22 Май, 2017 13:40 4 046 41

Маккейн: Путин е бандит и убиец

  • джон маккейн-
  • владимир путин-
  • сергей лавров
Маккейн: Путин е бандит и убиец - 1
Снимка: БТА/AP

„Руският външен министър Сергей Лавров няма работа в Овалния кабинет.“ Това заяви сенаторът от Аризона Джон Маккейн, цитиран от Fox News.

Маккейн коментира последната визита на Лавров в Белия дом.

Той определи руския външен министър като „пропагандатор и марионетка на един убиец и разбойник“, визирайки руския президент Владимир Путин.

Според него руските военни са използвали високо точни оръжия за удари срещу болница в Алепо. Маккейн призова и за нови санкции срещу Русия за намесите в изборите в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    47 15 Отговор
    Голяма травма му нанесли виетконгчетата!!
    Явно не е само свинктера но и мозъка го наболява...
    Фобиите и маниакално лъжесвидетелстване си е тежко заболяване...
  • 2 гост

    13 27 Отговор
    Добро утро, колкото по рано в час толково по добре. Все пак е от КГБ да не би да се ги учи ли в бране на зеленчуци.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кики

    15 41 Отговор
    Много точно,ясно и без заобикаляне!Браво Джон!

    Коментиран от #8

  • 5 кики

    11 31 Отговор
    Д.Тръмп ще довърши Империята на злото,сигурен съм и режимите ,които поддържа!
  • 6 no name no face no number

    28 5 Отговор
    Що ти какъв си??? Да не си по различен случайно?
  • 7 гост

    23 7 Отговор
    А скорошните сделки за над 350млрд. долара със Саудитска Арабия за оръжие сигур ще подпомогнат бедните суданчета с хляб и мляко? Разбирам САЩ да не воюват, ами те се редом с Русия, дори повече и по-нахално се врат. Този е мнго зле психически, не трябва да му се дава медийна изява, да си ходи при сринатите кули-близнаци да плаче, че не е терорист самия той.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Sergiy

    10 23 Отговор
    това беше ясно още 2000г., когато рейтинга му беше НУЛА, а пак след няколко взрива на жилищни сгради през нощи по цялата московия, направи рейтинг X%. той си живее още в 1962-63гг. @уйло си е @уйло, това е факт. Ама те чакаха и дадоха време този да си помисли че някой, на световна арена и сега плащат цена. Подцениха тогава, сега плащат.
  • 10 Kana

    34 10 Отговор
    МАККЕЙН, ОТ ЗЛОБА СИ СЕ НАДУЛ, ТА ЧАК СЕ ПРЪСКАШ!!! БАНДИТА И УБИЕЦА ПОГЛЕДНИ В СЕБЕ СИ!!! НЕ СЕ ЛИ ПОЗНА? САМИЯТ ТИ ПОГЛЕД И ВИЗИЯ, ТЕ ИЗДАВАТ!!! ОГЛЕДАЙ СЕ МНОГО ДОБРЕ. ПЕДЕРУНГЕЛИ КАТО ТЕБ, СИ ЛИЧАТ ОТ КИЛОМЕТРИ!!! А ЗА ПУТИН, МОГА САМО ДА КАЖА, ЧЕ Е НАЙ-СВЕТЛАТА ЛИЧНОСТ И СПАСИТЕЛ ЗА МНОГО ХОРА!!! КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗЛИШНО!!!
  • 11 Sergiy

    9 30 Отговор
    Интересно ми е, защо московитски тролчета например не са тука: "Публикувано във факти.бг: България - първа по жертви на пътя в ЕС", нали по-важно, или? ksanibi, ..уиби, "справедливи" и т.н. (общо 2-3 макс.) aaaаааа, няма кой да плаща ;)
  • 12 Хирург

    31 8 Отговор
    Това краварско чучело отдавна трябваше да е освидетелствано!!!
  • 13 Зигмунд

    13 23 Отговор
    И гнусен педофил - обича да смуче чурки на малки момченца - за това е отзован от Германия като агент на КГБ
  • 14 Да го кажем направо

    27 6 Отговор
    Хааххххааха кой го казва-Маккейн,на когото в нета още го има видеото със шефа на ИД Ал Багдади и там Маккейн пита главореза трябват ли им още пари и оръжие....
  • 15 Смях

    25 7 Отговор
    Тоя как не го е срам след всички компромати които разкриха що за нищожество е да се покаже някъде? Трябва да го вкарат да се лекува. Лъжлива мастия!
  • 16 Потресен

    23 9 Отговор
    Тръмп да направи нужното да го изгони тоя дето нагнетява напрежение и омраза постоянно. Уволни го Дони! :)
  • 17 бббббб

    28 8 Отговор
    Путин ще си го премести.
  • 18 кики

    8 23 Отговор
    Русия след Путин? Както показва историята, за такива диктатури като путиновия режим, крахът на външнополитическия агресивен курс се превръща във фитил за протестен взрив вътре в страната. Аз вече съм го казвал –

    отказът от имперската концепция е принципна задача за Русия.

