Last news in Fakti

10 Октомври, 2017 01:34 1 176 3

Мадуро: Тръмп ме прави известен по света

  • николас мадуро-
  • доналд тръмп-
  • венецуела

Според него е чест, че президентът на САЩ постоянно споменава Венецуела

Мадуро: Тръмп ме прави известен по света - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на Венецуела Николас Мадуро благодари на американския държавен глава Доналд Тръмп, за това, че постоянно споменава името му, съобщи РИА Новости.

Според Мадуро, по този начин Тръмп повишава неговата популярност.

„Тръмп ме направи известен в целия свят. Наистина е чест, че лидерът на една империя говори всеки ден за мен. Това значи, че се справям добре“, заяви Мадуро.

През август Тръмп наложи нови санкции на Венецуела във връзка с протестите в страната. Мадуро е обвиняван, че иззема властта на парламента. Страната се намира в икономическа криза, което предизвиква недоволството на гражданите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    1 11 Отговор
    рано е да се радваш мадурчо!!!то и садам пак така стана известен,кадафито също!!!!като гледам няма и къде да бягаш щото и в куба им идва времето да бягат,а все още не заселват на луната.
  • 2 Голям прос

    4 0 Отговор
    Може същото да го пробва и със КНДР, Тръмпи.
  • 3 mire

    1 3 Отговор
    Интерестно име може доста рими да се направят с него. Ние с теб МаДуРО