Last news in Fakti

29 Март, 2017 09:45 2 155 0

Иванка Тръмп е като синовете на Саддам

  • иванка тръмп-
  • джаред кушнер-
  • сащ-
  • белия дом-
  • доналд тръмп-
  • саддам хюсейн

Според американски медии влиянието на президентската дъщеря тепърва ще се засилва

Иванка Тръмп е като синовете на Саддам - 1
Снимка: БТА/АР

Американски телевизионен водещ продължи медийната война срещу семейство Тръмп. В своето шоу по MSNBC Крис Матюс сравни дъщерята на президента и нейния съпруг Джаред Кушнер със синовете на иракския диктатор Саддам Хюсейн.

Според Матюс двойката набира все по-голяма популярност, а влиянието й тепърва ще се засилва.

Обичам да се шегувам с всичко, но що се отнася до Удай и Кусай вие не можете да отидете на ресторант, да обмените мисли с тях и да не бъдете убити след това. Иванка и Джаред са наистина много силни, заяви в ефир Матюс.

Думите му се допълват и от написаното мнение в „Politico“, според което дъщерята на президента играе ролята на „очи и уши“ на баща си.

Това е малко плашещо, когато си обикновен служител на Белия дом – пише журналист от изданието.

Медиите зад Океана вече съобщиха, че Иванка разполага със свой собствен кабинет в Белия дом, въпреки че официално не заема никакъв пост в администрацията. Нейният съпруг Джаред се води старши съветник на президента и ръководи дирекция „Иновации“ в екипа на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА