Last news in Fakti
  Тема: Украйна

8 Юни, 2017 20:26 6 815 18

Жени-снайперисти пристигнали в Донбас

  • жени-
  • снайперисти-
  • донбас

Те са пристигнали от Балтика

Жени-снайперисти пристигнали в Донбас - 1
Снимка: Shutterstock

На територията на Донбас са пристигнали жени-снайперистки от Балтика, съобщи „Жунралисткая правда“, цитирана от Блиц.

Информацията била получена в службата за сигурност от служител от украински полицай в Луганска област. Неизвестен мъж позвънил на „горещата линия” на МВР на ЛНР и разказал, че в село Валуйское пристигнали чужди снайперистки от Прибалтика. Според получената по телефона информация, жените живеят в къща в района на Погореловка.

Сградата е встрани от останалите и през малка горичка има удобен излаз към линията на съприкосновение. МВР на ЛНР организирало проверка на получената информация по свои канали и било установено, че данните за присъствие в Погореловка на наемничките се потвърдили. Вместо да ги ударят с един минохвъргачен залп, луганските власти цивилизовано подготвят информацията за предаване на международните организации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    28 24 Отговор
    Наемници-а това е военно престъпление.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост 2

    30 45 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: На окупираните от украинската армия територии в Донбас пристигнали жени-снайперистки от Балтика, съобщи „Жунралисткая правда“, цитирана от Блиц....“ Това е ФАЛШИВА НОВИНА! Не може украинската армия ДА ОКУПИРА суверенна украинска държавна територия. Така може да се изразяват само руските терористи- наемници, които в момента са окупирали суверенна украинска държавна територия. Ако ДЪРЖАВАТА УКРАЙНА, в чиято суверенна държавна територия , е поискала такава военна помощ от държава от Прибалтика- защото НЕ СЪЩЕСТВУВА държава “прибалтика“, то тогава присъствието на тези снайперистки си е съвсем законно. А- факти.бг- КОГА БЪЛГАРИЯ ПРИЗНА ЛНР И ДНР ЗА НОВОВЪЗНИКНАЛИ ДЪРЖАВИ, ВМЕСТО ЗА СУВЕРЕННИ УКРАИНСКИ ТЕРИТОРИИ, ОКУПИРАНИ ОТ РУСКИ НАЕМНИЦИ- ТЕРОРИСТИ?

    Коментиран от #6

  • 4 гост 2

    29 43 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Военно престъпление е само в държава, призната за нововъзникна;ла държава от международната общност. В момента лнр и днр са със статута на незаконно окупирана от руски терористи суверенна украинска държавна територия. Донбас трябва да се изчисти от руските терористи, но не с груз- 200, а с редовната украинска армия и украинските спецчасти за борба с тероризма.
  • 5 Сеирджия

    13 11 Отговор

    До коментар #2 от "antimediator":

    Ами тогава да пратят една патрулка да провери сигнала, а?!
  • 6 Kcaniba

    36 29 Отговор

    До коментар #3 от "гост 2":

    А преврат наречен - Евро мегдан, може???
    Противоконституционен!!!

    Коментиран от #7, #13

  • 7 гост 2

    29 37 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Уфф- пак руски лакърдии! Обаче- ето това събитие може да се превърне в руски майдан- https://www.youtube.com/watch?v=ORtLRN8VJbQ 12 ИЮНЯ АРМИЯ НА МИТИНГЕ! ЧТО БУДЕТ? 12.06.2017 Руската армия с благословията на путлер ще “присъства“ на този общоруски митинг срещу корупцията, обаче... с оръжията си. Вие знаете ли какво значи това? Това значи, че ваш путлер хвърля вашата руска армия срещу собственият ви руски народ. Когато при нас през 1990г. петър младенов пробва да извика танковете, никой не му се подчини- дори комунягите осъзнаваха, че ако изкарат танкове срещу българите, ще има РЕВОЛЮЦИЯ и тотален крах на комунизма + обесени комунисти от средния и висшия ешелон на бкп, около Министерски съвет...12.06.2017 г. е само след ЧЕТИРИ дни. Да видим какво ще реши русия- дали одобрява корупцията на висшата руска държавна власт и ще я остави ли да продължи да краде трудът им. Тогава ще си проличи дали има или няма руски народ.

    Коментиран от #8

  • 8 Kcaniba

    34 28 Отговор

    До коментар #7 от "гост 2":

    А бре беги!!
    В теб обективност, колкото американци на луната!!!
    Логика и мисъл няма, само фобии и демаготия от козяшки тип.

    Коментиран от #9

  • 9 гост 2

    24 35 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Нищо не ти пречи да провериш инфото в сайта на путлер. Виж дали е издал такива укази за руската армия. Интересно- какво ще е мнението ти, ако се окаже, че той наистина е наредил руската армия да “охранява“ митинга...Не ме засяга, но докато русофилите и руснаците тук риете срещу “евромайдана“ в Украйна и лъжете , че бил противоконституционен , вашата руска черга може да се подпали само след 4 дни... Така е- който мнооого и нездраво се интересува от съседа си и забравя да си погледне собствената черга, накрая може да му изгори къщата, без дори той да забележи...
  • 10 Кака Гинка

    13 12 Отговор
    Това "Балтика" звучи толкова мъгляво,колкото Балканите или Източна Европа.Какви хора,от каква националност - няма значение.Всички са в един кюп,когато това служи на нечии интереси...
  • 11 Кукуммицин Дьо Сад

    7 6 Отговор
    Роска...
    Рооскаааа...
    Таа мадама от снимката меч ли има на гърба си?
    Ааа снайпера И май е с повечко патрони...

    Коментиран от #12

  • 12 1234567890

    9 10 Отговор

    До коментар #11 от "Кукуммицин Дьо Сад":

    Тази е снайперист нинджа. Ама е сладурана. Бих и изорал нивата с големия плуг. Дълбока оран.

    Коментиран от #17

  • 13 Sergiy

    12 19 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    "преврат" в методички на кремъл ;) Ако някой вярва на "комсомольская правда" ами тогва да цитират и първи национален канал на московия, където последните 4 години, такива простотии даваха, че направо филми от жанра -фантастика, за нищо не стават ;), первый канал (и не само) на московия бие всички рекорди.
  • 14 Трол

    12 3 Отговор
    Крим, Донбас и Луганск не са украински, факт. Хохълски и козяшки тролове може да си вият на умряло, колкото си искат! Много им се радвам...
  • 15 antimediator

    2 9 Отговор
    Авторчето , да не би да си на руска ясла ?!

    Коментиран от #16

  • 16 предложение

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "antimediator":

    Ми направи му място до теб на Козяшката ясла!
  • 17 Нинджа

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "1234567890":

    След този" меч на гърба" може да няма повече с какво да ореш
  • 18 Патето Яки

    4 1 Отговор
    Крият снайпера в гащите на топло.
Новини по държави: