Last news in Fakti

21 Юли, 2017 13:50 4 855 28

Русия прави напук на Америка

  • русия-
  • майк помпео-
  • сащ

Майк Помпео не смята, че Сирия може да е стабилна с Башар Асад като президент

Русия прави напук на Америка - 1
Снимка: БТА/AP

Директорът на ЦРУ Майк Помпео заяви, че Русия няма намерение да се изтегля от Сирия и че според него ще продължи да прави „напук на Америка“, съобщи Гардиън“.

Той заяви, че смята, че Русия се е намесила в президентските избори в САЩ. Според него отношенията със страната са „Сложни“.

„Смятам, че те биха използвали всяка възможност, за да ни направят живота труден. Те смятат, че това е полезно за тях.

Трудно е да си представим стабилна Сирия с Башар Асад на чело. Той е просто кукла на иранците.

Работим по варианти да отблъснем Иран от Близкия Изток, където страната действа като главатар. В момента подготвяме нашата стратегия и ще видите фундаментални промени в нашата политика. Работим върху това“, заяви Помопео.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоу©т

    33 23 Отговор
    Ко каза, ко??
  • 2 туфчо сандъкчиев

    16 12 Отговор
    Как Русия да се истегли от Русия - може би от Сирия или Украйна
  • 3 юрист

    24 47 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: „Смятам, че те биха използвали всяка възможност, за да ни направят живота труден. Те смятат, че това е полезно за тях...“ Да- защото путлер счита, че сащ е враг на русия, че русия трябва да унищожи държавата сащ, но не само нея, а всички държави от НАТО и че всеки, който не е съгласен с тази теза, е враг на русия. Путлер е толкова прозрачен, че няма накъде...Достатъчно е да се види военната доктрина на русия и всичко става ясно, а именно: 1. Русия е МИЛИТАРИСТИЧНА АГРЕСИВНА ДЪРЖАВА, която иска буквално да завладее всяка държава от Европа и Северна Америка 2. Русия е предприела максимален курс на въоръжаване с цел подготовка за трета светова руска нападателна война.3. Милитаристичният курс на русия е “подплатен“ с масирана промивка на съзнаниетп на руските граждани и насъскването им срещу ВСИЧКИ държави от НАТО, с цел да не се противопоставят за в бъдеще на евентуалното решение на путлер за обявяване на руска нападателна война срещу НАТО...

    Коментиран от #7, #9, #10, #11, #20, #27

  • 4 бббббб

    20 17 Отговор
    Хахахахаха ,ама и журналистите станаха много начетени.Публикувано във факти.бг: "Русия няма намерение да се изтегля от Русия ".
  • 5 KCH

    27 19 Отговор
    И американците неискат да се изтеглят от Америка.
  • 6 ЪРП

    12 17 Отговор
    РЕСПЕКТ!!!..... ПРЕД БЕЗСТРАШИЕТО И БОЙНИТЕ УМЕНИЯ НА ХАМЕРИКАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ!!!??!!!!
    ПРИЯТЕЛИ, МОЛЯ НАСЛАДЕТЕ СЕ :
    https://www.youtube.com/watch?v=z7odR9W3dDs
  • 7 Различен

    32 20 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Не ти ли писна да пишеш само простотии, без капка мисъл??

    Коментиран от #8, #23

  • 8 юрист

    22 40 Отговор

    До коментар #7 от "Различен":

    Не ти ли писна под ник “различен“ да скриваш, че си бивш бкп член, който съжалява и злобее заради факта, че му е отнета властта и контрола над другите хора и техните съдби? Кога ще си признаеш този факт?

    Коментиран от #14

  • 9 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    33 19 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    И в допънение на глупостите ти тук ще напиша---Русия има над 800 военни бази по света-защото иска да завладее Европа и С.Америка....нали така......
  • 10 Абе за толкова глупави ли ни мислиш

    51 20 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Абе ти си много лицемерно човече-През последните 70 години,САЩ са воювали в над 60 държави по-цял свят...а със някои и по 2-3 пъти..И забележи--САЩ нападат,а никой тях не ги е нападал...Та кой е Милиталиристична Агресивна Държава????
  • 11 даааааа

    14 19 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Това го обясни на тези тук-----https://youtu.be/xlCd6NGhUOo
  • 12 Пазарен Либерализатор

    22 15 Отговор
    https://m.youtube.com/watch?v=wrydUaZN8uU

    У нас все в порядки! За Путину-за родину!
  • 13 Пазарен Либерализатор

    19 21 Отговор
    Поздрав за всички шляпи и Путинисти!
    https://m.youtube.com/watch?v=VSXsZHNam3Q
  • 14 Различен

    27 20 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Не е лесно да си проЗ! Това съм ти го казвал вече няколко пъти. Знам, че те мъчи, ама се примери с факта.
    Не съм бил член на БКП. Роден съм и съм израснал в турско село, защото баща ми е изключен студент, въдворен и интерниран там!
    Сега съм дребен бизнесмен. Давам работа и прехрана на 20-тина души и съм платил на тази държава, за 28 години бизнес, няколко милиона, във вид на данъци.
    Винаги съм осъждал избиването на цвета на нацията от комунистите, грандоманщината им, шуробаджинащината им, както и всичко причинено на държавата през последните 72 години, като включвам в това и времето след 10-ти.
    Единствено към Русия имам по-специално отношение!
    Други признания искаш ли????
  • 15 no name no face no number

    11 16 Отговор
    Дано най накрая някой и вас да ви изработи.
  • 16 до юрист

    28 19 Отговор
    Военна доктрина....руска нападателна война срещу НАТО.....пич,сигурно си много симпатичен,но те моля,ОТ СЪРЦЕ ТЕ МОЛЯ остани си тук и на воля си пиши каквото щеш,но ако професията ти е тази с която си се окичил,НЕ Я ПРАКТИКУВАЙ моля те!!!! Не бива да забатачваш и без това изстрадалия български народ.
  • 17 Вярващ Путинист

    12 18 Отговор
    Горд съм че съм русофил.Живота си давам за Путин
    Путин е велик. Путин е милосърден и всеотдаен към обикновените хора
    Няма друг бог освен Путин и Медведев е неговия пророк
  • 18 Диди

    17 23 Отговор
    До пост 17. Абе извънземно тъмнозелено изперкало същество.Под всяка статия пишеш,че даваш живота си за диктаторът Путин.Престани под всяка статия да пишеш едно и също.Е,щом си даваш животът за този убиец,ДАЙ СИ ГО.За теб България явно не е важна.

    Коментиран от #21

  • 19 Истина

    9 12 Отговор
    А вие им го правите лесен!Каквото повикало това отговорило!
  • 20 Бат Саше

    21 18 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    Гост 2, ти с първия си ник натрупа безброй минуси и хорска неприязън, сега да не мислиш, че с новия ще е различно. По едно време даже пишеше от единия си ник и сама си раздаваше комплименти от другия. Смях и шизофрения съчетани в едно....

    Коментиран от #24

  • 21 Трол

    9 20 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    Явно си изключително интелектуално ограничена щом не схващаш, сарказма на НПО лозунгаря! Не се хокайте взаимно! На един и същ браг на рЯката сте с него.
  • 22 Путин

    16 8 Отговор
    Ами даа дадете пример. Защо не се изтеглят американците първо и не почнат да закриват всиките си над 200 бази по целият свят, включителни и тези в България!!!
    Аз също смятам, че е необходимо американците да си стоят в САЩ и нямат никаква работа по света. Където стъпят само глад, бедност, корупция. Само американската олигархия процъфтява в тези демократизирани държавици
  • 23 Sergiy

    2 9 Отговор

    До коментар #7 от "Различен":

    ти изобщо разбираш ли значения на думата "мисъл"? ;)) съмнявам се ;)) "методички на путьо"-да, ама "мисъл" -не
  • 24 Sergiy

    3 11 Отговор

    До коментар #20 от "Бат Саше":

    ами с вас тролове на путьо 24/7 всеки нормален човек ще "трупа" "минуси", нали това ви е "работа" -смешници ;)))), виц на деня изкара ;))))

    Коментиран от #26

  • 25 Ghost1

    3 11 Отговор
    Съгласен съм с Пимпеьо, само лека корекция е необходимо да се внесе. Русия не прави напук на Америка а напук на целия останал свят с без изключение освен диктаторските режими към които и тя се отнася
  • 26 Бат Саше

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Sergiy":

    Ами гледам,че твоите минуси са повече от моите. Но като гледам сивото вещество ти е далеч по-малко, защото с тия руски тролове и Путин, дето ги бълнувате тук кухите лейки, показвате , че това е всичко, което може да занимае малките ви мозъчета. Незначителни душици - малки, бедни и нещастни. А на мен и Путин и САЩ и вие сте ми на.....!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ели

    1 0 Отговор
    Къква наглост,и простащина" Че,Русия нямала намерение да се изтели от Сирия" Русия два пъти "освободи " Франция от Напалион и само след няколко месеца не остана нито един руски войник. Освобождението на балканите и след няколко години нито един руски войник не останал. Втората Световна Война след 45 години без нито един истрел и последния Съветски войник напусна Европа. В 1979 влязоха в Афганистан и 1989 с генерал Лебедев поседния Съветски войник напусна Афганистан. За 72 години Америка "окупира "130 страни и около 600 военни бази изгради. От 72 години пълния смисъл на думата "окупираната" Германия Япония цяла Европа без разрешенето на Америка нищо военна нямат право да произвеждат.( В сичко това са исторически факти и много ви моля бесмислено да не оспорвате нещата все едно да върнето времето назад)