14 Април, 2017 12:56 2 220 3

Тръмп доволен от супер бомбата

  • доналд тръмп-
  • бомба-
  • сащ

Той е дал пълно разрешение за удара

Тръмп доволен от супер бомбата - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи американския удар срещу терористи в Афганистан с бомбата GBU-43 като успешен, съобщи ToloNews.

Бомбата се смята за най-мощната неядрена такава. С нея бяха атакувани подземни позиции на групировката Ислямска държава в провинцията Нангахар.

„Много съм горд с нашите военни. Те свършиха работата успешно. Много сме горди с нашата армия“, заяви Тръмп.

Той обяви, че е дал „пълно разрешение“ за извършването на удара. Той смята, че това го различава от администрацията на президента Барак Обама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клоууун

    16 2 Отговор
    Ако беше дал 1/4 разрешение, бомбата щеше да гръмне по-малко ли?
  • 2 ГЕРБ

    4 3 Отговор
    Клоуна си ти а не Тръмп!
  • 3 американски гении

    9 2 Отговор
    гордеел се......то е лесно да пуснеш бомба от самолет без никой да стреля по теб, ще го видя колко ще се гордее като ги запукат руснаците и китайците и "великата" американска армия почне да пълни памперсите.