Last news in Fakti

22 Май, 2017 19:00 1 711 6

Тръмп: Иран не трябва да има ядрено оръжие!

  • израел-
  • доналд тръмп-
  • оръжие-
  • иран

Иран подкрепя терористи, заяви американският президент

Тръмп: Иран не трябва да има ядрено оръжие! - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че не трябва да се позволява на Иран да притежава ядрено оръжие, съобщиха световните агенции.

Държавният глава говори пред репортери в Ерусалим, където пристигна на посещение и посети Стената на плача. Това бе исторически момент, защото до този момент нито един действащ американски президент не бе посещавал свещеното за евреите място.

Тръмп призова Иран да „спре да подкрепя терористи“ и заяви, че страната не трябва да има ядрено оръжие в нито един момент, защото това ще застраши целия регион.

По време на визитата си в Израел Тръмп заяви, че отношенията между американците и израелците са „неразрушими“. Мерките за сигурност бяха драконовски.

Американският президент изрази надежда също така, че ще бъде постигнат мир между палестинци и израелци.

Израел вижда в лицето на Иран заплаха за собствената си сигурност. „САЩ и Израел могат да заявят единодушно, че Иран никога не трябва да има ядрено оръжие, никога, и трябва да спре финансирането, обучаването и въоръжаването на терористи“, заяви Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чепатия чеп

    17 11 Отговор
    Вие също,а и кой си ти та казваш кой какво да има??
  • 2 гост

    17 5 Отговор
    Единствените, които подкрепят терористите са САЩ,а евреите са най-големите терористи....
  • 3 Скорпион 92

    9 2 Отговор
    Ще взема всеки резан четлак ако е за кауза срещу ФАЩ

    Коментиран от #4

  • 4 Нафарфорий

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион 92":

    Чекай малко бре, вий чалмарите кво се правите ощипани Гани, я кажи вий не нападнахте ли първи европа през 8 век, не завзехте ли Испания, Италия, Балканите, ся тука сте ми ревнали за 20000 кадратни километра на кръст. Прочел съм всичките книги на Ориана Фалачи, и там всички чалмари се оплакват от израелците, но когато тя ги попита за техните свинства, се правят , че не чуват въпроса. Тъй преди да отидеш да си биеш кратуната у чергата ще ти кажа, че жертвите на исляма са 300 милиона!!!!!!!!
  • 5 ЪРП

    5 2 Отговор
    ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТОЗИ СЪЩИСАН КЛОУН , ДОКАЗА ,ЧЕ ИЛИ Е ТОТАЛНО ТЪП ИЛИ Е АБСОЛЮТНАТА МАРИОНЕТКА В РЪЦЕТЕ НА ОНЕЗИ ,КОНЕЗИ ,КОИТО ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА СЪЩИСАНИТЕ И ВЪОРЪЖАВАТ САМОТО ЯДРО НА ТЕРОРИЗМА, ТАМ КЪДЕТО ТОЗИ КЛОУН СТЪПИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!!!!!!!!!!
  • 6 незнайко

    1 0 Отговор
    Никой не трябва да има ядренно оръжие не само ИРАН, а и САЩ. Доналд Тръмп си позволява немислими изказвания.