18 Юни, 2017 10:26 1 642 2

32 млн. EUR за охрана на Г20

  • г-20-
  • среща-
  • охрана-
  • бюджет
32 млн. EUR за охрана на Г20 - 1
Снимка: АР/БТА

Разходите за охрана на срещата Г20, която ще се проведе на 7 и 8 юли в германския град Хамбург, ще струва 32 млн. EUR, съобщи агенция DPA. От тях 20.8 млн. EUR са отделени за полицията. В сумата са включени разходите за транспорт и командироване на полицаи от други градове. Още 9.6 млн. EUR ще бъдат заделени за Федералната служба за углавни престъпления, а 1.6 млн. EUR – за техническо обезпечаване.

Отбелязва се също, че за срещата на Върха на външните министри за заделени 49 млн. EUR. Крайната цена ще бъде оповестена след края на мероприятието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    3 0 Отговор
    Пазят ги от любовта на народа.

    Коментиран от #2

  • 2 бай

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Ами тя любовта е взаимна, ама ние си даваме парите на тях, за да ги опазим от себе си...а ние от тях и с милиони трудно ще се опазим...