Last news in Fakti

7 Май, 2017 15:23 3 236 12

Кадиров: В Чечня няма гейове

  • чечня-
  • гейове-
  • рамзан кадиров

Според него хората с нетрадиционна сексуална наклонност не са истински чеченци

Кадиров: В Чечня няма гейове - 1
Снимка: БТА/AP

Лидерът на Чечня Рамзан Кадиров обяви, че в неговата република не съществуват гейове, съобщи „Индипендънт“.

През последните седмица медиите разгласиха за серия от арести срещу хомосексуалисти в страната. Руският президент Владимир Путин се ангажира лично да разговаря с Кадиров по проблема.

Смята се, че поне 100 души с хомосексуални наклонности са били арестувани и измъчвани в страната. Според Кадиров обаче гейовете не „са истински чеченци“.

„Никога не сме имали такива сред чеченците. Може да говорим за тези, които не са чеченци, но твърдят, че са такива, за да заминат на Запад. В нашето общество феномена на нетрадиционната сексуалност не съществува“, заяви Кадиров.

Негов говорител определи обвиненията за арест на хомосексуалисти като лъжа. Според очевидци обаче в републиката има специални лагери, където гейовете са били прибирани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost88

    14 4 Отговор
    А стига бе верно?
  • 2 РАДИО ЕРЕВАН

    23 6 Отговор
    Питат ни може ли мъж да забременее ?Засега не е доказано ,но опитите в Турция продалжават.Та и при Кадиров е така.
  • 3 Кака Гинка

    20 8 Отговор
    Глупости и си го знае,че е така.Гейове има навсякъде и винаги ще ги има (природна аномалия),просто отношението към тях е на двете крайности.Там ги гонят и изтребват, в Европа ги хегемонизират...А крайностите не водят до нищо добро.
  • 4 Sergiy

    11 15 Отговор
    а той пак, какъв е тогава? ))
  • 5 гост 2

    13 14 Отговор
    1, https://dariknews.bg/novini/komentar/mnogozhenstvoto-v-checheniq-tradiciq-ili-proizvol-1435221 Многоженството в Чечения: традиция или произвол 18 май 2015 15:43 ...В Чечения няма традиция за многоженство, обаче през последните години това явление започва да се разпространява в чиновническите среди. Разрешението според исляма мюсюлманинът да има няколко жени в Чечения се подменя от институцията "временни жени".

    Една от най-обсъжданите в последно време новини в руската кавказка република е скандалът, свързан с намерението на началника на Районното управление на вътрешните работи на Ножай-Юрткия район на републиката Нажуд Гучигов (според едни 46-годишен, според други - на 57 години) да се ожени за 17-годишната Луиза (Хеде) Гойлабиева. Оказан ли е натиск над момичето и неговото семейство? 2. http://www.webcafe.bg/webcafe/svyat/id_1810271776_arena
    ТОВА е чечения! ТОВА е част от руската федерация! И после нека руските тролове пак да пропагандират дитирамби за “великата русия“ и за това, че русия била защитница на ПРАВОСЛАВНИЯ свят! Толкова са нагли, отвратителни и лъжливи, че се ГНУСЯ от руската пропаганда и руските тролове!

    Коментиран от #10, #11

  • 6 гост

    10 4 Отговор
    само са ги обидили изодзаде!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 задния двор

    18 4 Отговор
    Хомосексуализмът е най-разпространен в ислямските държави.И как да не се изп...расчиш,ако около теб има само забулени пингвини.Не случайно при тях най-разпространен е аналния секс.
  • 9 кром

    6 4 Отговор
    Че, тя п...стията при тях тръгва от ранни детски години още ... та гледай какви глупости дрънка тоя гаджал.
  • 10 бай Иван

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    В чечня са мюсулмани.
    Там са диво племе и по-добре да не се закачат защото ще почнат много грозни терористични актове да се случват.
  • 11 антипат

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "гост 2":

    гнусна долна пропаганда се излъчва от запада по подобните ни медии. Не забравяйте, че гей е п...раст са две сходни, но различни неща. Едните имат пари. Докато там п..рунгелите биват тероризирани то п...растията спокойно завладява модерният западен свят и се приема като еталон в "нашата мила Европа", като нещо нормално.
  • 12 БАБА АБДЖИ Е МАЙЧЕ НА

    0 0 Отговор
    БАДЕМА ЗА ОРЕХИ . ДА ТЪРСИ ГЕЙОВЕ В ЧЕЧНЯ Е ВСЕ ЕДНО ДА НАМЕРИ КЮСЕ С БРАДА. А БЕ ФРОЙЛАД, А БЕ ДЖАНЪМ, ЗАЩО ТИ ТРЕБЕ НА БАИР ЛОЗЕ? АДЕ ЧАО И ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ СЕ ВДЯХМЕ!