Last news in Fakti

19 Април, 2017 11:05 1 565 3

Снегът изненада Балканите през април (СНИМКИ)

  • босна-
  • босна и херцеговина-
  • сняг-
  • буря

В по-голямата част от Босна снежната покривка надвишава 12 см

Босна и Херцеговина беше изненадана от априлски сняг, предават медиите в бившата югославска република. В по-голямата част от страната снежната покривка надвишава неочакваните за април 12 см.

Местните синоптици прогнозират преваляванията от сняг да продължат до петък.

Изненадващата метеорологична обстановка в разгара на пролетта предизвика истински хаос по пътищата в страната. Тежкият и мокър сняг счупи огромен брой клони в градовете и създаде сериозен проблем в трафика.

Неприятности има и по всички автомобилни пътища. Местните служби работят интензивно за разчистването на снега от настилката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Това е то, сега се вижда най-добре лъжата за Глобалното затопляне.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Лятото и Зимата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Не е лъжа глобалното затопляне, ето и Гренландия може да се разтопи... Мога разбира се, да преустановя това затопляне, но нали вашите "велики" учители от Бялото братство все реват за Светлина, светлина, светлина, значи искат повече слънце? Е, честито да им е! Трябва баланс, но всеки от хората иска по своят кеф нещо си. Е, многото светлина и топлина топят полюсите. Ако това е волята на вашия Бог, нека така бъде. Но най-вече реших да ви дам урок - скоро аз ще си замина вероятно в космоса. Много неправди видях от хора и ако още един път Правосъдието ви присъди на мен вина, която нямам, ще си тръгна. Не ми се стои при вас тук, ад е. Но вие трябва да се научите да обичате растения, животни, планета...! Защото сега аз нося товар, който не съм длъжен, но вие не си го носите повечето хора. От съжаление към живота на растения животни добри хора. Затова научете се да си вършите сами доброто! И не винаги Лятото е добро, а Зимата зло! Те са добро, където трябва и зло, където не трябва! В Гренландия Лятото е смърт за косатки моржове.... А тук Зимата е смърт за славеи врабци косери дървета... Доброто и злото са отношения. Това, там е само предвестието на онова, което ще започне, като си изгоря тленното тяло и отлетя. Вие се научете да обичате! За да крепите този свят! Обичта крепи нещата...
  • 3 Лятото и Зимата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    От Теленор ме рекетират, че им дължа пари, а аз не съм сключвал договор с тях... Чакам Правосъдието да се произнесе. Ако и този път ме прецака, а то ме прецака не веднъж през 27г. насам, за не едно, реших да напусна тази планета. Гади ми се от доста неща... Но вие, след като искате да ви е готин живота, ще си вършите работата сами - онова, което аз безплатно, даром и от добрина вършех, за да сте добре! Ще обичате растения, животни, планета, слънце, добрите хора! Ако не го правите, сърдете се на себе си, света ви ще се срине.... Снега е само последица не нещо задължително. Този се дължи на моето прибиране в себе си, все пак имам 1 месец морално право да се подготвя за Свободата си, а не да робувам за чужд кеф и да страдам. Но вие трябва да си крепите света, лятото, любовта към живота! Ако не го правите тук ще настане ледников период. Ще се срине и планетата. От вас самите зависи! Погледнете се, какво правите - вилнеете повечето, трошите, палите, убивате, вършите много безполезни злини. Убивате за кеф хора и животни. Няма полза да бъдете крепени. Но ако искате да ви е добре, обичайте! Ако ли не сами сте си виновни! Надявам се, няма да се подиграваш на "глобалното затопляне"? То може да се избегне, може и да стане. Вече от вас зависи, от делата и отношението ви към Живота навред!