Last news in Fakti

24 Май, 2017 20:44 2 033 17

Путин: Без двойни стандарти в световен мащаб

  • русия-
  • владимир путин
Путин: Без двойни стандарти в световен мащаб - 1
Снимки: БТА/АР

Руският президент Владимир Путин заяви, че не трябва да се показват двойни стандарти при решаването на въпроси на глобалната сигурност.

Путин заяви, че ефективната борба с тероризма и решаването на другите проблеми на международната сигурност изискват координацията на цялата световна общност - без да се накърняват интересите на отделни страни и да се показват двойни стандарти.

Той посочи това в изчетено от секретаря на руския Съвет за сигурност обръщение към участниците в Осмия международен форум на високо равнище по въпросите на сигурността в Завидово, предаде ТАСС.

Путин: Без двойни стандарти в световен мащаб

Путин заяви, че във фокуса на вниманието на форума ще бъде тематиката за борбата с международния тероризъм, екстремизма и транснационалната организирана престъпност, както и пресичането на незаконната търговия с наркотици и нелегалните миграционни потоци.

Не по-малко актуални са и проблемите на защитата на информационното пространство, посочва руският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ксг

    13 20 Отговор
    Тоя пък кой го пита, та се обажда като на барабан палката???
  • 2 Али Риза

    17 14 Отговор
    "Тоя" е най влиятелният мъж на планетата! И това не съм го казал аз! А с обръщението си показваш само колко си жалък. Името на В.Путин ще остане в историята, а твоето нито някой ще знае нито ще запомни.

    Коментиран от #3

  • 3 Лукашенко

    17 12 Отговор

    До коментар #2 от "Али Риза":

    То и Сталин остана в историята ,и Ленин и много други. С нетърпение чакам най влиятелния според Форбс да заеме мястото си до тях- в историята.

    Коментиран от #4

  • 4 Али Риза

    11 13 Отговор

    До коментар #3 от "Лукашенко":

    То не се знае! Само всевишния решава кой кога.

    Коментиран от #5

  • 5 Лукашенко

    10 12 Отговор

    До коментар #4 от "Али Риза":

    Би могло ,ама надали :) Да предадеш много поздрави на всевишния от мен.
  • 6 гост 2

    13 13 Отговор
    Млък, бе, руски .....! Не двоен- десеторен стандарт ще има срещу теб! И ако мога, и аз ще помагам за реализирането му! Ще се гавриш с културата, историята и достойнството на държавата и народа ми, а? За това ще бъдеш наказан много жестоко! До 5 години държавата ти ще се разпадне заради широкото навлизане на “горящия/ запалим лед“ и изместването на природният ти газ от него! НА КОЛЕНЕ ще ни се молиш да ти купуваме руския природен газ и то на цена от 10$ за 1000 куб.м., но тогава ще разбереш какво точно значи ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИЯ И С БЪЛГАРИТЕ!

    Коментиран от #12, #14, #15, #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 НА КРИВАТА РАКЕТА КОСМОСА И КРИВ

    5 4 Отговор
    ВИЖТЕ СИ 25 ГОДИШНИЯ ПОЛИТИКОМУТРЕНСКИ ПАРЛАМЕНТ .......ВИДЯХТЕ ЛИ ГО ? ЯВНО МНОГО ВИ КЕФИ А АКО НЕ ИЗКАРАЙТЕ СИ ЗЛОБАТА ТАМ А НЕ НА ХОРА НА КОИТО НЕ ИМ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ ОСИГУРОВКИ ТОК И ХИЛЯДА ДРУГИ ТАКСИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

    Коментиран от #9

  • 9 Дедо Грую

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "НА КРИВАТА РАКЕТА КОСМОСА И КРИВ":

    Всички тези управленци са от комунистически родове, които се кълняха в българосъветската дружба, а сега - първш евроатлантици. Те са от най - долните отрепки на обществото. До 11 септемри държаха световния рекорд по жертви на терористичен акт в църквана Св. Неделя.
    Свиня ангел не може да роди.Много дабре изпипаха "прехода".
    В нормална държава щяха да са с доживотна присъда,, а не да "управляват" и да ни обвиняват за положението ни. Егати цинизма!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Контра

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо Грую":

    АБЕ ДЕДОВОТО ТИ ДА СИ ЧУВАЛ ЧЕ БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ НЯМАТ ПАРТИЯ .ЛОГОТО НА ДАДЕНА ПАРТИЯ Е ПАРТЕНКА ЗА ТАКВИЗА КАТ ТЕБЕ ДА Я ДЪВЧАТ ПО СЕДЯНКИТЕ А НАЙ ВАЖНОТО Е СМЕ ЗАКОНИ СЕ КОВАТ И ДАЛИ СЕ СПАЗВАТ.

    Коментиран от #11

  • 11 Дедо Грую

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "Контра":

    А ти какви ги дъвчеш?
  • 12 Тъпото

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    Бай гост, ако знаеш как се излагаш само . Хахаха. Веселиш много яко. Ама си фантазьор де, не може да се отрече! Земи седни пиши фантастика!
  • 13 Sergiy

    5 8 Отговор
    на едно сенатско слушания, където бяха всички спец.служби на САЩ, много ясно се изразиха директори на тези служби по въпрос на "влияние" от @уйло. Цитата: "от 1991г. ние разглеждахме и разглеждаме "русия" като локален фактор" ;) Така че за каква глобална политика говори @уйло, той иска да го питат, ама кой ще пита един г-н никой, няма как да си във втори клас, а пак седнеш зад маса с професори :)) "глобални въпроси" той иска да решава :)) смях, ама истински смях. журналисти опитват да го направят някой си, ама истината си е друга ;)
  • 14 гостче

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    Искаш да кажеш, че ескимосите ще станат по-богати от арабелите?! хахаха
    Светът на петрола ще съществува докато има петрол. Петрола е пари, парите са власт. Никой не дава властта без бой, а войната е скъпо "удоволствие". Та кой би си позволи по-добро въоръжение, наемници, платен антураж, работещ в негова полза: богатите или идеалистите? Кофи истина, нали?
  • 15 Бан Гладеж

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    Твоята държава е отдавна превзета от една мутренско-престъпна клика, те държат структоро-определящите отрасли, банки, и така нататък. Произходът им се корени от бившите комунисти на средно и високо ниво и службите, САМО ,ЧЕ СЕГА СА РАБОЛЕПНИ, И КОЛЕНОПРЕКЛОННИ НА САЩ ,И ПО ТОЗИ НАЧИН СА ПОЛУЧИЛИ ОПРОЩЕНИЕ ЗА ГРЕХОВЕТЕ СИ ,ПО ВРЕМЕ НА НАТРУПВАНЕ НА КАПИТАЛА. САЩ СА ИМ ДАЛИ И МЕЖДУНАРОДНА ЛЕГИТИМАЦИЯ , КАТО ГИ ИНТЕРЕСУВА ДА СА СРЕЩУ РУСИЯ, А КАКВО СА ПРАВИЛИ,И ПРАВЯТ С НАРОДА ,НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. Този кръг създава и моделира политическият живот в страната и партиите са му пряко подчинени , кой кога да спечели, и да загуби, и кой да получи тлъста комисионна от обществена поръчка. И икономика ала Бан Гладеж- това е твоята държава. Около 800лв средна заплата, около 2400 ти трябват на месец за най-необходимото.
  • 16 гостуващ домакин

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "гост 2":

    Еее, уля се мадам! Слънцето ли те напече, от някои физиологични проблеми свързани с възрастта ти ли...ама много глупости пишеш.
  • 17 Morgoth

    0 0 Отговор
    Ех, Путин, все едно ние не знаем, че двойните стандарти са запазена територия на великите сили и все едно Русия не е една от тях. Всеки един от вас ги използва когато му е угодно и реве на умряло когато ги използват срещу него.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания