Last news in Fakti

20 Април, 2017 15:59 1 458 2

Първото задгранично турне на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • азия-
  • асеан-
  • майк пенс

Президентът на САЩ ще присъства на три срещи на върха в Азия през ноември

Първото задгранично турне на Тръмп - 1
Снимка: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп ще присъства на три срещи на върха в Азия през ноември. Новината съобщи в Джакарта вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс. Заместникът на Тръмп е посещение в централата на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН), предаде "Ройтерс".

Пенс заяви още, че Тръмп ще присъства на среща на АСЕАН във Филипините през ноември. Американският президент ще участва същия месец в Манила и в среща на лидерите от Източна Азия.

Вицепрезидентът на САЩ каза, че американското правителство ще работи с АСЕАН по въпроси от областта на сигурността, търговията и свободата на корабоплаване в Южнокитайско море.

Първото задгранично турне на Тръмп

Пенс заяви, че Тръмп ще присъства също на среща на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество (АТИС) във Виетнам през ноември


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургас

    2 4 Отговор
    Голям праз
  • 2 Руския народ

    5 0 Отговор
    Нашия Император защо никъде не го канят ?