    10 8 Отговор
    Политиката на Обама беше с подкрепа на разни терористични групировки да се продължи влиянието на САЩ, но с наемници на заплата до едно място..Докато руснаци и турци сами с свои войници се борят срещу тероризма.

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Гост

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Е ади сега, сякаш не знаем ,какво роля изигра и Турция , в дестабилизирането на Сирия, като изпращаше и помагаше на паравоенни главорези .Пращаше ги в Сирия, а на обратно влачеше сирийски петрол. Добре,че руснаците му поставиха въпроса,да избира ,между моркова и тоягата,че с тази любов на Ердоган към съседни територии, може да запали чергата ,на някой по-голям конфликт.
  • 5 Петър Папазов

    14 3 Отговор
    Плевнелиев каза че е за диалог на основата на правото а не на силата. Какво ще каже на Маккейн ако му стиска? Или това важи за всички други освен за САЩ.
  • 6 Веселин

    15 6 Отговор
    Комплексар с незараснали анални охлузвания . За да е толкова крайно настървен предполагам е допринесъл престоят му във виетнамското СПА , и комбинациата на азиатска жестокост и руска изобретателност в секс забавленията с него .
  • 7 Гост

    12 3 Отговор
    Много демократично и хуманно, "постигане на мир , чрез сила". А когато сърбите искаха мир , чрез сила , какво стана?! Когато руснаците , налагаха мир чрез сила какви бяха?! Когато който и друг да е бил и е налагал мир , чрез сила , какви са?! Мразя двойните стандарти, затова мразя и политиката на САЩ, и на всеки друг лицемер.
  • 8 някой

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Турците къде ги слагаш те са в Сирия да убиват кюрди.А преди това подпомагаха ИДИЛ.
  • 9 Алексей ростов

    6 1 Отговор
    Многие уже говорили позиции силы.и где они?