Last news in Fakti

6 Май, 2017 08:59 1 883 4

Меркел недоволна от Юнкер

  • ангела меркел-
  • жан - клод юнкер-
  • ес

Германският канцлер не одобрява методите му за преговори с Великобритания

Меркел недоволна от Юнкер - 1
Снимка: БТА/AP

Германският канцлер Ангела Меркел е останала недоволна от действията на председателя на ЕК Жан - Клод Юнкер в преговорите по Brexit, съобщи "Шпигел".

Информацията е от вътрешни източници около канцлера. Недоволството е породено от конфронтацията на Юнкер с британския премиер Тереза Мей по време на разговорите в Лондон.

След срещата Юнкер заяви, че след разговорите в Лондон се чувства много по-скептичен за преговорите от преди.

Това изказване доведе до обтягане на отношенията за с Великобритания. Според Меркел това не спомага за създаването на добра атмосфера за преговорите. Те трябва да започнат през следващите месеци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Тони

    16 5 Отговор
    Аз не знам какво толкова са се загрижили за Великобритания, както и навремето за Гърция !!???? А в източна Европа пенсионерите умират от глад ? Абе дайте на хората средства бе глупаци, инак ще гледат към Русия, Путин няма пари ама поне не е идиот и ни уважава
  • 2 AUDI

    9 5 Отговор
    Тъпа бабиера!
  • 3 Нико

    10 2 Отговор
    Дон Тони,
    Малко настрани от темата на новината - пари за хората има, но управляващата пасмина ги краде и на всичкото отгоре заеми трупа, така че и за следващото поколение да няма.
    От народа си зависи докога ще ги търпи.
  • 4 Диди

    2 1 Отговор
    Дон Дони,защо трябва да се дават пари?Защо все другите са виновни за положението в България?От всички страни в Европа,ние сме последните.ЕС помага на България,но парите не достигат до народа,защото се крадът от управляващите.Народът трябва да се организира и да се обърне към Европейската Комисия за проблема си.Докато това не стане,няма да има желаният напредък.
Новини по държави: