Last news in Fakti

22 Юли, 2017 13:03 1 483 1

Новите лица на Белия дом (СНИМКИ)

  • антъни скарамучи-
  • белия дом-
  • шон спайсър-
  • сара сандърс-
  • говорител-
  • доналд тръмп

Финансистът Антъни Скарамучи става директор на комуникациите на администрацията на Доналд Тръмп

Новите лица на Белия дом (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп потвърди в декларация късно снощи, че прессекретарят на Белия дом Шон Спайсър подава оставка от август. Другата новина е, че бизнесменът Антъни Скарамучи е назначен за директор на комуникациите на Белия дом, предаде Reuters.

"Изказвам благодарност за работата на Шон от името на моето правителство и на американския народ. Пожелавам му по-нататъшни успехи в бъдеще, когато той ще има нови възможности за изява. Вижте само високия му телевизионен рейтинг", гласи декларацията на президента, прочетена от новия говорител на Белия дом Сара Сандърс.Новите лица на Белия дом (СНИМКИ)

Новите лица на Белия дом (СНИМКИ)

Според AP в декларацията Тръмп изразява съжаление, че работата на Белия дом не получава достатъчно признание шест месеца след неговото встъпване в длъжност и съставянето на правителството.

В Белия дом няма вътрешни разправии, побърза да увери новият директор на комуникациите Антъни Скарамучи, след като обяви назначаването на Сандърс за говорител на президента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Дони

    0 1 Отговор
    Мамини