Last news in Fakti

16 Март, 2017 03:16 999 5

Венецуела обяви хуманитарна криза

  • венецуела-
  • криза-
  • парламент

Решението беше взето от парламента, който е в открита война с президента Мадуро

Парламентът на Венецуела обяви хуманитарна криза, съобщи ДПА. Парламентът се оглавява от опозиционни партии, които не подкрепят президента Николас Мадуро.

Решено е да се създаде комисия за разследване на проблема по доставките на продоволствия. Това беше обявено от председателя на Хулио Борхес.

„Би било разумно правителството да обяви извънредно положение в хуманитарната сфера. То обаче се опитва да скрие истината. Говоря за унищоженото производство“, заяви Борхес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    10 13 Отговор
    Поредните приятели н съюзници на руснаците за пореден път заголили банана и виновен за всичко е разбира се, Обама ! Нов лозунг :Искате ли хуманитарна криза ? Тръгнете заедно с Русия !
  • 2 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    5 10 Отговор
    Е то и при нас не беше кой знае колко различно при другарите Луканов, Виденов сега се е засилила към властта другарката Нинова така че да им се смеем много!!!
  • 3 ОМБРЕ

    7 11 Отговор
    Социалистическата държава затъна в икономическа криза.
    Това е петролна държава , вода гази,жаден умира. Как може да фалира , кувейт,саудитска арабиа ,норвегия износители на петрол?
    Там дето има комунизъм , и злато да има пак ще фалират
  • 4 димо

    6 11 Отговор
    КЪДЕ СА ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ЗА КОМЕНТАР
  • 5 antimediator

    1 10 Отговор
    Другаря Мадуро/приятел на Путин/ фалира очаквано!