9 Ноември, 2017 10:09 1 730 4

В Колумбия заловиха рекордно количество кокаин

  • колумбия-
  • кокаин-
  • полиция

Заловени са били 12 тона

В Колумбия заловиха рекордно количество кокаин, съобщи „Гардиън“.

Наркотиците са били заловени в четири паралелни акции на колумбийската полиция. Прибрани са били 12 тона кокаин. Това е исторически рекорд за страната.

„Благодарение на нашата полиция и разузнаването на приятелски държави, ние успяхме да заловим най-голямото количество кокаин в историята. Увеличава се и заловеният наркотик на годишна база. През миналата година заловихме 317 тона. Само до тук през тази сме задържали 362 тона“, заяви президентът на Колумбия Хуан Мануел Сантос.

В акцията са участвали 400 агента. Те са служители в службата за борба с наркотрафика. Акциите са извършени във ферми в северозападната част на Колумбия. Цената за наркотика се изчислява на $ 60 за грам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    4 3 Отговор
    Айде ЦРУ остана без 12 тона кока,сега дрогите в САЩ ше се изприщят и ония ще им предложат да постъпят в армията

    Коментиран от #3

  • 2 касапина

    2 1 Отговор
    Някой не си е платил
  • 3 голям си голям!!!!

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Без коментар :: Голям!!!!!
  • 4 БОБИ КОЧА

    3 0 Отговор
    В Колумбия е 10 /15$за грам