20 Март, 2017 15:55 1 108 2

Тръмп: Демократите измислиха руската намеса

  • доналд тръмп-
  • русия-
  • демократи-
  • демократическа партия
Тръмп: Демократите измислиха руската намеса - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп обвини демократите за твърденията за руска намеса в изборите в САЩ миналата година. Те измислиха всичко, а Конгресът и ФБР би трябвало да проверяват изтичанията на информация в медиите, а не подобни измислици, заяви Тръмп, цитиран от "Фокс нюз".

"Демократите измислиха и лансираха историята с Русия като извинение за това, че водиха ужасна кампания. Имаха голямо предимство в избирателната колегия и загубиха!", написа Тръмп в Туитър.

Президентът направи изявлението часове преди изслушване, на което се предвижда директорът на ФБР Джеймс Коми и директорът на Агенцията за национална сигурност Майкъл Роджърс да дадат показания за твърденията за руски хакерски действия. Очакват се и сведения дали е имало връзка между Русия и предизборната кампания на Тръмп.

Тръмп: Демократите измислиха руската намеса

Тръмп: Демократите измислиха руската намеса

Американският президент написа в Туитър, че бившият директор на националното разузнаване Джеймс Клапър е казал в телевизионно интервю вчера, че не знае да има доказателства, свързващи Тръмп или неговия екип с Русия, посочва ДПА.

"Джеймс Клапър и други заявиха, че няма доказателства, че президентът на САЩ е заговорничел с Русия. Тази история е фалшива новина и всички го знаят!", заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янки

    0 0 Отговор
    Все повече в мен се насажда мнението че Тръмп ще бъде свален с импийчмънт
  • 2 кроко

    0 1 Отговор
    Имали предимство демократите. Като знам у нас какви соц. проучвания се правят и как нямат много общо с резултатите, мога да си представя у тях какво е. И много ясно че искат да го свалят, щото им обърка плановете. Иначе ако бяха наистина толерантни, щяха да го приемат, а не платени протести и атаки да правят. Ама нали им трябва повод, какво по удобно от обичайното оправдани че руснаците са виновни за всичко.

    И между другото, не всички хората там са коне с капаци, скоро гледах една снимка от т.нар. модове, на която две кучета гледаха виновно към камерата, а текста гласеше „радвам се че се върна, ела да видиш руснаците какво направиха в хола!”