Last news in Fakti

7 Октомври, 2017 16:20 1 987 15

Орбан: ЕС изпълнява плана на Сорос

  • виктор орбан-
  • джордж сорос-
  • ес

Той отново изрази недоволство от имиграцията в ЕС

В Брюксел изпълняват плана на Джордж Сорос за имиграцията в Европа. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от "Times".

"Хора и организации в ЕС са под влиянието на Сорос. Той иска Европа да приема по един милион имигранти годишно.

Те искат да задължат европейските държави да разпределят имигрантите помежду си и наказват тези, които отказват да приемат това.

Това си е целенасочен план на Сорос. Унгария обаче не е глупава държава. Ние няма да се поддадем на натиск", заяви Орбан.

Той посочи, че е най-добре страните, които са част от Шенген, да имат право да възстановяват граничния си контрол в рамките на три години.

През последната година Орбан не спира да критикува милиардера Сорос. Той го обвинява за насърчаване на имиграцията в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 станчо

    54 18 Отговор
    евала Орбан. имаш топки смел си . евала
  • 2 Рlovdiv

    55 18 Отговор
    Орбан - Президент на ЕС!!! А централата на организацията да бъде преместена в Будапеща!!!
  • 3 Kcaniba

    45 18 Отговор
    Орбан - един достоен ЕВРОПЕЕЦ!
  • 4 стоян георгев

    19 51 Отговор
    орбан е елемент от петата колона на путлер, а вие сте жалки русофилчета

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кики

    29 12 Отговор
    Орбан, човече, ти си истински пророк. Твоите слова са по-истински от Светият Граал. ЕС е така структуриран, че да замени създаваната с армия Трети Райх, но вече с "доброволно присъединяване", на народи и държави, от лакоми за власт и парици политици.... Всъщност ЕС е нормално да се разпадне поради диктата на висшестоящите лидери горе над държавите и техните вредни директиви и колкото по-скоро стане, по-добре за нормалните хора... За съжаление, докато го има, ще лапат отделни връзкарчета на постовете пак от гърба на народите. Визирам и отрицателните лихви по банкови евродепозитари и милионните кредити на отделни п ерсони, с отрицателна кредит лихва, които евронародите ще плащат лихвите.... То да е едно... Нашите десни гаьове и леви груьове не отстъпват на повечето Соросоидни слуги ако визираме интереса им от лапкането на евросредства за да тлъстеят техни сметки и на обръчите им.... Но рано или късно Ванга ще познае - такава ненормална съвкупност от лицемерие ще се разпадне - уж сме съюз, а шепа елит ни натриса кефа си и налага глоби, задето не им робуваме - нарича се ТОТАЛИТАРИЗЪМ, а не ДЕМОКРАЦИЯ, нито РАВНОПРАВИЕ.

    Коментиран от #9, #11

  • 9 европеец

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "Кики":

    +1
    Браво!
  • 10 Факт

    19 3 Отговор
    соросоидни кърлежи и нпо лизачи на предната линия в това начинание ,да запълнят пространство с алахакбаровци и др. идил-миндиловци.Първа задача е изпълнена - намалиха броя на местните с либерална политика и мулти-идиотски ценности. Скоро прочетох едно заглавие в интернет за БГ --- Намаляващо население в Бг.,обаче те българи упорито не искат имигранти...Е ви като ги искате вземайте барабар с нашите цигано-роми...дори ще осигурим транспорт.
  • 11 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кики":

    + и от мен!
    Друго ме притеснява, че идеите на Сорос, методите му на реализацията им и финансирането на всичко това няма да си замине с него. На дъртия я му остават 5 години я не, ама не ми се вярва глупостите които твори да приключат с края му. Прекалено много алчни хора има по веригата и прекалено много пари за "усвояване".
  • 12 Фалшиви новини

    16 2 Отговор
    А не ли така, що ли тези правоверни не бягат от своята кочина при богати арабски шейхове, а се натискат при нас..Ни кой не ги ще тези отрепки,като виждат какво правят в Европа,как колят и газят местните с камиони. Всички идил-миндиловци обратно в свинарника...
  • 13 Реалист

    14 2 Отговор
    Прав е , както винаги !
  • 14 стоян георгиев

    0 15 Отговор
    винаги на тоя тип политици им трябва враг.сорос е опредния такъв.унгарския евреин на 90 години се оказа основния виновен за идването на имигранти в европа и му се обяви воина.орбан обаче явно е пропуснал да забележи че имигранти идват в европаи то в огромни количества от поне 100 години,а в ес особено интензивно поне от 50!
  • 15 Бесен Язовец

    10 0 Отговор
    Д .Сорос е гнило човече и в че...та той е само машата на първа линия зад него седят др.едри капиталисти и по периферията сорос раята като нашите дежурни плювачи. На евреите не им трябват мислещи хора а простотия и затова заливат Европа с ниско интилигентни примати за да ни подкопаят от вътре и плана им за господство да се осъществи искат да претопят бялата раса.
Новини по държави: