13 Април, 2017 19:12 2 389 4

Тръмп: Нещата с Русия ще се наредят

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • китай-
  • северна корея

Американският президент е оптимист за отношенията с Москва и Пекин

Тръмп: Нещата с Русия ще се наредят - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп изрази убеденост, че "нещата с Русия ще се наредят", а Китай ще се заеме със севернокорейския въпрос, предаде "Ройтерс".

"Нещата между САЩ и Русия ще се наредят", написа Тръмп в Тwitter, след като вчера призна, че отношенията между двете страни са в най-ниската си точка.

"В нужния момент всички ще се вразумят и ще настъпи траен мир", допълни президентът, цитиран от ТАСС.

Тръмп призова вчера за разбирателство между САЩ и Русия въпреки хладната среща в Москва между руския външен министър Сергей Лавров и американския му колега Рекс Тилърсън. Сирийският конфликт остава основен прблем.

Тръмп: Нещата с Русия ще се наредят

В друго съобщение в Тwitter американският президент посочи, че е оптимист и по друг критичен проблем - Северна Корея. Силно вярвам, че Китай ще се погрижи за Пхенян. Ако те не могат, САЩ и съюзниците им ще се заемат с това, написа Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    9 3 Отговор
    Взех си пъзел, ще си го редя.
  • 2 Бога

    11 2 Отговор
    Тръмп е пич, Путин също е пич, така че би трябвало нещата да се наредят, лошият беше ония глупак Обама, най-големият терорист в историята и срам за всички чернокожи по света
  • 3 Девон

    5 16 Отговор
    БОЙ ПО УШАНКАТА С ТОМАХАЦИТЕ ДОКАТО ИМ ОМЕКНЕ КАНЧЕТО И "РАБОТИТЕ С РУСИЯ ЩЕ СЕ УРЕДЯТ"

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Девон":

    Какъв бой Ви е в главата ? Не четете ли по кого стрелят американците в Сирия, че са в траур.