Last news in Fakti

4 Март, 2017 08:37 996 7

И зетят на Тръмп се е срещал с руския посланик

  • доналд тръмп-
  • зет-
  • русия

Това е станало в Ню Йорк през декември

Зетят на Доналд Тръмп Джаред Кушнер се е срещал с руския посланик, преди президентът на САЩ да встъпи в длъжност, съобщи LA Times.

Срещата е станала през декември, като на нея е присъствал и кандидатът за съветник по националната сигурност Майкъл Флин.

Информацията е на анонимни източници от Белия дом. Срещата се е провела в Ню Йорк. Осъждани са били възможностите за комуникация

Флин вече трябваше да освободи поста си, след като се оказа, че е заблудил вицепрезидента Майк Пенс за характера на срещата с посланика.


Доналд Тръмп вече бе обвиняван, че е получил помощ от Русия по време на предизборната си кампания. Той отхвърля тези твърдения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 8 Отговор
    Ясно , Трамп е прибрал солидна сума руски пари и естествено , че сега ще ги хвърли на върбата , а после глупавите руснаци нека да доказват давали ли са пари или не.

    Коментиран от #5

  • 2 Kcaniba

    3 3 Отговор
    Рашаа рууулз!!!
    Глупавите руснаци и нашите умни циганори)))
    Тц тц тц тц тц
  • 3 Паламуда

    5 0 Отговор
    Епа какво да не познава никой ли ? Какъв президент ще бъде ако не говори с никой ? Особено с посланик на най-голямата страна в света, нали трябва да подържат някакви отношения или смятат че трябва да се убиват руснаците ?
  • 4 Коко

    2 0 Отговор
    Абе те да не излязат накрая рода нещо? Братовчеди? Тръмп и Путин.
  • 5 кроко

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    стегни се малко, миналия ден твърдеше, че Тръмп е платил на руснаците за да влияят на изборите в САЩ, ся руснаците му били платили??!! Нали са фалирали, бе, от де пари?

    Я прочети внимателно инструкциите от козяк! Тоя пост няма да ти го зачетат.
  • 6 чистача на посолството

    2 0 Отговор
    Е кво пък толкоз, ходят да рапортуват на началниците си.
  • 7 Но имали някой без грях под небето!

    2 0 Отговор
    Хайде холлам, сефте комендантски ! МакКейн и Линси бяха на Майдана с Хунтата за въоръжен преврат! После се среща с ръковоството на ИР и ко? Айде холам - сефте комендантски ! Стига четива за пенсионери на пейката пред блока!