Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 08:59 1 296 17

Тръмп няма да се срещне с Путин във Виетнам

  • доналд тръмп-
  • владимир путин-
  • сащ-
  • виетнам-
  • среща-
  • русия-
  • график

Двамата лидери са в азиатската страна, но няма да проведат официална среща

Тръмп няма да се срещне с Путин във Виетнам - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп няма да проведе среща с руския си колега Владимир Путин във Виетнам, съобщи „Блумбърг“. В страната се провежда форумът на Азиатско-тихоокеанското икономическо сътрудничество.

Причина за даването на заден ход от страна на Тръмп е неразбирателство в графика, както и съмнения от страна на Вашингтон, че срещата ще доведе до напредък по ключови въпроси, обявиха от Белия дом.

От американската администрация посочиха, че най-вероятно двамата лидери ще се поздравят и ще разменят няколко думи, но всичко ще е в неформална обстановка. Всяка среща на Тръмп с Путин ще бъде придружена от политически усложнения, защото близки до US държавния глава хора са разследвани за връзки с Кремъл.

По-рано говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че са в ход разговори за среща между Путин и Тръмп. В крайна сметка обаче такава няма да има. Очакваше се двамата президенти да обсъдят ситуацията на Корейския полуостров, както и конфликта в Сирия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    12 14 Отговор
    Нима!?
    Съмнявам се!!!
    С.Корея може да коства на Дони президенството!!!
    Путин е в изгодната позиция, но и никак нн и Тръмп.
  • 2 юрист

    12 13 Отговор
    Хахаха- путлер пак е в ролята на излъганото канарче- НЕГОВИТЕ служби съобщиха, че уж среща между двамата щяло да има днес- 10.11.2017г., а пък това пак се оказа руска фейк нюз:)

    Коментиран от #5

  • 3 ha ha ha

    11 12 Отговор
    След няколко дни пак ще има врясъци, че са се срещали тайно :D ... горкия Тръмп, умря да стане президент на САЩ и сега осъзна, че е безгласна буква :D
  • 4 СОРОС

    12 15 Отговор
    Много му се ще на Путин, като равен с равен да седне американския президент. Няма как да стане. Със слабата си икономика ( 1.5 трл. долара БВП) ниското технологично и техническо ниво на Русия, няма как да седнат като равни с равни. То утре всеки дето има ядрено оръжие ще иска да е равен със САЩ. Да се обърна към сайта факти.бг в град Ижевск в Русия се събори едни блок има загинали защо тази новина липсва?

    Коментиран от #6

  • 5 ДИИИЙ

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "юрист":

    ПРОЧЕТЕ ЛИ СТАТИЯТА ДО КРАЙ? Публикувано във факти.бг: По-рано говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че са в ход разговори за среща между Путин и Тръмп. Публикувано във факти.бг: От американската администрация посочиха, че най-вероятно двамата лидери ще се поздравят и ще разменят няколко думи, но всичко ще е в неформална обстановка. Всяка среща на Тръмп с Путин ще бъде придружена от политически усложнения, защото близки до US държавния глава хора са разследвани за връзки с Кремъл. ЕДИНСТВЕННОТО КАНАРЧЕ, МАЙ СИ ТИ

    Коментиран от #7

  • 6 ha ha ha

    13 9 Отговор

    До коментар #4 от "СОРОС":

    В огромна грешка си човече, Путин е най-отгоре и няма равен на него, не напразно пазят Тръмп от него, защото умее да убеждава и след срещите с Пътин, Тръмп се отклонява от коловоза в който са го вкарали.

    Путин е единствения президент със власт в света, всички останали са пионки ;)
  • 7 Antimediator

    10 10 Отговор

    До коментар #5 от "ДИИИЙ":

    Защо смятате Русия за пълноправен партньор ?
    Т.Ж. беше казал , че ще решава този , който има пари.
    Русия няма.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 ha ha ha

    11 9 Отговор

    До коментар #7 от "Antimediator":

    Напротив, голяма грешка и тук :D

    Русия няма дългове, има злато, има диаманти, има и полезни изкопаеми, които другите нямат... много скоро ще стане ясно, че ресурсите на останалите страни са изчерпани, тогава парите ще влизат единствено и само в Русия ;)
  • 9 ДИИИИЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Antimediator":

    Публикувано във факти.бг: Всяка среща на Тръмп с Путин ще бъде придружена от политически усложнения, защото близки до US държавния глава хора са разследвани за връзки с Кремъл. ЯВНО СА СЕ ОХАРЧИЛИ.
  • 10 Живко

    15 5 Отговор
    Светът продължава да е двуполюсен -но единия полюс вече не е Русия ,а Китай.

    Коментиран от #11

  • 11 запомни

    9 10 Отговор

    До коментар #10 от "Живко":

    Китай, а Русия мощно се намества на мястото на САЩ - САЩ мили деца, върви право към дъното и никой не е в състояние да го спре, а Русия подобно на феникс се възражда от пепелта, сега не си съгласен с мен, но скоро и сам ще се убедиш.

    Коментиран от #13

  • 12 Барчо

    7 8 Отговор
    Писал съм и пак ще напиша. Външния дълг на АМЕРИКА КЪМ СВЕТА се побира в шест бейзболни игрища с пачки от по 100 доларови банкноти с височина 20 м. Така че не говорете глупости за това кой има собствени пари и трябва да командва. Свърши се с командването и. А за СК трябва да му е ясно, че е свирено и действително няма за какво да се срещат. СК ще си се въоръжава и когато достигне нужното ниво, ще се включи в международната политика с решения, които ще отстоява.
  • 13 Живко

    9 7 Отговор

    До коментар #11 от "запомни":

    Мдааа . Все е възкръснала . Та тя собствените си ресурси не може да добива без технологиите и техниката на Запада.
    Пазарите и бягат непрекъснато. Ето например Индия -традиционен купувач на руска военна техника.Но вече не иска . И ги обяви официално за технологично изостанали.Щели да си правят самолетоносач- обаче съвместно със САЩ ,а не с Русия.
  • 14 думам ти снахо

    1 4 Отговор
    Спомняте ли си за срещата преди 2 дена между Си и Тръмп. След тази среща се отмени другата среща. От това следват догадки, и мръсна покер игра. Намек, че "вие" вече не сте ни нужни. Америганците обаче са много късогледи. Си преди седмици беше обожествен. Си иска и ще стане основният тон в музикалния лад. А САЩ вече се борят за второто място. За Русия остава презрението и пенестата злост на тези които управляват САЩ, техният конгрес, и Тръмп.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Kcaniba

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "думам ти снахо":

    Китай не може без Русия.
  • 16 живко

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "думам ти снахо":

    Eeeeeхеее сопри се малко ,
    че започваш пълни небивалици да говориш.
    САЩ се борели за 2рото място -майку мила
    Да ти кажа онзи ден Путин се хвали ,че оръжейния износ на Русия за 2017 ще достигне 15,3 милиарда долара.
    А колко ще достигне този на САЩ още няма официални данни ,обаче поне най крупните им сделки са оповестени. Той е десетки пъти ,да не кажа и стотици пъти по голям.
    Но САЩ не изнасят само оръжие ,нито само горива ,нито само зърно - те са водещи или значим играч в хиляди индустриални и технологични области.Русия не е в тая лига изобщо. Абсурдно е да я сравняваш със САЩ.
  • 17 Реалист

    2 3 Отговор
    Путин е президент на на - най великата държава в света - РУСИЯ !