Last news in Fakti

25 Февруари, 2017 01:15 1 382 0

Иванка Тръмп спасила споразумението от Париж

  • иванка тръмп-
  • доналд тръмп-
  • париж

Тя повлияла на Доналд Тръмп да не прекратява участието на САЩ в пакта

Дъщерята на Доналд Тръмп Иванка го е убедила да не изважда САЩ от споразумението за климата от Париж, съобщи „Уолстрийт Джърнъл“.

Тръмп се изказваше многократно срещу споразумението по време на своята предизборна кампания. Иванка и нейният съпруг Джаред Кушнер обаче са променили мнението му. Кушнер в момента е старши съветник в Белия дом.

Тръмп се опасяваше, че споразумението се отразява негативно върху енергийния сектор на Америка. Смята се, че неговите дъщеря и зет са оказали влияние и върху други специални реформи. От Белия дом не са потвърдили информацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: