22 Март, 2017 20:06 1 531 0

Българка на метри от ужаса в Лондон

  • българка-
  • лондон-
  • ужас-
  • нападение-
  • великобритания-
  • ранени-
  • мария спирова

Няма пострадали българи при нападенията в британската столица

Българка на метри от ужаса в Лондон - 1
Снимка: БТА/ AP

Българка е била на метри от терористичната атака в Лондон. Мария Спирова разказа за ужаса на преживяното пред Нова телевизия.

„Чуват се основно линейките, тъй като на моста Уестминстър има много пострадали. За една жена знаем, че е починала от раните си в болницата”, заяви Мария Спирова. По думите ѝ движението на градския транспорт в района е блокирано.

Спирова обясни още, че британските депутати пишат в социалните мрежи и разказват какво се е случило.

„Депутатът Дейвид Дейвис, отговарящия за излизането на Великобритания от ЕС, разказа как е чул изстрелите и е залегнал, след което с притичвания е избягал”, разказа още Мария Спирова.

Малко по-рано днес от българското Министерство на външните работи обявиха пред Факти.бг, че няма информация за пострадали българи в Лондон.

Британските силите за сигурност разкриха, че жертвите на днешната атака в сърцето на Лондон са най-малко четири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: