Last news in Fakti

1 Април, 2017 12:54 3 026 2

Колко заможна е Иванка Тръмп?

  • иванка тръмп-
  • сащ-
  • белия дом-
  • състояние-
  • заможна-
  • активи

Законът не изисква президентът Доналд Тръмп да даде сведения към този момент

Колко заможна е Иванка Тръмп? - 1
Снимка: БТА/ AP

Документи, разпространени от Белия дом, разкриват колко са заможни хората, работещи в новата американска администрация, съобщи Би Би Си.

Дъщерята на президента Иванка Тръмп и нейният съпруг Джаред Къшнър разполагат с активи, чиято стойност е между $240 и $740 милиона.

Документите дават представа за състоянието им към момента, когато са постъпили на длъжност на държавна служба, посочва агенцията.

Един от най-богатите членове на администрацията на Тръмп е Гари Кон, който напусна висш пост в банката „Голдман Сакс”, за да стане главен икономически съветник на президента.Състоянието му е оценено на 230 милиона долара.

Авоарите на главния стратег на Тръмп Стив Банън показват, че той разполага с между 3.3 и 12.6 милиона долара в активи.

Законът не изисква президентът Доналд Тръмп и вицепрезидентът Май Пенс да дават сведения сега за финансовото си състояние. Те ще трябва да го направят едва догодина.

Факти.бг припомня, че Иванка Тръмп започна държавна работа в Белия дом като съветник на своя баща. Тя обаче няма да получава финансово възнаграждение, за да се разсеят съмненията за конфликт на интереси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отговор

    12 0 Отговор
    Какво значение има това за обикновенният българин колко заможна е Иванка Тръмп. Ами сигурно е достатъчно заможна.
    В България има много хора с това име и съименници мъже и сънародници за които е по-важно да се помисли как живеят по мое мнение.
  • 2 Личо

    6 0 Отговор
    Иванка е със славянска кръв.да дойде тук като посланик