7 Август, 2017 13:51 1 782 3

Голям брой имигранти нахлуха в Испания

  • испания-
  • имигранти-
  • сеута

Те са влезли в испанския анклав Сеута

Голям брой имигранти нахлуха в Испания - 1
Снимка: БТА/AP

Голям брой имигранти са пресекли границите на испанския анклав Сеута, съобщи ABC.

Подобно голямо движение на имигранти през пешеходните гранични пунктове е необичайно. Причината е, че обичайно те са силно контролирани. Обикновено имигрантите прескачат оградите между Сеута и Мелила.

Смята се, че четирима имигранти е трябвало да получат медицинска помощ заради наранявания. При сблъсъци с полицията е имало един ранен полицай.

Границата е била премината от 186 души. Много имигранти се опитват да навлязат в Испания и да продължат пътя си към останалата част на Европа.

От Червения кръст обявиха, че са помогнали на повечето навлезли в анклава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    5 0 Отговор
    Тия преселения ще доведат до ново преразпределяне на границите за в бъдеще нищо повече. Няма как да сложиш маймуна от племенно-общинния строй и бял човек в един квартал и да е ок, та те на запад богатите им се делят от себеподобни, какво остава за маймуни дето са в първобитния строй? Ако тия преселения не се спрат рано или късно ще се появят анклави, зони, територии населявани вътре само от хора близки по акъл и култура т.е. ще почнем всичко от начало(градове държави). Ама така е явно трябва да видим какво е лошото за да оценим доброто, че явно не всичко което хвърчи се яде, както мислят розовите модерни фашисти.
  • 2 Русофил

    3 0 Отговор
    Пратка от Сорос за Испания. Давайте им билети и към Меркелланд.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: