Last news in Fakti

24 Април, 2017 09:02 7 089 3

Порно атака срещу Ислямска държава

  • ислямска държава-
  • атака-
  • хакер

Терористите искат главата на хакер

Порно атака срещу Ислямска държава - 1
Снимка: БТА/AP

Терористите от групировката Ислямска държава заплашиха с хакер с обезглавяване, съобщи „Сън“.

Хакерът е известен като ‘WauchulaGhost’. Той е хакнал 250 профила на групировката в социалната мрежа Twitter. Те са били обсипани с линкове към сайтове с гей порнографско съдържание.

Хакерът е започнал със заплахите си към групировката преди 18 месеца. Той е започнал да действа след атаката срещу гей клуб в Орландо. Според него така може да се противодейства на разпространението на омраза.

„Получих смъртни заплахи и изображения с обезглавявания. Това обаче е добре. Ако там са фокусирани върху мен, значи не правят друго. Правя това, за да ги дразня. Смятам, че с тези изображения ги обиждам. По някога трябва сам да направиш промяната. Особено ако тя е за добро. Дано и други ни помогнат. С мен работи група от хакери“, заявява хакера пред CNN, като остава анонимен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Jon

    11 3 Отговор
    Това е нормално то всички мюсюлмани са манафи и п....ли.
  • 3 Кабинчо

    1 0 Отговор
    Ами хамериканците като не ги лишат от Интернет (щото май сичките сатлитчита и сървърчета от които може да стане това са на великите борци за демокрация и спазване на човешките права), поне някой хакер да им противодейства поне малко.