Last news in Fakti

30 Март, 2017 11:33 1 035 2

Иванка Тръмп става съветник на баща си, но без заплата

  • иванка тръмп-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • съветник-
  • заплата-
  • белия дом

Държавна работа, но без възнаграждение

Иванка Тръмп става съветник на баща си, но без заплата - 1
Снимка: БТА/ AP

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка Тръмп – започва държавна работа в Белия дом, съобщиха американските медии, позовавайки се на лична нейна декларация.

Иванка Тръмп ще бъде съветник на своя баща, но няма да получава заплата. Този ход е продиктуван от желание да се разсеят съмненията за конфликт на интереси и нарушаване на етичните норми.

Дъщерята на Доналд Тръмп взе активно участие в предизборната му кампания, припомнят световните агенции.

Очаква се Иванка Тръмп да бъде „очите и ушите“ на баща си в Белия дом. В някои политически кръгове се зародиха опасения, че тя ще има достъп до класифицирана и чувствителна информация.

Иванка Тръмп има собствена модна линия и сега ще се присъедини към съпруга си Джаред Къшнър, който е съветник на президента. Съществуват спорове за това дали има ясна граница между политическите и бизнес дейностите на семейството на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 5 Отговор
    И без възнаграждение си е обикновена шуробаджанащина! Да не говорим, че и зет му също е там! Това е ползване на властта, за подпомагане на собствения бизнес от който не са се отказали.
    Съдия от Хавай е блокирал дългосрочно последния некадърен указ на Дони за ограничаване на приситигащи в САЩ от някои мюсулмански страни. Да ви припомня, че аз съм ЗА такива ограничения, но не по този просташки начин! Това е поредната №.....издънка на Дони! А вие знаете ли някоя негова неиздънка? Споделете я! Ах да, интересна новост е, че си е сменил антроида с айфон! Велика новина и сега спокойно ще туитва "мъдрости", доката отмаря в държавния самолет на път за частното си ранчо във Флорида!

    Коментиран от #2

  • 2 Нафарфорий

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    значи, когато управляват клинтън и буш не е шуробаджанащина , а когато тръмп почне да прави нещо съвестно срещу толерастите и чалмите и взема човек, на когото има доверие става шуробаджанащина, тъй ли троле соросиден??????????????