27 Юни, 2017 16:57 3 521 101

Светът вярва повече на Путин, отколкото на Тръмп

  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • проучване-
  • анкета

Рязък спад в доверието към Вашингтон

Светът вярва повече на Путин, отколкото на Тръмп - 1
Снимка: БТА/ AP

Светът има повече доверие на руския президент Владимир Путин, отколкото на американския държавен глава Доналд Тръмп, съобщи ТАСС, позовавайки се на ново проучване.

Изследователския център „Pew“ е направил сондаж сред 40 000 души от 37 страни на пет континента. 27% от анкетираните имат доверие на Путин, докато процентът за Тръмп е едва 22%.

Огромна част от участвалите в проучването (75%) смятат американския президент за арогантен, а 65% - за нетолерантен. На първо място сред световните лидери по гласувано доверие е канцлерът на Германия Ангела Меркел (42%).

В края на мандата на Барак Обама доверието към американската президентска институция е било много по-голямо, отколкото е сега при управлението на републиканеца.

В момента едва 30% от мексиканците гледат позитивно на отношенията със Съединените американски щати, докато при Обама процентът е бил двойно по-висок - 66%.

В Канада и Германия също има значителен спад в доверието към Вашингтон. В много европейски страни доверието към САЩ е сравнимо с нивата от 2003 година, когато Джордж У. Буш обяви планове за инвазия в Ирак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жщг

    23 32 Отговор
    " съобщи ТАСС"

    А МИ КАКВО ДА СЪОБЩИ ТАСС? ВСЕКИ СИ ПАЗИ ХЛЯБА!
  • 2 Ватенки и ушанки

    24 29 Отговор
    Особено Скорпион 29 -той най много му вярва -обаче той е пациент.
  • 3 гост 2

    21 34 Отговор
    Изключително малко ме е грижа “света“ на кого вярвал. За мен е важно с моите близки да си вярваме един на друг, да има начин и възможност България да просперира, а какво мисли “светът“ ми е все едно...Факт е, че ако путлер беше нещо добро за собствената си страна, нямаше да има протести срещу корупцията в русия и нямаше да има гладни бунтове под една или друга форма. Путлер е руски кгб олигарх, който насажда омраза към всеки, който не изповядва путлеристкия националсоциализъм и и който не изповядва неистова любов към русия- по-голяма от обичта на един неруски гражданин към собствената му Родина. Не можеш да посягаш да изтръгваш най= съкровеното у един човек- любовта му към собственият му етнос и държава, неговото етническо и национално самосъзнание, и да очакваш, че този човек ще се влюби в теб/ т.е. в путлер и русия/. Няма такъв филм! Ако руснаците са народ, който го позволява, то има европейски народи- като българския, украинския и други европейски народ, които НИКОГА няма да го позволят! Именно по това се различаваме от руския народ- “малка“, но много съществена разлика! Кога българската държавна власт е действала като путлеризма? НИКОГА! И това е втората ни разлика с путлерова русия! Някой да е чул някога в България българи да са се опитвали да внушават на руснаци или руски граждани, че руснаците трябва да обичат България повече от русия? НЕ- и НИКОГА няма да го чуете, защото това не съществува като част от българската народопсихология!

    Коментиран от #10, #13

  • 4 кики

    21 41 Отговор
    Русите са като кърлежи,смучат яко и не пускат
  • 5 Българин

    9 21 Отговор
    Аз също.
  • 6 Скорпион69

    21 35 Отговор
    Фалшивите новини и проучвания на Кремъл, едва ли могат да заблудят нормалните хора!

    Коментиран от #9

  • 7 Али Риза

    27 19 Отговор
    Нищо ново. Само соросчетата още джафкат и бълват лъжи на който никой не вярва. Ми то стана нагло и безочливо. И дете ще разбере кво става
  • 8 Sergiy

    17 25 Отговор
    ами статията би трябвало да се казава "Светът вярва повече на Меркел", так ще е по-точно. Ако "вярваме" на ТАСС и център "pew" ;))
  • 9 Бай хой

    18 14 Отговор

    До коментар #6 от "Скорпион69":

    Кое е фалшива новина? Нила кпйто използваш? Хората те разпознават по написаното. С тия номера можеш да вървиш дамо в прайда. Да се правиш на жена ако си мъж или обратното.
  • 10 onq s konq

    15 20 Отговор

    До коментар #3 от "гост 2":

    Как може да си продаваш отечеството? Как не те е срам да се наречеш българка? Подлога

    Коментиран от #14, #15

  • 11 хахахах

    17 19 Отговор
    Много авторитетен източник сте посочили, браво.
    Като едно време вицът за надбягването между Кенеди и Брежнев, когато ТАСС (Телеграфна агенция на Съветския съюз!!!) съобщили, че "нашият лидер завърши на почетното второ място, а американският президент - предпоследен"
  • 12 Kcaniba

    19 16 Отговор
    Коневръза изпадна в еуфория....новината гали ушите под ушанките
  • 13 Бай хой

    20 15 Отговор

    До коментар #3 от "гост 2":

    Деси, га успя да отвориш статията, да я прочетеш, усмислиш, че и да постнеш такъв ферман? Хапчетата, редовно.
  • 14 гост 2

    18 21 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Моята Родина е БЪЛГАРИЯ- не русия! Аз съм БЪЛГАРКА И НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА ИЗТРЪГНЕ БЪЛГАРСКОТО МИ САМОСЪЗНАНИЕ ОТ МЕН И ДА МЕ НАПРАВИ РУСКИНЯ , С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ- понял, ватенка, крадяща никове? ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е СКЪПО, Е В БЪЛГАРИЯ- гробовете на дедите ми, животът ми, любовта ми, родителите ми, собствеността ми! НИЩО МОЕ НЯМА В КОЯТО И ДА Е ЧУЖДА ДЪРЖАВА- още по-малко пък- в русия!

    Коментиран от #21

  • 15 Пенка

    14 21 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Първо, стига си ползвал чужди никове. Второ, Гост 2 е повече Българка, отколкото всички ушанки тук взети заедно.
  • 16 Путин

    23 12 Отговор
    В Ервайте ми ,аз не съм педофил , Русия не е нападала никого , малайзиския Боинг украинци го свалиха , Асад не е използвал химически оръжия, руски хакери не са се опитвали да влияят на американските избори, нито на холандските, френските и т.н.
    Ние воюваме с ИДИЛ.

    Коментиран от #18

  • 17 СЛАВА РОССИИ

    20 7 Отговор
    Както преди руско-турската война 1877г, всички империи са възпрепятствали освобождаването на поробена БЪЛГАРИЯ. След Освобождението, Русия се е надявала, че българите ще живееят по своему свободно и връща своите войски в Русия. За съжаление за народеца, по-добре не е станало, защото власта преминава в ръцете на нашите родни ДУШЕГУБЦИ - ЧОРБАДЖИИ. ЧОРБАДЖИИТЕ осъществяват имперското-султанско управлението на раята. Чорбаджиите съдят и прилагат справедливост с абсолютна свобода и доверие от падишаха. Съденето на Левски, клането в Батак са свързани с Русенският чорбаджия. Който след Освобождението е Председател на Върховният Съд в София. И много други чорбаджии превземат Народното събрание и със своите навици на издевателства по имперски довеждат до Септемврийското въстание 1923та год. В резултат, при потушаването му - Реки от Кръв на унижено бедно бъгарско население. Спомнете Елин Пелин - "Сивушка", Алеко Константинов в "Бай Ганьо" -всички партии са МАСКАРИ! Спомнете адвоката от Варна - Петко войвода, едва отърва кожата по щастлива случайност, затуй че защитава правата на народа. Безчинстването с кръв продължава до 1944 год. Русия полага неумоверни усилия и безмерна щедрост за изграждане на новата Соц. Икономика. Група А и група Б /тежка и лека индустрия/. Култура,образование,здравеопазване, социални осигуровки,работа,пенсии и икономическа самостоятелност. НО КАКВО СТАНА? Постепенно във властта се внедриха синовете и внуците на бившата аристокрация, която
  • 18 Тръмп

    15 5 Отговор

    До коментар #16 от "Путин":

    Абе вЕрвайте ми!
    Никого не сме нападали и никакви войни не сме водили!
    Това атомни бомби, война във Виетнам и оранжев прах и напалм е нямало, това Корея, Афганистан, абе само 800 бази в света, ама иначе сме миролюбиви! Абе ВЕРВАЙТЕ МИ, както вЕрвахте на мадридският цървул, че ще ни оправи/упс, ще се оправи/ за 800 дена!
    Това Ал Кайда, ИДИЛ, не са наше творение! Само дето половината сенатори ги има на снимка, прегърнали се и целуващи се с тези цървули, но вЕрвайте ми! Това 1 милион убити в Ирак от нас, не е вярно! Те сами се самоубиваха и намерихме ядрено оръжие и химическо, упс, ма то това го има не в Ирак, а в Хамерика, ама вЕрвайте ми!
    Това Либия, Египет, Йордания, сега и Сирия, абе целият арабски свят, вЕрвайте ми нямаме нищо общо с тях и никакви интереси! Абе вервайте ми! Това печатането на пари без покритие не е наше дело! Външен дълг от над 1000 трилиона долара, не е наш, а е руски! Абе ВЕРВАЙТЕ ми, като сте прости!
  • 19 БОТЕВ казва

    15 6 Отговор
    В стихотворение си "Чавдар войвода": И страшен беше хайдутин за ЧОРБАДЖИИ/на първо място и тогава турци/. ЗАЩО? Защото и днес, гегата по главите ни се раздава щедро от АЛЧНИТЕ НИ ПАРТИЙНИ ДЕРМОкратични "лидери" също тъй, както по турско и царско време. И днес, както по турско и царско време, единствена надежда за човещина към обикновения човек се очаква от РУСИЯ. СЛАВА РОССИИ!

    Коментиран от #20

  • 20 onq s konq

    6 12 Отговор

    До коментар #19 от "БОТЕВ казва":

    Прочетох ти думите,после и на ном18,и на ном 17 прочетох защото всичките са твои и ЗАОБИЧАХ РУСИЯ ТАКАВА КАКВАТО Е В МОМЕНТА-СЪС НЯКОЛКОГОДИШНИ НАЛОЖЕНИ САНКЦИИ БЕЗ ИЗГЛЕДИ ЗА ОТПАДАНЕТО ИМ!Всъщност от доста време я обичам и по-точно от момента в който багодарение на Западното ембарго цените на руските нефтопродукти СЕ СРИНАХА...което е ОТЛИЧНО ЗА БЪЛГАРИЯ!Ама така е - ЛОШОТО ЗА ЕДИН Е ДОБРО ЗА ДРУГ!И пак повтарям ОБИЧАМ ВИ/ТИ И ПОВЕЧЕТО КАТО ТЕБЕ ТУК ЖИВЕЕТЕ В РУСИЯ И ТЯ ВИ Е ИСТИНСКАТА РОДИНА/ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ И ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТЕ:)

    Коментиран от #22

  • 21 Русофил съм и съм горд

    14 7 Отговор

    До коментар #14 от "гост 2":

    Без Русия няма България. Светлина и глътка свеж въсдух за народеца е имало само когато ни е помагала - безвъзмездно РУСИЯ. Безвъзмездно, защото и днес ни помага запада ама го пише на гърба на Кайшковците. А при Соца, получавахме помощи но нямахме заеми и в страната гъмжеше от работа и живот. Да, имаше негативи и лошотии - но те бяха целенасочена пропаганда за преминаване зависимостта на страната от Русия към ЕВРОПА, чрез провеждане на нов "РЕД" СВОБОДИЯ- БЕЗОГЛЕДНО КРАДЕНЕ ЗА ЕДНИ И БЕДНОТИЯ ДО ШИЯ ЗА ДРУГИ! А кажете кой построи "Елените" на Съни Биич? Кой издигна 160 луксозни къщи над Албена? Не са ли кадърните интелигенти /синове, внуци и правнуци/ на нашата интелигенция от чорбаджийско време? Адвокати, търговци, банкели, лихвари, индустриалци, чифликчии, доктори, културни дейци. Безспорни жалки ярки факти които неуспяхме да отчетем и предотврати. НО ШАНС ИМА САМО В НАДЕЖДАТА АКО РУСИЯ УСТОИ НА ЗАПАДНАТА АГРЕСИЯ, СТРЕМЯЩА СЕ КЪМРАЗЧЛЕНЯВАНЕ И РАЗГРАБВАНЕ НА РУСИЯ! СЛАВА РОССИИ !

    Коментиран от #23, #24, #25, #79

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 гост 2

    5 12 Отговор

    До коментар #21 от "Русофил съм и съм горд":

    “...Публикувано във факти.бг: Без Русия няма България...“ Така ли? КОЙ СЪЗДАДЕ АСПАРУХОВА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 681 Г.- РУСИЯ.,ЛИ? КОЙ ПОДПИСА ПЪРВИЯ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ДОГОВОР МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ВИЗАНТИЯ В НАЧАЛОТО НА 8 ВЕК- БЪЛГАРСКИЯТ ХАН ТЕРВЕЛ ИЛИ РУСИЯ? КОЙ СПРЯАРАБСКОТО МЮСЮЛМАНСКО НАШЕСТВИЕ В ЕВРОПА И ДАДЕ ШЕСТ ВЕКА- ШЕСТСТОТИН ГОДИНИ! НЕСМУЩАВАН РЕЛИГИОЗЕН МОНОПОЛ НА ХРИСТИЯНСКАТА РЕЛИГИЯ В ЕВРОПА- ХАН ТЕРВЕЛ ПРЕЗ 716/717 Г, НАРЕЧЕН “ОСВОБОДИТЕЛЯТ НА ЕВРОПА“, ИЛИ РУСИЯ? КОЙ ПРИЕ ХРИСТИЯНСТВОТО ЗА ОФИЦИАЛНА РЕЛИГИЯ И КОЙ СЪЗДАДЕ БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ- КНЯЗ БОРИС И УЧЕНИЦИТЕ НА КИРИЛ И МЕТОДИЙ ИЛИ РУСИЯ? КОЙ СЪЗДАДЕ ЗЛАТНИЯТ ВЕК НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА И НАЙ- ГОЛПМОТО ТЕРИТОРИАЛНО РАЗШИРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ИМПЕРИЯ - БЪЛГАРСКИЯТ ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИЙ ИЛИ РУСИЯ? ЗАЩО ИЗТОЧНОРИМСКИЯТ ИМПЕРАТОР ВАСИЛИЙ Е НАРЕЧЕН БЪЛГАРОУБИЕЦ, А НЕ РУСКОУБИЕЦ? Да продължавам ли да ти изреждам ВСИЧКИ български царе от Първата и Втората българска държава, които са ДОПРИНЕСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ било с териториалното й разширение, било чрез динатски бракове, било чрез разцвет на БЪЛГАРСКАТА култура, архитектура и писменост?

    Коментиран от #26, #29, #99

  • 24 Ghost1

    6 8 Отговор

    До коментар #21 от "Русофил съм и съм горд":

    Не става въпрос за Русия, а за това, което е лишило определена група хора - така наречените русофили да бъдат повече българи и по-малко русофили защитаващи незнайно какво руско ? и плюещи по всичко което им падне.
  • 25 гост 2

    5 11 Отговор

    До коментар #21 от "Русофил съм и съм горд":

    България е съществувала ВЕКОВЕ, преди да се появи русия! БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ Е ИМАЛО ВЕКОВЕ, ПРЕДИ ДА СЕ ПОЯВИ РУСКА ИМПЕРИЯ! РУСИЯ НЯМА ДОРИ СВОЯ ПИСМЕНОСТ, та й се налага да ползва БЪЛГАРСКАТА писменост и да я приеме за своя:) Когато е създадена Аспрухова България през 681 г. от н.е., НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ И НАЧЕНКИ на руска държава и държавност, а когато в края на 9 и началото на 10 век от н.е. е завършило двувековното формиране на новият етнос “ българи“ от тракийски, славянски и прабългарски племенни групи, не е имало и наченки от началото на формирането на руски етнос, понял, руснако?

    Коментиран от #27

  • 26 ОТ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО БЪЛХАРИЯ

    11 5 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    СИЧКО Е ВЯРНО КОТ СИ НАПИСАЛ САМО ДУМА НЕ СИ ОБЕЛИЛ ЗА СЯШНОТО ДИРИДЖЕ НА БИВШАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост 2

    6 10 Отговор

    До коментар #26 от "ОТ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО БЪЛХАРИЯ":

    Няма да ви дам шанса да пишете ГЛУПОСТИ за историята на България! От 681 г. до 1396г. БЪЛГАРИЯ СПОКОЙНО СИ Е ПРЕЖИВЯВАЛА БЕЗ РУСИЯ! ТОГАВА - С КАКВО ПРАВО СЕ ТВЪРДИ- “Публикувано във факти.бг: Без Русия няма България“ ? КАК БЪЛГАРИЯ НЕ САМО Е ОЦЕЛЯЛА КАТО ДЪРЖАВА БЕЗ РУСИЯ ОТ 681 Г. ДО 1396Г., АМИ Е И УВЕЛИЧИЛА МАКСИМАЛНО ДЪРЖАВНАТА СИ ТЕРИТОРИЯ, А? ПРЕСТАНЕТЕ ГАВРИТЕ СИ С ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #31, #32, #34, #36

  • 29 КВАЧКА

    8 5 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    Титлата ХАН - не идва ли през Дунав от РУСИЯ? Хановете Кубрат и Аспарух от къде дойдоха? Реликвите в Рилски манастир за запазване на християнството у нас от къде дойдоха? Титлите Цар от къде дойдоха? И до къде доведохте, нивото на жизненият ни стандарт и на кое МЯСТО СМЕ СПРЯМО ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ дъжави. Или ти си "преуспяла" в ДЕРМИкрацията и имаш слугуня да ти чисти у дома? Не ще се радваш дълго. Ние не сме РАЯ ПОКОРНА ! Въпрос на време, кога ще кипне търпението народно! Самодоволната въшка винаги преди да се прости, излиза на челото. И това си ти!

    Коментиран от #33, #37

  • 30 Соросииииииииииииииии

    14 7 Отговор
    Соросоидите умират...--козяк е обещал днес двойна надница и се надпреварват в лизането на зад..ци ...Сороси ----разберете че Русия вече се върна на световната сцена и е играч номер 1...И колкото и да се пенявите тук--нищо няма да промените--твърде малки сте...Айде продължавайте да се давите в слюнките си и да си пишете плюсове....
  • 31 ОТ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО БЪЛХАРИЯ

    11 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    НЕ АЗ НАСТОЯВАМ ДА НЕ ПРЕДЪВКВАТЕ ВЕЛИКАТА НИ ИСТОРИЯ А ДА РАЗДУЙТЕ БАЛОНА ЗАТУЙ СЛЕД КАТО ГОРБАЧОВ НИ ИЗПЛЮ ОТ ПАЗВАТА НА СССР КАК ТЪЙ СЕ СМЕ В ДУПКАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА Е СМЕ ДО ТАМ ЧЕ ТЕГЛИМ ДЕСЕТ ГОДИШНИ ЗАЕМИ ЗА ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ИЗТРЕБИТЕЛ БОЙНА МАШИНКА И НЯКВО СИ КОРАБЧЕ ЗА ВМФ.
  • 32 Скорпион29

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    Страшо е доживяла 700 г.робство 27 години цицана от западния капитал България имаше само през 1944-1989 г.продажница си ти,еничарко заради такива кто тебе България е на дъното на европа
  • 33 гост 2

    4 8 Отговор

    До коментар #29 от "КВАЧКА":

    “...Публикувано във факти.бг: ановете Кубрат и Аспарух от къде дойдоха?...“ Хахахаха през 681 г. НЕ Е СЪЩЕСТВУВЛА ДЪРЖАВА РУСИЯ, ЧЕ ТЕЗИ ТИТЛИ ДА ИДВАТ ОТ РУСИЯ, руснако:) Коментарът ти е още едно доказателство, че този форум е нападнат от руски кибервойници, които водят руска пропаганда, чиято цел е ИЗТРИВАНЕТО НА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 1878Г.! ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕБ ТВЪРДЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ БИЛА СЪЗДАДЕНА КАТО ДЪРЖАВА, А НЕ ВЪЗСТАНОВЕНА КАТО ДЪРЖАВА, ЕДВА ПРЕЗ 1878Г.! СПОРЕД ВАС - ДО 1878 Г. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА! Ей за това ви МРАЗЯ до дъното на душата си, но вие НИКОГА няма да победите ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА И НИКОГА НЯМА ДА ВНУШИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ ПРЕДИ 1878Г. И ЧЕ ПРЕДИ 1878Г. НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПЪРВА И ВТОРА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА!

    Коментиран от #39

  • 34 Абе овчи

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    Еми след това са дошли османлиите ма патко...и още щеше да си със шалварите ако не бяха русите...

    Коментиран от #35, #40, #80

  • 35 гост 2

    4 8 Отговор

    До коментар #34 от "Абе овчи":

    Глупости! Твоята бабушка И СЕГА е със шалвари, руски гражданино, а си седнал да плачеш на чужд гроб:) Ти ми кажи кой и защо ви плаща да пишете в български форум идиотиите, че преди 1878г. не е съществувала никога Аспарухова България, никога не е имало Първа и Втора българска държава и че България започва съществуването си като държава през 1878г., а?

    Коментиран от #38

  • 36 БЪЛХАРИЯ СМЕ ДНЕС

    11 4 Отговор

    До коментар #28 от "гост 2":

    А БЪЛГАРИЯ на 36то място в света по темпове на икономическо развитие бяхме при СОЦА И В СЪЮЗ С РУСИЯ! А днес сме бълхария щото тя вече почти я няма и е най-бедната и заборчняла страна в Европа. Затова КВАЧКИТЕ да си натискат седалките там където са яйцата и да ги топлят. Понятна? Иначе ще замирише на супа.
  • 37 гост 2

    6 9 Отговор

    До коментар #29 от "КВАЧКА":

    Тая пак залепна. Не ще да си пие хапчетата и пак я подгони параноята с руснаците и родолюбието.
  • 38 гост 2

    6 11 Отговор

    До коментар #35 от "гост 2":

    Никога няма да съм рускиня! Няма да отида никога в Русия!

    Коментиран от #42

  • 39 ОТ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО БЪЛХАРИЯ

    9 4 Отговор

    До коментар #33 от "гост 2":

    Г-н А. ТОДОРОВ ПРАВ СТЕ И ЧЕ В 681 НЕ ИМАЛО ДЪРЖАВА ИЛИ ХАНСТВО РУСИЯ НО ТУЙ НАС НЕ НИ КАСАЕ .КАСАЕ НИ НАСТОЯЩЕТО Г-Н ДЕПУТАТ КОЕТО ВИЙ УПОРИТО НЕ КОМЕНТИРАТЕ .БЪДЕТЕ СИГУРЕН И ВАС СИСТЕМАТА РАНО ИЛИ КЪСНО ША ВА ИЗПЛЮЙ .

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 гост 2

    5 9 Отговор

    До коментар #39 от "ОТ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО БЪЛХАРИЯ":

    “...Публикувано във факти.бг: НО ТУЙ НАС НЕ НИ КАСАЕ ....“
    1. Не съм някой си “а. тодоров“, а ЖЕНА, българка и софийски адвокат
    2. Напротив- КАСАЕ НИ, КОГАТО СЕ ОПРОВЕРГАВАТ РУСКИТЕ ЛЪЖИ, ЧЕ АКО НЯМАЛО РУСИЯ, НЯМАЛО ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!
    3. Не съм депутат, а меко казано, НЕ ОБИЧАМ който и да е политик. Аз съм аполитична и не симпатизирам на никоя партия и така и си упражнявам адвокатската професия- НАСТРАНИ от членство в която и да е партия и така се чувствам ОТЛИЧНО и като адвокат, и като българка.

    Коментиран от #56

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 гост 2

    4 9 Отговор

    До коментар #40 от "гост 2":

    Сарказмът не ти помага, защото аз СЪМ и лекар, и адвокат, и съм тренирала 12 години бойни изкуства, и мога да докажа това с дипломите си и със справка от НОИ и НАП, където плащам данъци и осигуровки като самоосигуряващо се лице. Въпросът е- защо да хвърлям бисери на свинете, след като на свинете така или иначе им се плаща, за да рият историята на България точно, както стадо диви свине ровят земята за жълъди...

    Коментиран от #44, #53

  • 44 гост 2

    7 5 Отговор

    До коментар #43 от "гост 2":

    Забрави да кажеш, че си и военна! И имаш няколко репродуктивни органа

    Коментиран от #46

  • 45 гост 2

    3 6 Отговор

    До коментар #42 от "СТЙ тогаз на ТРИТЕ букви":

    На кой три букви да стоя?

    Коментиран от #55

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ulavia

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "гост 2":

    Ааа каза, че си и военна и аз го помня! Не лъжи!

    Коментиран от #57

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Kcaniba

    12 3 Отговор
    Светът вярва повече на Путин, отколкото на Тръмп...
    Има резон.
    Козячета ако ще в сополите си да се удавят, да плюят срещу фактите!!!
    Но когато говорят фактите и боговете мълчат!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 МИСТЪР ЗЕРО

    9 3 Отговор

    До коментар #41 от "гост 2":

    ПО ДОБРЕ СЕ ПРЕКРЪСТЕТЕ Г.Н ДРЪН ДРЪН .ОСВЕН ОТКЪСЛЕЧНИ ЦИТАТИ ФРАЗИ И ФАКТИ НЯМА И ГРАМ ИДЕЯ И ПАТРИОТИЧНА КРЕАТИВНОСТ.
  • 57 Йоцо

    10 2 Отговор

    До коментар #48 от "Ulavia":

    Ами всъщност вероятно има офицерски чин, полагащ се по подразбиране за лекар, работещ в системата на БА. Сега предполагам се води офицер от запаса по тази причина. А доколко това е основание да се изкарва военна е друг въпрос.

    Гост 2 е права за това, което говори за периода преди падането под турско робство!

    Съвсем съзнателно обаче избягва да мисли задълбочено за периода след 1878 г., а периода след 1989 е тема табу за нея. Просто основите на русобоските й тези и възгледи много ще се разклатят, ако вкара елемент на разсъждение. Затова набляга САМО на омразата и плюенето по Русия и всички, които не са русофоби като нея. Понякога вкарва нотка национализъм, който за съжаление няма как да съществува извън стерилната сфера на представите й. Тя е национално отговорна българка, колкото Волен и Каракачанов са патриоти. Fake!

    Като цяло основна задача на свръх-активността й е да отвлича вниманието от настоящето и близкото минало, създавайки усещане за мним национален враг, встрани от реалният такъв.

    Коментиран от #58, #61, #63, #65

  • 58 гост 2

    3 10 Отговор

    До коментар #57 от "Йоцо":

    “...Публикувано във факти.бг: Просто основите на русобоските й тези и възгледи много ще се разклатят, ако вкара елемент на разсъждение. Затова набляга САМО на омразата и плюенето по Русия и всички, които не са русофоби като нея...“ Нима? Знаете ли какво направи русия? Русия извърши ВОЕННА АГРЕСИЯ в Украйна, незаконно анексира и незаконно окупира Крим и предизвика събитията в Донбас, като изпрати там руски военни. Само не ми казвайте, че нищо не разбирам от международно публично право, защото всеки колега- адвокат би се изсмял на тази теза, когато види адвокатската ми карта. Само юристите и студентите от факултет “международни отношения“ изучаваме задълбочено международно публично право. То не се изучава при другите специалности. Така, че- в качеството си на български адвокат, вписан в САК, мога да направя систематичен анализ на международнояравните норми, както и тълкуване на текстовете на международните договори, по които русия е страна и да обоснова юридически моето твърдение- нещо, което не може да го направи нито един руски трол.
  • 59 гост 2

    1 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: международнояравните - Т.Е. международно Правните
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гост 2

    4 8 Отговор

    До коментар #57 от "Йоцо":

    “...Публикувано във факти.бг: който за съжаление няма как да съществува извън стерилната сфера на представите й....“Хайде , де:) Тези руски нарушения на международни договори, по които русия е страна, били “стерилна сфера на моите представи“, а? :D Започвам:
    1. Русия наруши чл.2 ал.4 от Устава на ООН- http://www.un.org/ru/charter-united-nations/index.html
    2. Русия наруши чл.6 ал.1 и ал.4 от Соглашение между Российской Федерацией и Украиной о статусе и условиях пребывания Черноморского флота Российской Федерации на территории Украины http://flot2017.com/file/show/normativeDocuments/579
    3. Русия наруши чл. 1, чл.2 и чл.3 от Меморандум о гарантиях безопасности в связи с присоединением Украины к Договору о нераспространении ядерного оружия
    http://docs.pravo.ru/document/view/18560692/16244145/
  • 62 Sergiy

    3 12 Отговор
    една Българка срещу 3-5 трололове ( с ...десет ника) на путьо и както виждам нито един от трололове не подготвен,както винаги, путьо вече набира всичките наред, слаба работа.

    Коментиран от #94

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 гост 2

    4 9 Отговор
    7. Заповедта на путлер в качеството му на руски главнокомандващ наруши чл. 353 от НК на русия - УК РФ, Статья 353. Планирование, подготовка, развязывание или ведение агрессивной войны 2. Ведение агрессивной войны -
    наказывается лишением свободы на срок от десяти до двадцати лет.
    http://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_10699/76d05ec44f1dfdc1272245049c8da8bb66dd9198/ . Заповедта на путлер за извършване на етноцид в Донбас и Крим също е извършване на тежко престъпление по чл. 357 от ук рф- УК РФ, Статья 357. Геноцид наказываются лишением свободы на срок от двенадцати до двадцати лет с ограничением свободы на срок до двух лет, либо пожизненным лишением свободы, либо смертной казнью.
    http://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_10699/b21e235ab7f2ffdb9921d73f1d1828628780cf10/
    И накрая- путлер извърши НАРУШЕНИЕ НА САМАТА РУСКА КОНСТИТУЦИЯ- и по- специално - на нейния чл.15 т.4 - Статья 15 4. Общепризнанные принципы и нормы международного права и международные договоры Российской Федерации являются составной частью ее правовой системы. Если международным договором Российской Федерации установлены иные правила, чем предусмотренные законом, то применяются правила международного договора.
    http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm

    Коментиран от #73

  • 65 гост 2

    4 9 Отговор

    До коментар #57 от "Йоцо":

    Хайде сега ми посочи ЕДИН ник от руските тролове, който може да опровергае съдържанието на моите коментари с № 61, 63 и 64 , с ЮРИДИЧЕСКИ, а не с тролски аргументи! :) Какво стана- да не си глътна граматиката, м? ;) Хайде сега да ми напишеш- съгласно кой международен НЕНАРУШЕН от русия договор, русия НИКОГА, АМА НИКОГА няма да нападне България, м? ДОГОВОРИТЕ С РУСИЯ НЕ СТРУВАТ И ХАРТИЯТА, НА КОЯТО СА НАПИСАНИ, ЗАЩОТО В 21 ВЕК РУСИЯ САМА ГИ НАРУШАВА, г-не, и е време да проумеете това!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гост 2

    5 8 Отговор
    Издържайки се от външни източници на финансиране, соросоидите при все това смятат, че са представители на гражданското общество без да са легитимирани от населението в собствената си страна. Вярват че са коректив на управлението без да са специалисти в никоя конкретна област на обществения живот.

    Коментиран от #69

  • 68 гост 2

    3 10 Отговор
    Човек работещ за организация, финансирана от фондациите на Джордж Сорос. Използва се с негативен оттенък. Дори и да не е на щат в такава организация, всеки може да бъде наречен "соросоид" при особено бурни прояви на гражданска активност с определена насоченост. Близко по значение на "протестър".
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 гост 2

    3 9 Отговор
    И за капак- ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА за намесата на русия в гражданската война в сирия- “...Според руски медии компания е подписала споразумение със сирийското правителство със знанието на руското Министерство на енергетиката. "Евро полис" ще получава 25% от приходите от продажбата на петрол и газ от находищата. Освен находища руската компания има задължението да извоюва от антиправителствените сили в Сирия, а след това и охранява и съоръжения от петролната инфраструктура, включително и рафинерии....“27.06.2017 http://www.investor.bg/evropa/334/a/peskov-kremyl-ne-sledi-rabotata-na-ruskite-kompanii-v-chujbina-241995/ ТОВА е цената на руската уж “безвъзмездна“;) военна “помощ“ на русия за сирия- ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА РУСИЯ ВОЮВА В СИРИЯ, а не защото сирийците са “ братски арабски сирийски народ. за руската федерация:D:D:D
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Йоцо

    7 4 Отговор

    До коментар #63 от "гост 2":

    Госте, малък тест:
    Като претендираш за "българка" и "правоспособна юристка", какво ти е мнението за договора с Дънди Прешъс? За защитата на националните интереси в този договор и за спазването му?

    Коментиран от #77

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ххх

    7 4 Отговор

    До коментар #69 от "гост 2":

    Биполярно разстройство ?
    Хайде спри да занимаваш читателите на този сайт с "великата" си персона! На никой вече не си интересен/а каквото и да си там и нещата, които бълваш на килограм/коментар едва ли вълнуват някого!
    Тежък случай си и ти го казвам добронамерено. Това за кото ти плащат да пишеш тук вместо да изписва вежди, вади очи !
  • 77 гост 2

    2 7 Отговор

    До коментар #74 от "Йоцо":

    “....Публикувано във факти.бг: какво ти е мнението за договора с Дънди Прешъс?...“ Дай ми фактите- т.е. дай ми ОРИГИНАЛНОТО съдържание на договора, за да ти дам и правото/ т.е. адвокатска консултация, представляваща отговор на твоя въпрос/.

    Коментиран от #82, #88

  • 78 Хаха

    8 3 Отговор

    До коментар #75 от "гост 2":

    Гост2 признай си, че си пияна :)

    Коментиран от #81

  • 79 Барчо

    8 3 Отговор

    До коментар #21 от "Русофил съм и съм горд":

    Не хвърляй бисери на свинете! Те единствено могат само да ги о.ерат. Не се харчи. Аз и публикувах статистика, но това са, които не се интересуват от факти. Те дрънкат само едно и също и мислят, че като напишат няколко пъти афиши от рода на ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И АЗ СЪМ БЪЛГАРИН, то те единствено мислят за нея.
    И съвсем естествено е Путин да е напред. Русия по времето на Елцин беше елиминирана като сила с която никой не се съобразяваше. Сега вече не е точно така, а и тя продължава да набира сили. След още няколко години пак ще говорим.

    Коментиран от #92

  • 80 Барчо

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Абе овчи":

    Може пък и да е със шалвари!!!
  • 81 гост 2

    3 9 Отговор

    До коментар #78 от "Хаха":

    Не съм руски алкаш, че да съм пияна- за разлика от събратята ти -руснаци в затворените варненски жилищни комплекси. Май не ти понася истината, а троле? ;) Можеш да напишеш всякакви глупости за мен, можеш да ме провокираш, но НЕ МОЖЕШ да обориш моите юридически аргументи с други, равностойни по тежест юридически аргументи, а това доказва невежеството ти, слабостта ти и безсилието ти:) Когато срещнеш човек, който доказва законосъобразно своите твърдения, ти НЯМАШ нищо, което да му противопоставиш и за това започваш с личните обиди, нали?:) Много си прозрачен за мен:) Предлагам ти сега да започнем да се занимаваме С ТВОЯТА особа и с ТВОЯТА защита на собствената ти теза:)

    Коментиран от #83, #101

  • 82 Бай хой

    5 3 Отговор

    До коментар #77 от "гост 2":

    Поискай му нещо по нормално за по това време че и двамата да останете доволни. То е ясно че дето гори огън се вие и пушек.

    Коментиран от #84, #89

  • 83 Хаха

    7 2 Отговор

    До коментар #81 от "гост 2":

    Алкохолика никога на признава!
  • 84 гост 2

    4 8 Отговор

    До коментар #82 от "Бай хой":

    Готово- искам му 50 лева за извършената от мен адвокатска услуга “ предоставяне на писмена правна консултация“ на правно основание чл. 36 ал.1 т.1 във връзка с чл.24 ал.1 от Закон за адвокатурата-
    http://www.lex.bg/laws/ldoc/2135486731
    Чл. 36. (1) (Доп. - ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Адвокатът или адвокатът от Европейския съюз има право на възнаграждение за своя труд.
    Чл. 24. (1) Упражняването на адвокатската професия включва:
    1. устни и писмени консултации и становища по въпроси на правото;

    Коментиран от #85, #97, #100

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Трол

    4 3 Отговор
    Вие сте си виновни, че обръщате внимание на едно изтрещяло!

    Коментиран от #87

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Йоцо

    6 2 Отговор

    До коментар #77 от "гост 2":

    Ти си с претенциите, цитатите, изнамирането на договори от всякакви източници и т.н. Намери си го! Или не те интересува, щото не е свързано с Русия? Или защото смяташ, че българските интереси не са погазени? Или просто защото е удобно този договор да бъде засекретен?

    Няма да го видиш тоя договор, също както няма да видиш и стенограмата от срещата при Плевнелиев за фалита на КТБ. Защо? Отговори си! Жокер: не е свързано с Русия, а е против България! Но теб това те не касае, нали "българко"?!

    Аз нямам нужда да ми се цитират договори, членове, алинеи, параграфи, когато виждам реалността. Не съм толкова заблуден, за да вярвам, че договорите са чиста монета, а не плод на корупционни практики и лобизъм, в полза на една от страните. Така, че за мен повечето договори са нищо повече от официален документ, даващ фалшив, публично приемлив вид на неизгодни сделки.
  • 89 Йоцо

    3 3 Отговор

    До коментар #82 от "Бай хой":

    Ееее, стига де! К'ъв огън, к'ъв дим? ... аз пък не ща! ... а и не си харча парите за глупости! хахахах
    Хайде лека! Лягам си!

    Коментиран от #93

  • 90 Валери

    6 2 Отговор
    Защо като сме толкова умни европейци, все сме най зле ? Иначе всичко знаем и можем по-добре !

    Коментиран от #91

  • 91 Барчо

    11 3 Отговор

    До коментар #90 от "Валери":

    Кой пък казва, че сме умни европейците? Ако бяхме умни нямаше да целуваме задника на НАТО, а щеше да има европейски военен пакт, включително и балканските страни. Така щяхме ние да си решаваме собствените проблеми, ако има такива. Щеше да се защитава европейските интереси, а не да лапат американците. Щото те лапат и дебелеят за наша сметка. И тогава турците нямаше да ни плашат, че ще пуснат да ни залеят 3 милиона бежанци. Оти тогава на границата щеше да има боеспособна армия да и попречи да прескочат границите на ЕС и да си разиграват коня. При една дееспособна армия границите щяха да бъдат затворени само за няколко часа с жива сила и техника така, че пиле да не прехвръкне.
  • 92 Жив и здрав да си БАРЧО

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "Барчо":

    Затова смело за дружба с РУСИЯ. СЛАВА РОССИИ!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Йоцо

    7 0 Отговор

    До коментар #93 от "И да не станеш":

    "Дано" какво? и Какво общо има Бог с темата или няма какво да кажеш?

    Гост 2 е "решила проблема" с Бог - просто се пише атейстка, така че не се опитвай да я защитавай използвайки Бог.

    Освен това клетвите, макар и иронични са лоша енергия, която се връща или при този който я създава или при наследниците му. А и е казано: "НЕ СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО името господне".

    Хайде остани си със здраве!

    п.с.
    А аз все пак очаквам да чуя от гост 2 мнението й за договора на Дънди. Дори малко ще й помогна:
    http://www.mediapool.bg/dandi-dobila-zlato-i-med-v-chelopech-za-15-mlrd-vnesla-v-haznata-0023-mlrd-news252192.html
    Ще цитирам пост под темата:
    Дънди "взема по милиард на година, а отчислява на държавата по 10 млн. (1,5 % срещу 38% в Румъния, 30 % в Сиера Леоне и 70% в Куба").
    Ако имаше държава договорът нямаше да съществува в тоя му вид. Ако имаше държава постфактум отговорните за подписването на договорът щяха да бъдат съдени и осъдени, а договорът обявен за нищожен. Вместо това имаме гост 2, който се скъсва да цитира закони и договори далеч от реалните български интереси, но парадирайки с това, че е "български юрист" с иначе големи познания по цялата материя.
    ...продължи ми мисълта! Аз не виждам смисъл да пиша повече в тази тема.
  • 96 Йоцо

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "И да не станеш":

    Аааа, сега виждам, че пишеш всъщност към Барчо, ама що така два поста с различни, свързани никове към различни хора. Май това, в което обвиняваш другите си точно ти - хидра. Добре, че интелекта ти не е заразителен. Бих се притеснил. ;)
  • 97 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "гост 2":

    Е стига с тия гнусни пари. Много си меркантилно. Не си дояждаш ли?

    Поискай нещо духовно примерно.
  • 98 Читател

    1 1 Отговор
    В момента и Кремъл, и Белият дом се управляват от кретени!!!
  • 99 Ярослав Станчев

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "гост 2":

    Хан Тервел е наречен Спасителя на Европа,а не освободителя на Европа.Ма ти няма от къде да знаеш,защото в инструкцията от Козяк не го пише.
  • 100 Страти

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "гост 2":

    Ти не беше ли неква компетенциа по аграрните въпроси у друга статия
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.