Last news in Fakti

12 Юли, 2017 09:12 1 007 2

Тръмп не знаел за срещата на сина му с руска адвокатка

  • доналд тръмп-младши-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • адвокатка-
  • среща-
  • русия-
  • компромати

Руската адвокатка категорична, че нямала компромати срещу Клинтън

Тръмп не знаел за срещата на сина му с руска адвокатка - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп-младши не казал на баща си за срещата с руска адвокатка. Синът на американския президент разкри това в интервю за Fox News.

Срещата не беше нищо важно, но трябваше да постъпя по различен начин, заяви Тръмп-младши, който се е видял с адвокатката в „Тръмп Тауър“ по време на президентската кампания.

Появи се информация, че срещата е била организирана от посредник. Синът на бъдещия президент е бил информиран, че може да получили компромати срещу кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.

След като се разчу за срещата, Доналд Тръмп-младши и руската адвокатка Наталия Веселнитская обявиха, че дневният ред на срещата е бил съвсем различен. Клинтън не е била обсъждана. Юристката подчерта, че няма компромати срещу нея.

По време на президентската кампания в Щатите републиканският кандидат бе обвинен за връзки с Русия. Американските служби смятат, че Русия се е намесила, нанасяйки сериозно щети в лагера на демократите.

Доналд Тръмп и Кремъл категорично отричат да са играли в един отбор. Тръмп заяви, че с тези обвинения демократите искат да оправдаят загубата си на президентските избори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 1 Отговор
    Цялото семейство с изцепка след изцепка! До кога ли ще ги търпят американците?
  • 2 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    да сега ще играят цирка сина знаел тате не.демек дело срещу сина поне за сега.после ще се разбере че и тате знаел ама излъгал ....