    На нас ни предстои да извършим това, което не бе свършено преди 25 години и тепърва да формулираме, какво трябва да представлява държавата с име Русия. Страната ни трябва да получи ваксина срещу имперския вирус и окончателно да се избави от фантомната болест на „загубеното величие”. Именно на тези имперски илюзии свири путиновият режим осигурявайки си подкрепата на значителна част от руското общество, независимо от растящото социално-икономическо недоволство. Хората са длъжни, в края на краищата, да осъзнаят, че тези неща са свързани.
  • 19 кики

    8 27 Отговор
    Очевидно е, че след краха на този режим на Русия ще бъде нужен период на „пречистване” през който гражданите ще трябва да разберат, че за всичко – за подкрепата за Путин, за Грузия, за Крим и за Донбас, трябва да се плаща. Германия и Япония платиха тежка цена за разпалената от тях световна война, но в следващите 70 години приетата от тях ваксина действа. Нашата задача е да не допуснем Русия да заплати същата висока цена, но хората са длъжни да разберат, че има цена, която ще трябва да платят. Те ще трябва да чуят доста неприятни истини затова, какво точно се е случило, затова, че те фактически са поддържали престъпленията на режима.
  • 20 Гост 2

    28 9 Отговор
    А ти си изчадие рептилско.колко войни запали Путин,колко държави унищожи,колко холяди съдби разсипа,ш...н безмозъчен янки.няма да мирясате псета на войни и насилия,докато не пукнете.че то и на Бог сте противни,и той не ви прибира,че да изчисти света от вампирясалите ви тикви
  • 21 кики

    6 28 Отговор
    Путиновият режим е наследник на тоталитарния режим, унищожил цвета на нацията.

    Той е продължение на престъпната дейност на организацията с име ВЧК-ОГПУ-НКВД-КГБ-ФСБ. Затова и на нас ще ни е нужен не просто наш исторически „Нюрнберг”, където да се даде справедлива оценка на престъпленията на комунистическата диктатура, но ще са необходими и реални наказателни процеси за архитектите и сътрудниците на днешния режим.

    Фактически ни е необходима тотална десъветизация и най-вече декагебизация на обществото,

    тъй като с идеологическото наследство на КПСС ние по някакъв начин все пак, добре или не толкова добре, се справихме. Но това, че има „вечни” днес в Кремъл, в държавната Дума и в останалите коридори на властта, е резултат на първо място на факта, че архивите на КГБ и до днес остават заключени.Гари Каспаров
  • 22 кики

    6 34 Отговор
    "Временната окупация на Крим няма да позволи на Русия да реализира своите хищнически планове, а президентът на Русия Владимир Путин и политическото ръководство на Русия ще отговарят пред света за престъпленията си на територията на Украйна." Това заяви на брифинг и.д. президент на Украйна и председател на Върховната рада Александър Турчинов

    Коментиран от #24, #32

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Луда работа

    31 7 Отговор

    До коментар #22 от "кики":

    Кики, ти на всичко ли вярваш? Сигурно и дядо коледа съществува щом американците казват? Стегни се малко и стига си плюл. Пак ще го кажа сега живеете като грабите това което бе направено през тоталитаризма. Путин защити държавата. Спря разкъсването и. Спаси я! Е такива като теб не ги разбирам.
  • 25 Скорпион29

    20 6 Отговор
    И това от устата на убиец на невинни виетнамци Господ го е показал с късата ръчичка не може да си обърше даже за.....ка
  • 26 кики

    6 22 Отговор
    Да спаси Балканите от Русия, иска шеф на европейските социалисти
  • 27 кики

    7 28 Отговор
    Джон ,това не е новина .Това е публична тайна!Дори русофилистиците го знаят,да същите, които използват главите си само за носене на ушанките си!
  • 28 Име като гост

    24 6 Отговор
    Грозна американска,имперска гадина!!!!
  • 29 гостът

    23 6 Отговор
    Най-болният мозък в света се изказва срещу най-тактичните и трезво мислещи политици.Бедствието Маккейн!!!
  • 30 КПСС

    14 2 Отговор
    тоя маккейн изглежда като ИЗЧАДИЕ от филм на УЖАСИТЕ!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 jambazina

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "кики":

    Путиновия режим оправи много от зулумити на предшествалите го палячовци, но има още много да се върши.
    Сравненията с Германия, Япония и др. марионетни държави са безпочвени.
    Това е казано откровено - не ми се ще да попадаме в прегръдката му.
  • 33 Нафарфорий

    8 1 Отговор
    Тръмп да го уволнява тоя обананов слуга!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 34 Кака Гинка

    7 2 Отговор
    Този да не е роднина на Джоузеф Маккарти? Лексиката му е от 50-те години на миналия век и като гледам някои тук, дето не са чели нищичко, много му се радват...
  • 35 КуКу Мицин

    4 2 Отговор
    Тоя пак са е забъркАл с техните "специалисти" по "хирургически" удари.
    Виетнамските "ямки" не прощават.
  • 36 кики

    1 5 Отговор
    При комунизма винаги има убийства, винаги има несправедливост, винаги има насилие. Комунизмът е в противовес на човешката природа; той е система, която не е добра за човешките същества. Комунизмът се провали във всички сфери на живота и за да го разбере, човек трябва да сравни комунистическите държави с некомунистическите и да види колко бързо са напреднали те, и колко бавно са напреднали комунистическите. Разликата там е много явна. […] Надявам се, че информираността относно зверствата, извършвани в комунистическите държави, ще продължи да расте, защото тяхното пренебрегване е опасно и лошо за целия свободен свят.
  • 37 кики

    2 4 Отговор
    Пол Хлебников–убит юли 2004. Главният редактор на руското издание на „Форбс“ е застрелян в Москва, точно като Борис Немцов.

    Виктор Юшченко–убит септември 2004 година. Антируският кандидат за президент на Украйна бе отровен с диоксин. Смъртта на Юшченко разтресе цяла Европа и до днес теориите около убийството му не спират.

    Андрей Козлов – убит септември 2006 година. Той е първи заместник на РЦБ (Руската централна банка) и прави опити да разкрие прането на пари на много високо ниво. Дали убийството му е политически мотивирано е спорен въпрос и до днес, но подобно на Борис Немцов и той е застрелян в Москва.

    Анна Политковская – загинала 2006 година. Русия и цяла Европа и до днес не се е примирила с убийството на видната журналистка. Тя е автор на редица книги за защита на човешките права в Чечня и един от най-критикуваните от нея политици е Владимир Путин, когото нарича диктатор.

    Наталия Естемирова – убита юли 2009 година. Жестокото убийство на водещата руска журналистка и правозащитничка, предизвика огромно вълнение в Европа. Тя бе отвлечена от дома си в Чечня и застреляна, а тялото й бе открито в крайпътна канавка.

    Дали всички те са жертви на политическия режим, може само да се предполага. Но знаковото убийство на Борис Немцов, заедно с този списък предизвиква изключително много въпроси.
  • 38 кики

    2 6 Отговор
    Съветската армия остава в България до 1949г - 300 хилядна съветска окупационна войска -която е трябвало всеки дена да ЯДЕ!
    Благодарение на нея сума ти мишоции, неуки мързеливи дрисльовци са станали "партизани", "активни борци против фашизма" и са се възкачили...като на всичкото отгоре започват и личните разправии със стари врагове. - Това ми е го е разказвала баба ми...и знам че е истина!!
    Русия колкото и е дала 3пъти по толкова ни е отнела.
    А да ли съм русофил или русофоб: Нека всеки сам прецени..
    Аз съм Българофил - и всички икономически отношения с "братска Русия" трябва да се поставят на прагматична основа а не да купуваме 2 пъти по скъп руски газ от "братята си".
    Ще завърша с думите на Левски: "Този който ни освободи, той ще ни и пороби".
  • 39 шшш

    9 0 Отговор
    на този слагам един голям минус ....както и на неговите приятелчета тук..Бая минуси хапват тези тролчета...
  • 40 киро

    0 7 Отговор
    ШИЗОФРИНИЦИ !

    Коментиран от #41

  • 41 КуКу Мицин

    9 0 Отговор

    До коментар #40 от "киро":

    Кой?
    Ти и "чичо" Мак от виетнамския трап.