Last news in Fakti

5 Април, 2017 14:33 1 280 1

Иванка Тръмп: Споря често с баща си

  • иванка тръмп-
  • доналд тръмп
Иванка Тръмп: Споря често с баща си - 1
Снимка: БТА/АР

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка, заяви в интервю за Си Би Ес, че има и разногласия с баща си, но когато те се появят, тя му ги казва "напълно откровено", предаде ДПА.

Тогава, когато не съм съгласна с баща си, той то научава и аз казвам това, което смятам, с тотална прямота", посочи русата хубавица, която е и негов неформален съветник в Белия дом.

"А когато съм съгласна, аз изцяло заставам зад него и подкрепям плановете му с надеждата, че мога да му бъда от полза и да дам положителен принос. Но уважавам това, че той винаги слуша. Той е такъв и в бизнеса си, такъв е и като президент", подчерта тя.

Иванка Тръмп отхвърли критиките, че като мълчи по ключови въпроси - като правата на хората с нетрадиционна сексуалност, климатичните промени и абортите, тя и съпругът й Джаред Къшнър стават съучастници в спорните политики на Белия дом


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Красива и лъжлива!