6 Февруари, 2017 11:18 2 277 6

ФБР ще разследва Тръмп за връзки с Русия?

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • фбр-
  • нанси пелоси-
  • разследване

Възможно ли е Русия да изнудва Тръмп?

ФБР ще разследва Тръмп за връзки с Русия? - 1
Снимка: БТА/ AP

Нанси Пелоси от Демократическата партия призова ФБР да разследва Доналд Тръмп за връзки с Русия. Председателката на Камарата на представителите в конгреса има съмнения, че Кремъл може да разполага с информация, която да ползва за изнудване на US президента.

В интервю за Ен Би Си Пелоси заяви: „Смятам, че ФБР трябва да разследва финансовите, лични и политически връзки на Тръмп с Русия“.

По време на предизборната си кампания и след встъпването си в длъжност Доналд Тръмп на няколко пъти даде индикации за затопляне на отношенията между Вашингтон и Москва.

Журналистът Бил О'Райли от „Фокс нюз“ заяви по време на интервю с държавния глава, че Путин е „убиец“. Тръмп отговори по следния начин на това твърдение: „Има много убийци. Да не мислите, че нашата страната е толкова невинна? Допуснахме много грешки, една от тях е войната в Ирак. Много хора бяха убити, така че има много убийци наоколо“.

Американският президент сподели също така, че за САЩ е много по-добре да има разбирателство с Русия, отколкото да няма такова. Той все пак подчерта, че уважава руския си колега Владимир Путин, но това не е гаранция за бъдещо разбирателство между двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KCANIBA

    9 1 Отговор
    Долу ръцете от Дони Дони е велик Свобода за Дони!!!
  • 2 Нафарфорий

    12 0 Отговор
    А ко стана с имейлите на Килъри и ония 8 милиона дето са гласуваха нелегално за нея??????????????
  • 3 Рътю

    8 0 Отговор
    Бай Доньо е пич!
  • 4 ссс

    9 1 Отговор
    Целта е да се намери някакъв повод да го свалят/бламират и т.н.
    Нали знаете - който търси, намира!
  • 5 ачо

    1 1 Отговор
    Да в днешно време убийците трябва да се уважават?
    Както виждаме, дори шантажираният от Путин - Тръмп не отрича, че Путин е убиец.
    А както стана ясно само преди месец е извършено поредното убийство поръчано лично от Путин - този път на пазителят на тайните на КГБ - Олег Еровинкин
  • 6 иии

    1 0 Отговор
    ЩЕ РАЗСЛЕДВА ? ЛИ ...ЕГАТИ ЛЪЖИ ,ГОЛЕМИ ИЗРОДИ ,КАК ИСКАТ ДА ВНУШАТ НА ХОРА ,ЕДИН ВИД ВЕЧЕ ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ...ДА АМА НЕ...НО ПЛАТИХА НА МЕДИИ ДА ЛЪЖАТ И ДА МАНИПУЛИРАТ ХОРИЦА , НО В 21 ВЕК МАЛКО ТРУДНО СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА ,ЗАЩОТО САМО С ЕДИН КЛИК И ЗНАЕШ ИСТИНАТА.. И ТОГАВА КЛИНТЪН ОТИВА НА КИНО ,КАКТО И СЕ СЛУЧИ С ТАЯ ДЪРТА ЛЪЖКИНЯ....