14 Април, 2017 17:36 5 542 9

КНДР обяви къде ще удари САЩ

  • северна корея-
  • обяви-
  • сащ

На прицел са няколко американски бази

Северна Корея обяви какви цели ще атакува, ако САЩ предприемат удари срещу страната, съобщи РИА Новости.

Целите на КНДР ще са американските военни бази в Южна Корея и президентската резиденция в Сеул. Информацията е от щаба на севернокорейската народна армия.

От там заявяват, че всяка политическа, военна и икономическа провокация ще получи тежък отговор.

Напомня се, че Северна Корея има ракети, които могат да ударят и бази на САЩ в Япония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    18 7 Отговор
    След това съобщение на С.Корея,следва незабавно американците да си евакуират базите в Ю.Корея,а същото да стори и резиденцията.Добре че корейците не са решили да бомбят Америка,защото щеше да се наложи цяла мегаевакуация!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кики

    44 8 Отговор
    Както и предполагах, че С.Корея са готови да ударят Ю.Корея в отговор срещу САЩ. Всяка Натовска страна трябва да си носи риска... за съжаление. На мястото на Ю.Корея в подобна ситуация може да бъде и България. На САЩ не им пука въобще за никой.При подобен случай ще ни жертват като велигденско агънце Мръсни агресори... Коньо.

    Коментиран от #4

  • 4 Айше Българката

    22 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кики":

    Да, България е ужасно уязвима - ние сме икономически дракон с железни закони, нулева корупция, висок морал, дисциплина, култура и патриотизъм, но повече от всичко сме нация от горди хора, които подкрепят на 101% Правителството и сме съгласни с всичко, което ни кажат. Нашето единство служи за пример пред много други народи... Мога да си представя каква ОГРОМНА заплаха сме за всеки решил да ни каже, какво да правим...
    Дано съм ВИ разсмял...
    Той Славейков е голям ясновидец - казал го е що за народ сме и не сме мръднали от определението!!!
  • 5 БайПешо

    8 2 Отговор
    АЙШЕ, СТОЙ НА СТРАНА КЪЗЪМ.ТУК Е МЯСТО ЗА. Възрастни хора.Не слушай какво казват,гледай какво правят.

    Коментиран от #6

  • 6 ооооооо

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "БайПешо":

    кадъната е права.
  • 7 гостът

    17 5 Отговор
    Кво им пука на американските "демократи"просто ще сринат северна,южна Корея и Япония.Те просто оправдано ще изхвърлят няколко тона бомби и господата участващи в оръжейния бизнес,ще гушнат няколко милиарда.По-демократично печелене на пари немаааааа
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ТРОШАЧА

    3 0 Отговор
    Нищо ново ... поредна американска война на чужда територия ! Кога ще видим нещо от сорта : -Вашингтон и Ню Йорк ударени съкрушително от нападната държава ... !?
Новини по държави: